Tavuk ve et de protein pişmemiş mi baz alınacak?

Konusu 'Geri Dönüşüm Kutusu' forumundadır ve mehmet güneş tarafından 1 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. mehmet güneş
    Offline

    mehmet güneş Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2014
    Mesajlar:
    266
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Arkadaşlar forumda çok okudum ama tam cevap alamadım. Bu et ürünlerinde tavuk ve et de ki protein oranı neye göre baz alacağız pişmiş haline mi yoksa pişmemiş mi?
    Sayfa yöneticisi lütfen konuyu kapatma sizde cevap veribilirsiniz. Teşekkür ederim
     
  2. coty
    Offline

    coty Üye

    Katılım:
    21 Ağustos 2014
    Mesajlar:
    12
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Pişmemiş hali baz alıcaksın.yakmadığın sürece tavadan başka biryere uçacak hali yok proteinin
     
  3. Hamartin
    Offline

    Hamartin Bölüm MOD Yönetici Bölüm MOD

    Katılım:
    30 Nisan 2008
    Mesajlar:
    337
    Beğenileri:
    177
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Kayseri
    Değerli üyemiz;
    Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

    Konu kilitleme sebepleri;
    - Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
    Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
    Link : http://www.bodyforumtr.com/threads/Çiğ-pişmiş-tavuk-proteininde-hangisi-baz-alınmalı.113647/
    Arama Kelimeleri : PİŞMİŞ

    Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

    Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş