ZYZZ Aziz Shavershian

'Şu'lu hitaplara ve buranın bu tartışmanın yeri olmamasına rağmen başkalarının aklında şüphe kalmasın diye bunları açıklıyorum; afterda verdiğim yağ oranının hatalı olduğunu sonradan, diyet döneminde, farkettim ancak bu benden kaynaklı bir hata değil, salondaki makineden kaynaklı bir hataydı. Onun dışında ne fotoğraf ne de verdiğim ölçülerde hiçbir zaman kasıtlı hata-yalan durumlarına girmedim çok şükür. Konuyu alakasız noktalara çekip, gerilim yaratmaya çalışmayın lütfen. İyi günler.
evet biz bilmiyoruz bu sporu sen biliyorsun.

Evet beyler size güzel bi haberim var...Youtube'da en iyi Zyzz videoları yapan elemanlardan biri olan Dek094 bugün Last Tear'ın devamı niteliğindeki Last Tear 2'yi yayınlicakmış. Video 1 saatten fazla olucakmış dediğine göre...He bide video, avrupa saatiyle gece 10-11 gibi Youtube'de olcakmış. İzlemede kalın, saygılar.:)

Deko'nun kanalı: https://www.youtube.com/user/dek094

Son düzenleme:
Zyzz bir çok kişiye idol olmuş, gençlerin spora başlamasını bir çok kişinin hayata bakış açısını değiştirmiş bir ekoldür. Böyle bir ismin konusu neden Efsane sporcular bölümünde değil de Erkek sporcular bölümünde anlamıyorum. Ayrıca Zyzz Türk milletine düşman bir isim değil aksine Türkleri çok sever ve arkadaşları Türk olan birisi. Arnold gibi tonla başarıya sahip olupta Türklüğe düşman birini baş tacı ediyorsunuz. Zyzz gibi birine kin kusuyorsunuz. Bazı insanlar gönüllerin şampiyonu olur, kalbe kazınır adı Veni Vidi Vici diye silinmez.

Son düzenleme:
Youtube'de yaptığım bi yorum...belki sizede faydası bi dokunur.:)
Said'in soyadı Ermenice ama Said Rus ve Kürt olduğunu söylüyor. Keza ikiside SSCB Moskova'da doğmuş. Annesi Rus; Babası Kürt, Ermeni karışımıdır. Said yukarıda da yazmış İran'lı değilim İranlılarla Kürtlerin alakası yok tamamen farklı diye. Ayrıca Said'le Zyzz Rusça / İngilizce biliyor, Kürtçe biliyorlar mı tam bilemiyorum fakat Türkçe bilmiyorlar. Kürtler sadece Türkiye'de yok bildiğiniz gibi. Ortadoğudan tutun Kafkas cumhuriyetlerinde, Batı Asya'da da Kürtler vardır. Herneyse...Said ve Zyzz'de Türk kanı yoktur ve Türklerle hiçbir bir alakaları yoktur. Said ve Zyzz'in ailesi: http://i.hizliresim.com/zr2moY.jpg Ayrıca Shavershian ailesi evde Rusça konuşuyomuş. Ve son olarak Said'in Ruslara Rusça olarak verdiği mesaj...https://www.instagram.com/p/7rBl3rLXxw/

Son düzenleme:
videoda anlatılmak istenen nedir ?
iyi partilerim,proporsiyonum bozuk,kızlar iyidir hoştur,göçmen olduğum her halimden belli olsada ayarlarım..sporcu değilim,dj olaydım iyiydi,wtf wtf ''hey meeeen'' vs vs vs vs....
not:şu sporu yapmaya çalışıyorsanız en azından kılavuzununu karga edinmeyin..hayırlara vesile olsun

iyi partilerim,proporsiyonum bozuk,kızlar iyidir hoştur,göçmen olduğum her halimden belli olsada ayarlarım..sporcu değilim,dj olaydım iyiydi,wtf wtf ''hey meeeen'' vs vs vs vs....
not:şu sporu yapmaya çalışıyorsanız en azından kılavuzununu karga edinmeyin..hayırlara vesile olsun
Ulan böyle senin gibi kıskanç insanlardan tiksiniyorum be varsa vucutun koy görelim bir ha? bu nasıl bir kibirdirki olenin arkasindan konuşuluyor? Sanki dünyada tüm sporcular ahlaklı düzgün insanlarda bir zyzz parti cocuguydu , gerçekden daha fazla yazmiyim yoksa agzimi bozucam

Üsluba dikkat ediniz!
15 ceza puanı aldınız.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ulan böyle senin gibi kıskanç insanlardan tiksiniyorum be varsa vucutun koy görelim bir ha? bu nasıl bir kibirdirki olenin arkasindan konuşuluyor? Sanki dünyada tüm sporcular ahlaklı düzgün insanlarda bir zyzz parti cocuguydu , gerçekden daha fazla yazmiyim yoksa agzimi bozucam

kardeşim haters gonna hate :) bırak konuşsunlar kaç milyon kişinin hayatını değiştirdi adam hala laf atıyorlar türk düşmanı arnold a laf yok ama

ölen adamın arkasından herkes fikrini yazmış,ağzını bozarsan düzeltilir.Şaklabana ''şaklaban'' demek ne zamandan beri kıskançlık oldu.Bir vücudu yorumlamak için daha iyimi olmak lazım.Jüriler,hakemler hep mükemmelmi?

İsteyen istediği yorumu yapmakta özgür Zyzz yaşarkende haters'ları çoktu kendisi haters'ları takmazken onlarla dalga geçerken rahmetli Zyzz'i savunmak bize düşmez bu adam ben dahil bir çok gencin yaşamını değiştirdi bu bir gerçek hal ve hareketlerinin iticiliği veya sempatikliği kişiden kişiye değişebilecek bir olgu ama bu adamın estetik vücut kavramını bu camiaya kazandırmış olması binlerce milyonlarca genci motive edip spora başlamasını sağlamış olması somut bir gerçektir değiştirelemez karalanamaz.

Beyler güzel bi haberim var Zyzz'in kardeşi Said Shavershian İnstagramında kardeşiyle olan eski bi fotosunu (2007) attı. Ve uzunca bi yazı yazdı. Yazıya göre The Legacy Continues tarzında bi vidyo gelcek...Trailer haftaya, vidyonun çıkış tarihi ise 3 ay sonraymış. Hadi gözümüz aydın.:)

Edit: Mobildeyim foto atamicam kusura bakmayın.:(

Back
Yukarı