Babayorgun22
Üye
Herkese merhaba öncelikle,
simdi biliyoruz ki karbonhidrata pişmiş değerlerinden bakıyoruz. Ancak ben pilav ve bulgur yerine bütün öğünlerimde karbonhidrat ihtiyacımı yulaf ezmesinden karşılarsam,
sizce yulaf ezmesine pişmiş degerinden mi bakmalıyım, yoksa zaten normal değerinden mi?
ben genelde yulafi kaynar su ekleyip eritiyorum, içine muz falan atıp bir güzel yiyorum
Bir öğünde 250 gr bulgur pilavı yerine 70 gr yulaf ezmesi yiyorum ve bu büyük kolaylık oluyor. Konsantre karbonhidrat almak gibi birsey.
Yani demek istediğim, yulafın içine kaynar su eklediğimiz zaman besin değerlerinden birsey kaybeder mi?
sonuçta bulgur pismiş ve pişmemiş arasında inanılmaz bir fark var her acıdan. şimdiden teşekkür ederim gelecek cevaplar icin.
simdi biliyoruz ki karbonhidrata pişmiş değerlerinden bakıyoruz. Ancak ben pilav ve bulgur yerine bütün öğünlerimde karbonhidrat ihtiyacımı yulaf ezmesinden karşılarsam,
sizce yulaf ezmesine pişmiş degerinden mi bakmalıyım, yoksa zaten normal değerinden mi?
ben genelde yulafi kaynar su ekleyip eritiyorum, içine muz falan atıp bir güzel yiyorum

Bir öğünde 250 gr bulgur pilavı yerine 70 gr yulaf ezmesi yiyorum ve bu büyük kolaylık oluyor. Konsantre karbonhidrat almak gibi birsey.
Yani demek istediğim, yulafın içine kaynar su eklediğimiz zaman besin değerlerinden birsey kaybeder mi?
sonuçta bulgur pismiş ve pişmemiş arasında inanılmaz bir fark var her acıdan. şimdiden teşekkür ederim gelecek cevaplar icin.