emrea16
Üye
Arkadaşlar merhaba .
yaklaşık 7 aydır bu sporun içerisindeyim . ve 7 aydır yaptığım spora uygun şekilde diyet uyguluyorum .
Fakat yediğim ana öğünler arasından 1 saat ya geçiyor ya geçmiyor bende yine bir acıkma durumu oluyor . Az buz da yemiyorum hani . Bu durumu yaşayan başka arkadaşlar varmı ? Varsa aldıkları ,uyguladıkları önlemler nelerdir. neler yapıyorsunuz ? Paylaşırsanız sevinirim .
1 günlük beslenme programıma örnek vermek gerekirse
sabah 07:00 : 5 yumurta(4 beyazı) , yarım paket ülker form diyet büskivi , 20gr fıstık ezmesi , yarım muz
ara öğün 10:00 : 1 adet yeşil elma
öğlen 12:00 : 400 grama yakın tavuk göğüsü tava(az zeytinyagında) veya haşlama , 100gr bulgur pilavı
ara öğün 15:00 : 1 avuç fındık , 1 adet kuru incir
akşam(idmandan 3 saat önce ) 17:30 :
1- 100gr kepekli makarna ( tonbalıklı veya lorlu),
2- 100gr kepekli prinç
3- 2 adet orta boy haşlanmış patates
bu üçünden biri akşam öğünü için
yaklaşık 7 aydır bu sporun içerisindeyim . ve 7 aydır yaptığım spora uygun şekilde diyet uyguluyorum .
Fakat yediğim ana öğünler arasından 1 saat ya geçiyor ya geçmiyor bende yine bir acıkma durumu oluyor . Az buz da yemiyorum hani . Bu durumu yaşayan başka arkadaşlar varmı ? Varsa aldıkları ,uyguladıkları önlemler nelerdir. neler yapıyorsunuz ? Paylaşırsanız sevinirim .
1 günlük beslenme programıma örnek vermek gerekirse
sabah 07:00 : 5 yumurta(4 beyazı) , yarım paket ülker form diyet büskivi , 20gr fıstık ezmesi , yarım muz
ara öğün 10:00 : 1 adet yeşil elma
öğlen 12:00 : 400 grama yakın tavuk göğüsü tava(az zeytinyagında) veya haşlama , 100gr bulgur pilavı
ara öğün 15:00 : 1 avuç fındık , 1 adet kuru incir
akşam(idmandan 3 saat önce ) 17:30 :
1- 100gr kepekli makarna ( tonbalıklı veya lorlu),
2- 100gr kepekli prinç
3- 2 adet orta boy haşlanmış patates
bu üçünden biri akşam öğünü için