Çalışmaya P90X ile başlıyorum

forceone

Üye
Forumda bikaç arkadaşın P90X programıyla iyi sonuçlar elde ettiğini gördüm. Ve bende başlamaya karar verdim. 3-4 gündür forumda epeyce şey okudum şimdi okuduklarımdan anlamadıklarımı soruyorum :)
176cm boy
63 kg
19 yaş

*İlk bikaç ay takviye önerilmiyor ama "glutamine"in antremandan sonra oluşan kas ağrılarını azalttığını duydum doğru mudur ?

*
tabi tercihiniz nektarlı içeceklerden ziyade hızlı emilim için içeriği çok daha homojen sıvılardan yana olmalı kanımca....
diez antremandan sonra şeker ihtiyacı konusunda böyle birşey demişti. homojen sıvı derken ne demek istediğini anlamadım. Meyve suyu değil de Powerrade gibi mi yani ?

*ve beslenme programı olarak okulda olduğum için pek düzenli olamıyor çok fazla oğün yapamıyorum.
amacım çok çok kilo alıp dev gibi olmak değil ortalama bi vücudum olsa yeter :)

sabah
iki yumurta + az yağlı peynir
öğlen
okuldayım ortalama 700-750 kalorilik yemekler çıkıyor yemekhanede.
akşam:
pilav + bakliyat veya köfte

forumda yazılanları da okuyarak böyle birşey çıkarttım uygun mudur sizce ?

ve son olarak P90X programında şınav barı kullanıyorlar. bu olmadan yapsam bi farkı olur mu. Ya da dambılları kullansam yükselti olarak ?

Teşekkürler :)weightlifter

Son düzenleme:
Şınav barı olmadanda uygulayabilirsin.Şınav çünkü normal bir barsız şekildede uygulanabilen bir hareket.
Diez adlı üye büyük ihtimal orda Powerrade'den bahsetmemiştir.Şeker ihtiyacı için üzüm suyu diyorlar genelde , homojen sıvı olayını tam bilmiyorum.Kahvaltı çok az olmuş bu arada yulaf ezmesi koy yanına onun sütle karıştırıp yiyebilirsin.Tek öğün için öğlen 700-750 kalorilik besin derken? emin misin :D
Akşam pilav + bakliyat yiyorsan eğer akşam aşırı geç değilse diyelim akşam 6da yiyorsan 1:30 saat sonrada antremanını yaparsın.
Bu arada p90x için bir spor alt yapın yoksa birazcık zorlanabilirsin ama aşırı ham şişman biri değilsindir çünkü kilonda az , aşırı zorlanırsan p90 ile başla...

video'da dikkat edersen 4 kişiden birisi barsız yapıyor yani bir sorun olacagını sanmıyorum.
5 gün sonra bende başlıyorum şuan vucudu ısındırmaya çalışıyorum başlığınızı takip edeceğim Başarılar dilerim.

P90X çok yorucu ama düzenli yapıldıgında mukemmel sonuc veren bı program( arkadasımdan bılıyorum ) gercektende 3 ay da mukemmel bı degısıklık yaratıo sımdıden kolay gelsın basarılar :)

Back
Yukarı