Çeşitli Aletlere Birden Fazla Bölgeyi Sıkılaştırma

15 yaşında, 71 kilogram, 1.67 boyundayım.
Elimde bir çift 5 kilogram dumbell, atlama ipi, barfiks barı mevcut.
Amacım göbek ve bacak bölgesindeki fazlalıkları eritmek. Üstüne birde kas yaparsam ne mutlu bana...
Sizlere sorum bu bölgeleri mevcut aletlerle en kısa sürede mekik ve şınav ile birlikte nasıl düzene sokabilirim ?
Örneğin günde 100 kere ip, 12*3 set mekik-şınav yeterli olur mu eksiklikler var mı ?

Uyguladığım programlar( https://www.bodyforumtr.com/threads/evde-dumbell-ile-çalışma-programı.13409/ )

ben ip le kilo vermeye calıstım 76 kıloda flandım suan 67 kılodayım gunde 2500-3000 durmaksızın ıp atlıyodum ve cekebıldıgım kadar mekık cekıyodum

zaten en basta 2000 cıvarı atlayamazsın ılerledıkce yukselıyo bırazda kendını zorlaman lazım ole ağrı flan olmuyo 1 set de cekebıldıgın kadar mekık yap

şimdi olay şudur,kilo vermek istiyorsak aldığımız toplam kalori harcadığımız kaloriden daha düşük olmalı.yani giren çıkandan az olacak.gün içinde aldığımız kaloriye x dersek,bazal metabolizma hızımıza y dersek,gün içinde yaptığımız günlük işlerde harcadığımız(günlük işler,spor,cardio,İP ATLAMA vs.)kaloriye de z dersek:

x < y+z

olmalı.demem o ki eğer siz fazla yiyorsanız 1000 ip atlama da 3000 ip atlama da 5000de sizi kurtarmayabilir,hatta spor geçmişiniz yoksa ve bilinçsizce abartırsanız olan eklemlerinize olur,boşuna sakatlanırsınız.

öncelikle beslenme düzenlenmeli,sonra koşudur,ip atlamadır,yürümedir,kum torbasıdır vs. düzenlenir.

forumu araştıralım beslenmenin temel mantığı için.

Back
Yukarı