ÇILGIN SIRT ANTRENMANI

çok insan sanıyokı 100 yapabılırken 150 yapınca kaslar uçuyor hayır sadece kendini sakatlıyorsun :D şahsen bu videodakı hareketı agırlıkların yarısından cogunu takarakda 3*10 yaparım ama ben 6-7 tane takıp düzgün formda 4*10u tercıh ederım kaslara yedırerek yavaşça hissederek

hocam ağırlıkları azalt yedire yedire nizami yap şu hareketleri benden tavsıye

Shrug yaparken o kafa one arakaya giderse, boyun disklerinde hasar kacinilmaz...ayrica pek cok hareketin formu oldukca bozuk.Ancak sonuca bakarsak bir sirt insa edilmis..
Hocam bende öyle yapıyorum o şekilde izlemiştim internette, shrug yaparken kafa önde yapılıyodu, yanlışmı yani bu? Doğrusu olan hangisidir link yada resim vs. atabilir misiniz?

Hocam bende öyle yapıyorum o şekilde izlemiştim internette, shrug yaparken kafa önde yapılıyodu, yanlışmı yani bu? Doğrusu olan hangisidir link yada resim vs. atabilir misiniz?
Kafa bir miktar onde olabilir ancak kurbaga gibi one arkaya gidip gelmez. Agir kilolarda boyundan alinan destek sonucu bu hale gelir hareket. Ancaj boyun sagligi icin bu hareketin formu onemli.

Açık konuşmak gerekirse hareketleri nizami olarak bu kilolar ile çalışamazsınız . Formunuz yanlış .
@octeniskrup 'un dediği gibi kaçınılmaz boyun sakatlıkları ileriki zamanlarda çıkabilir .
Formun yanlışlıgından sırtta orantısızlık bile mevcut .

Formunuz için yorum yapacak olursam ; Sırt genişliginiz kanat(lats) gayet iyi , şuanlık biraz sırtın kalınlıgına(iç bölgelere) yogunlaşmanızı ve hareketleri alabileceginiz kilolar ile doğru form olarak yapmanızı tavsiye ederim .

İyi forumlar .

Bir ara bende böyle yapiyordum ama bir sey getirmedigini farkettim.. gerçi ara sira böyle yapmakdan bir sey olmaz ama yaylanmadan daha az kiloylan yapmak çok daha iyidir.
Böyle hareketin yapma sebebi bence agirlik egosuna iyi gelmesidir
"haha 120 kilo yapiyorum, çiriz adamlar 50 kilo yapiyor... hayyyyt varmi benim gibisi :) " düsüncesi olusabilir ;)

Bence en iyisi formu otutturmak postür önemli bu sporda bana kalırsa önemli olan postür eğer bu doğru olmaz ise hiç bir şey doğru olmaz kendimden biliyorum.

1 tane row 3 tane pulldown hepsi garip formlarda shrug ise allaha emanet.Nasıl yanlış antrenman yapılır bunu görmüş olduk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

öğretici bir video olmuş. Bir çok kişi bunu izleyip hareketın nasıl yapılmaması gerektiğinin kolaylıkla öğrenebilir. ayrıca dışardan bakılınca spor yaptığınızın belli olmaması bi yana klasik göbekli şişman birisiniz.

Back
Yukarı