B
Bi de belli hiç belli olmuyor demez mi)
İyisin iyisin mehmet
O kadar kilo vermen buyuk basariydi, vucuduna musade et daha cok toparlayacaktir. Kendine de haksizlik etmeyi birak, Kollarin, on kolun gayet basarili. ayrica sirtinda guzel sekil aliyor.Elbet daha alinacak yol cok hepimiz gibi ama sabirla asilamayacak dag basarilamayacak hedef yok bunu eniyi senin bilmen lazim.
Ayrica takilma bu kadar hacimli olmaya naturel olarak devam edeceksen genetiginde hacim icin cok avantajli degilse odaklanilmasi gereken sey daha ziyade sekillenebilmek.
Arkadaşlar geçen ay çekilmiş biri haberim olmadan çekilmiş 2 adet resmi paylastım üstümde large kazak var ancak kollarımdan belli oluyor gibi yaptıgımöyle sanıyorum karar sizlerin
Soruya cevabım malesef hayır
Başlıkta serdar 2 - thetramp - mr_dblue - brhmcr - Chomoloko - voltaj - capcupmacit ve Dr.Steelhammer a bakınca gene bir hayal kırıklığı kapladı benigittim bir kaç resim çektim paylaşılan resimlere benzer pozlarda ama sonuç hüsran.
Tshirt M beden Short da M beden düşünün içi dolup taşmıyor bile
Biliyorum çok eksiğim var yani hatta tamam olan bölgem yok ama birkaç resim paylaşıp ve eleştiri almak isterim.
![]()