forceone
Üye
Forumda bikaç arkadaşın P90X programıyla iyi sonuçlar elde ettiğini gördüm. Ve bende başlamaya karar verdim. 3-4 gündür forumda epeyce şey okudum şimdi okuduklarımdan anlamadıklarımı soruyorum 
176cm boy
63 kg
19 yaş
*İlk bikaç ay takviye önerilmiyor ama "glutamine"in antremandan sonra oluşan kas ağrılarını azalttığını duydum doğru mudur ?
*
*ve beslenme programı olarak okulda olduğum için pek düzenli olamıyor çok fazla oğün yapamıyorum.
amacım çok çok kilo alıp dev gibi olmak değil ortalama bi vücudum olsa yeter
sabah
iki yumurta + az yağlı peynir
öğlen
okuldayım ortalama 700-750 kalorilik yemekler çıkıyor yemekhanede.
akşam:
pilav + bakliyat veya köfte
forumda yazılanları da okuyarak böyle birşey çıkarttım uygun mudur sizce ?
ve son olarak P90X programında şınav barı kullanıyorlar. bu olmadan yapsam bi farkı olur mu. Ya da dambılları kullansam yükselti olarak ?
Teşekkürler
weightlifter

176cm boy
63 kg
19 yaş
*İlk bikaç ay takviye önerilmiyor ama "glutamine"in antremandan sonra oluşan kas ağrılarını azalttığını duydum doğru mudur ?
*
diez antremandan sonra şeker ihtiyacı konusunda böyle birşey demişti. homojen sıvı derken ne demek istediğini anlamadım. Meyve suyu değil de Powerrade gibi mi yani ?tabi tercihiniz nektarlı içeceklerden ziyade hızlı emilim için içeriği çok daha homojen sıvılardan yana olmalı kanımca....
*ve beslenme programı olarak okulda olduğum için pek düzenli olamıyor çok fazla oğün yapamıyorum.
amacım çok çok kilo alıp dev gibi olmak değil ortalama bi vücudum olsa yeter

sabah
iki yumurta + az yağlı peynir
öğlen
okuldayım ortalama 700-750 kalorilik yemekler çıkıyor yemekhanede.
akşam:
pilav + bakliyat veya köfte
forumda yazılanları da okuyarak böyle birşey çıkarttım uygun mudur sizce ?
ve son olarak P90X programında şınav barı kullanıyorlar. bu olmadan yapsam bi farkı olur mu. Ya da dambılları kullansam yükselti olarak ?
Teşekkürler

Son düzenleme: