ZYZZ Aziz Shavershian

Şöylede bir yazı yazmış. Tandığımız, sevdiğimiz Zyzz işte ben yanlış anlamışım. :/

both my parents dislike muslims

i think overly religious people are ***gots

there are over 5000 religions, many which are based off one another, what makes so many people think their one is the correct one? Thats why you gotta live it up while on earth, who gives a **** if you hit gear when young, do drugs, etc, as long as you are enjoying life and not feeling like you are missing out. Its all about balance. Some people are content with finishing uni/college and working a plain full-time job till their old and die. **** that

live fast. die young. think big

ninja_head.jpg

ateist deniyor ama yukarıda attıgın fotoda boynunda hac var ateistse neden tanıyor ? :)
Yakıştığını düşündüğü ve güzel durduğu için takıyormuş.[DOUBLEPOST=1412366908][/DOUBLEPOST]
BB.comda okuduğum yorumlarda bazıları biz Türklere veya Müslümanlara terörist diyen kişilik yoksunu şerefsizler var. Adamda o yüzden bunu atmış galiba.

RKO boş yere ortalığı karıştırıyorsun herkesin görüşü kendine sende yeri gelir hristanyalarla dalga geçersin işte puta tapıyorlar bilmem ne diye yeri gelir Yahudilere küfür edersin saygı duymazsın.Önce kendimizi sorgulayalım

Hayirdir? Ne ortaligi ortaligi karistiracagim? Herkesi kendin mi saniyorsun herkese ve inanclarina saygim var benim. Ayrica nerde gordun ya dalga gectigimi ? Orneklendirmeye bak ya. Aynen once kendini sorgula.. sonra bana laf soyle ok?
RKO boş yere ortalığı karıştırıyorsun herkesin görüşü kendine sende yeri gelir hristanyalarla dalga geçersin işte puta tapıyorlar bilmem ne diye yeri gelir Yahudilere küfür edersin saygı duymazsın.Önce kendimizi sorgulayalım

Zyzz kaç kişi ile yattın sorusuna son 2 senedir 14 kişi diye cevap vermiş. (19 yaşında)[DOUBLEPOST=1412424883][/DOUBLEPOST]Favori Body Builder'ı ise "Scott Steiner" imiş.

Annesi otopsi sonucunda bilinmeyen bir kalp hastalığından dolayı öldüğünü söylemişler. Annesi ise steroidler yüzünden olduğuna emin.
20-21 yaşına gelmeden steroid kullandığı söyleniyor internette tam emin değilim ama.

Steroid candır arkadaş basın basın oh mis :) Neden hep iyi vücutlu biri gördük mü steroid mi değil mi tartışmasına giriliyor valla hep merak ettim he :) dur konu açim.

Steroid candır arkadaş basın basın oh mis :) Neden hep iyi vücutlu biri gördük mü steroid mi değil mi tartışmasına giriliyor valla hep merak ettim he :) dur konu açim.
çünkü iyi vücutlu insanlar fitness modeller oluo genellikle ve çoğu steroidli oluo zyzz zaten açıkca belirtio kürlerini ama bnm ingilizcem olmadığı için anlayamıyorum bnm steroidle de bi sorunum bnce streodle yapmak daha zor çünkü o kadar para o kadar risk steroid kullanan insanlar bence daha büyük bi emek verio bu yönden

yok bi yere kadar doğal da tabi oda az bi süre 1.5yıl kadar
Bir bucuk yil dogal olsa basladigi yilin sonunda 40 kilo almis olamazdi. Bodybuilding.com basari oykulerinde ilk yil kullandigi kurleri anlatip squat, row ve deadliftin oneminden bahsediyordu.
Ama zyzz'in iki yillik vucudu yaklasik 3 yilda dogal olarak yapilabilir kanaatindeyim.

Bir bucuk yil dogal olsa basladigi yilin sonunda 40 kilo almis olamazdi. Bodybuilding.com basari oykulerinde ilk yil kullandigi kurleri anlatip squat, row ve deadliftin oneminden bahsediyordu.
Ama zyzz'in iki yillik vucudu yaklasik 3 yilda dogal olarak yapilabilir kanaatindeyim.
2 yılda 25 kg kas bencede natural değil

Back
Yukarı