Kurban Bayramında Yiyeceğimiz Etler !

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve zero59 tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 14 üye.
  1. zero59
    Offline

    zero59 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2014
    Mesajlar:
    701
    Beğenileri:
    34
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Tekirdağ
    Merhaba Arkadaşlar Kurban Bayramında Biliyorsunuzki Dana Etine Giren Örneğin 7 8 Kişi Girebiliyor Ama Malesef Genelde Koç Tercih Ediliyor Malum Koç Etini Yiyecekmiyiz Yani 100 GR 17 Gr Protein 17 GR Yağ Var Kırmızı Eti Tabikide Yiyeceğiz Bayramda Ama Kırmızı Etten Çok Koyun Eti Olacağı İçin Siz Yermisiniz Yemezmisiniz Veya Napıcaksınız Onu Öğrenmek İstedim.
     
  2. doxux
    Offline

    doxux Üye

    Katılım:
    14 Mart 2011
    Mesajlar:
    2.723
    Beğenileri:
    2.788
    Ödül Puanları:
    123
    Tabi ki yiyeceğim.
     
    Eresbos ve requ. bunu beğendi.
  3. BlueStahli
    Offline

    BlueStahli Üye

    Katılım:
    21 Temmuz 2012
    Mesajlar:
    48
    Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Animal mod girişicem etlere
     
  4. Kerem B
    Offline

    Kerem B Üye

    Katılım:
    9 Temmuz 2014
    Mesajlar:
    320
    Beğenileri:
    31
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    ogrenci
    Yer:
    bandirma
    Butun olarak yersen ole olur da yaglarini ayirip yersen sorun olmaz 5 gr yag falan olur tahminen
     
  5. mericboss99
    Offline

    mericboss99 Üye

    Katılım:
    9 Şubat 2014
    Mesajlar:
    334
    Beğenileri:
    197
    Ödül Puanları:
    43
    Cinsiyet:
    Bay
    yemeyecegim
     
  6. requ.
    Offline

    requ. Üye

    Katılım:
    31 Aralık 2013
    Mesajlar:
    2.124
    Beğenileri:
    1.364
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    HomeGym
    Musabık olmadıgımız için dananın iki bacagını tek günde yeme gibi bir planım var.
     
    ch1vas, doxux ve Lorethlorien bunu beğendi.
  7. Candot
    Offline

    Candot Üye

    Katılım:
    23 Temmuz 2014
    Mesajlar:
    428
    Beğenileri:
    126
    Ödül Puanları:
    43
    Cinsiyet:
    Bay
    Bicak bile kullanmayacagim direk dislerle dalacagim.
     
    telepati bunu beğendi.
  8. Eresbos
    Offline

    Eresbos Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    882
    Beğenileri:
    546
    Ödül Puanları:
    103
    Yer:
    istanbul
    Kimi koyun eti cok kokuyor. Cok kokana denk gelmezsem koyun eti yagli oldugu icin daha lezzetli oluyor. Anlayacagin yiyecegim

    GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
     
    requ. bunu beğendi.
  9. requ.
    Offline

    requ. Üye

    Katılım:
    31 Aralık 2013
    Mesajlar:
    2.124
    Beğenileri:
    1.364
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    HomeGym
    hele bir de bu sene ben keseceğim için o dana 3 güne bitmezse iyi
     
  10. ch1vas
    Offline

    ch1vas Üye

    Katılım:
    17 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    205
    Beğenileri:
    194
    Ödül Puanları:
    53
    Kurban kesilirken milletin gördüğü et vs vs olur benim gördüğüm protein :)
     
  11. PeNa
    Offline

    PeNa Üye

    Katılım:
    13 Nisan 2013
    Mesajlar:
    972
    Beğenileri:
    666
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Elektronik
    Yer:
    İstanbul
    Cümleten Kurban Bayramınız mübarek olsun.
    Kırmızı etleride bir güzel götürün afiyet bal şeker olsun.Kırmızı etteki protein amino asit başka bir şeyde yok ,yağ kolestrol felan dinlemeyin yiyin yiyebildiğiz kadar.
     
    mr.perfect, yasiner, telepati ve diğer 2 kişi bunu beğendi.
  12. telepati
    Offline

    telepati Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2014
    Mesajlar:
    300
    Beğenileri:
    175
    Ödül Puanları:
    43
    Cinsiyet:
    Bay
    En yagli yerlerinden yiyecegim...yagsiz etmi olur yavan yavan..birakin artik su yag takintisini..alinan kalori onemli...henuz bilimadamlarinin bile tam olarak cozemedigi insan yapisini kulaktan dolma bilgilerle cozmussunuz...ben niye yag yemiyormusum biri bunu aciklasin?? Her gun yagli et tavugun butu en yagli yerlerini yerim hicte yaglanmam..simdi soyleyin niye yag yemicekmisim?? Hayvansal yag faydalidir insanoglunun yaratilisindan beri vardir...yagi degil sekeri colayi sigarayi vs yapay seyleri kullanmayin saygilar...
     
    Calyente ve burak fatih bunu beğendi.
  13. burak fatih
    Offline

    burak fatih Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2014
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Aynen kardeşim hislerimiz karşılıklı :) löp löp goturecegim çok da umrumda değil bir kaç kiloya kesinlikle değer :)
     
    telepati bunu beğendi.
  14. dragox
    Offline

    dragox Üye

    Katılım:
    12 Şubat 2011
    Mesajlar:
    506
    Beğenileri:
    925
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci- Besyo
    Yer:
    İstanbul
    Bayadır et yemiyorum vallahi tavuğa talim sürekli. Et gelirse pişirmeden dalarım muhtemelen.
     
    PeNa bunu beğendi.
  15. Eresbos
    Offline

    Eresbos Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    882
    Beğenileri:
    546
    Ödül Puanları:
    103
    Yer:
    istanbul
    Kurban kesimi surerken kavurup ekmegin icine koyup getiriyorlar ya. Yaninada biraz sogan...
     
    ch1vas bunu beğendi.
  16. akilonya_48
    Offline

    akilonya_48 Üye

    Katılım:
    9 Haziran 2007
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    18
    Herkese iyi bayramlar ve bol proteinli günler bol antrikot kısmından yerim :)
     

Sayfayı Paylaş