Chomoloko
Üye
iyi gunler arkadaslar,bugun ben mutfak tartisi aldim,ve size bisey sormak istiyorum,siz tavuk gogsunu cig ikenmi tartiyorsunuz yoksa bisdikten sonrami?
sandima gore cig ken.. mesela Tavuk Göğsü 150 Gram (37.5 Gram Protein) peki bu 150 gr cig ikenmi tartilmistir yoksa pisikenmi?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:08 ----------
Cunku tavuk gogsu pisdikten sonra ayni gramda kalmiyor
orn:haslanmadan once tavuk gogsu 393 gramdi hasladiktan sonra tartim 251 gram kalmis,biri bu konuda biraz bilgi verebilirmi affedersiniz ama biraz kafam karisti
sandima gore cig ken.. mesela Tavuk Göğsü 150 Gram (37.5 Gram Protein) peki bu 150 gr cig ikenmi tartilmistir yoksa pisikenmi?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:08 ----------
Cunku tavuk gogsu pisdikten sonra ayni gramda kalmiyor
orn:haslanmadan once tavuk gogsu 393 gramdi hasladiktan sonra tartim 251 gram kalmis,biri bu konuda biraz bilgi verebilirmi affedersiniz ama biraz kafam karisti

Son düzenleme: