şunuda yazayım zyzz'nin yaşadığı gibi yaşamak maaşla çalışmakla olmuyor hatta benim gibi akraba yardımı ilede çünkü 4 yılda biraz fazla uçtum şimdi pek para kalmadı ee akrabanın çoluğu çocuğu var ömür boyu beni bakacak değil ya bir müddet sonra kendi başınızın çaresine bakmanız gerekiyor bunları yazıyorum çünkü bir yerden para gelirse tutumlu olun fazla açılmayın ee ne demişler el barı ile bench press yapılmazmış sonuç olarak lüks otellerde lüks barlarda kalmak gezmek ve çok güzel kızlarla sevgili olmak için bu ülkede oyuncu müzisyen futbolculuk gibi yüksek kazançlı iş yapacan yada aileden zengin olacan yada orjinal bir fikir bulup ticaret yapacaksın yoksa pek mümkün gözükmüyorKesinlikle bu adam sayesinde ayakta durabiliyorum bu adam sayesinde hayata karşı daha pozitif bakabiliyorum.Hep hayalini kurduğum yaşam tarzını sonuna kadar yaşamış birilerinin olması umutlarımı arttırıyor.Kesinlikle bu adam benim gözümde efsanedende ötedir!
Zengin demek abartı olur bence orta halli diyebiliriz.çok para harcadığınıda sanmıyorum mekanlarda falanAilesi zengindi, abisi steroid ticaretindeydi ve adam modellik, striptizcilik gibi seylerden de para kazaniyordu.
evet bnde striptizcilik tanıtım afişini fln gördüm netteZengin demek abartı olur bence orta halli diyebiliriz.çok para harcadığınıda sanmıyorum mekanlarda falan
beni en çok en iyisini um en kötüsüne hazırlan geriye kalan şeyleri s... et lafı motive ediobenı en cok motıve eden sozlerınden bırı
![]()
ülkemiz için bu tür bir hayat yaşamak için zenginlik şart ama herşeyden önce lüks mekanlar elit semtlerde oralardan çevre yapmak için elit semtlerde oturacaksın bu durum herşeyi açıklıyor kendisi multi milyoner olmasa bile orta halli bir aileden geldiğini sanmıyorum gittiği mekanlardan belliZengin demek abartı olur bence orta halli diyebiliriz.çok para harcadığınıda sanmıyorum mekanlarda falan