Çalışma istasyonu hakkında....

istavrit

Üye
Arkadaşlar,vücut çalışmayı seven biri olarak askerden sonra 3 ay boyunca salona gittim ve gerçekten bu işi severek yaptığım için iyi sonuçlar elde ettim.
Arkadaş grubu ve iş çıkışı saatleri gibi problemler olduğu için oradaki tecrübelerimle mekik sehpası,ayarlı dumbell ve uzun bar ile devam etmeye başladım fakat eksikler olduğunu gözlemledim ve ağırlık istasyonu alıp kendime göre bir program yapmaya karar verdim.

Sizden istediğim iyi bir çalışma istasyonu

İstasyon ile çalışan ve gerçekten bu işi hakkıyla yapan kişilerden öneri bekliyorum

Yanlış bir ürüne para harcamak istemiyorum bu yüzden sizle paylaşmak istedim.

:)

Bence alma senin eve sığacak türden ürünleri ara sıra büyük hipermarketlerde görüyor ve deniyorum aldığım sonuıçlar pek iç açıcı değil hareketlerin başlangıç ve bitiş noktaları yetersiz koltuğun önünde bir demir var biraz dikkatsiz otursan hayatına kast edecek

Eğer illa alıcam diyorsan şimdiye kadar ki salon tecrübelerime dayanarak sana iki marka öneririm nautilus ve diesel ama bunların salon tipi ürünlerine vereceğin para bir salona vereceğin 15 yıllık paraya falan eşit olur ama ev ürünlerini bilmiyorum

Yorum yazıyorum moderatör inceledikten sonra eklenecektir diyor ama yok.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:22 ----------

Resim koyduğum zaman olmuyor neden olduğunu anlayamadım

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim

Yerle ilgili bir sıkıntım yok ve eksik kalan hareketleri tamamlamak istiyorum

Ben daha çok makinayı kullanan arkadaşlar dan yorum bekliyorum

Size de tekrar teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Back
Yukarı