Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Değerli arkadaşlar Adım Emre 6ay 1 sene düzensiz bir şekilde spor yaptım Vücudum fit oldu ama asla amacıma ulasamadım....
weightlifter 3 EYLÜL TARİHİNDE SPORA TEKRAR BAŞLADIMweightlifter
3hafta boyunca haftada 3 veya 4 gün gidebildim oldukca agır girmeye calıstım beslenmeme dikkat ettim OPTİMUM PROTEİN VE UNİVERSAL AMİNO 3001 KULLANDIM.dumbelllls
10.10.2012 TARİHİNDE SIKI BİR TEMPODA TEKRAR GİRİŞ YAPIYORUM.
KULLANACAIGM SUPLEMENTER'LER hyper_
OPTİMUM %100WHEY 2.2KG PROTEİN +UNİVERSAL 300GR CREATİN+UNİVERSAL 3001 AMINO ASİT
YARIN İDMANLARIMI YAZACAGIM FOTO KOYACAGIM BU AKSA CEKİLİP İSTEDİGİM BANA EKSİK KALDIGIM KONULARDA YARDIMCI OLMANIZ DEGERLİ DOSTLAR ))
KOL:31 CM
GÖĞÜS: 95
OMUZ:100LERDE HATIRLAMIYORUM YARIN YAZARIM
BEL:86
VÜCUT YAĞ ORANI: %14.00
VÜCUT YAĞ AGIRLIGI : 10.KG
KİLO:70
TAKİP EDECEKLER FİKRİNİZİ BEKLİYORUM BU ARADA TEK SORUM CREATİNİ KAHVALTIDAN SONRA ÖGLE YEMEGINDEN SONRA ANTREMANDAN SONRA 3 ŞEKİLDE ALACAGIM DOGRUMU ?thums:
Creatine'i cycle etmeye gerek yok. Herhangi bir reseptöre bağlanmadığı içni down-regulation gibi durum yaratmıyor. Kasta satürasyonu yakaladıktan sonra etkisini düzenli olarak gösterir. Bol su içip, uzun süre kullanabilirsiniz.
Anladım peki ilk hafta günde 3 kere yükleme yapsam 5 gün antreman yapıcam günde kahvaltıdan sonra ögle yemegınden sonra antremandan sonra toplam 15 gram olarak 2 hafta yükleme yapıp bir hafta ara versem olmazmı yanı cokmu gelir?
Yüklemeye de gerek yok. Yani tercih meselesi. 5gün yükleme yaparsanız (günde ortalama 4x5gr) 5.günün sonunda kasta satürasyon oluşur. Yüklemeden direk günde 2x5gr şeklinde başlarsanız 7-8gün sonra satürasyon sağlanır. Yani gün sayısı azcık değişebilir ama bu civarda minör bir fark var.
Özetle, ben yüklemiyorum. Başlıyorum ve uzun süre ara vermeden kullanıyorum.
Yüklemeye de gerek yok. Yani tercih meselesi. 5gün yükleme yaparsanız (günde ortalama 4x5gr) 5.günün sonunda kasta satürasyon oluşur. Yüklemeden direk günde 2x5gr şeklinde başlarsanız 7-8gün sonra satürasyon sağlanır. Yani gün sayısı azcık değişebilir ama bu civarda minör bir fark var.
Özetle, ben yüklemiyorum. Başlıyorum ve uzun süre ara vermeden kullanıyorum.
Elimi yüzümü yıkayıp 10 dakika ip atladım Kardio yaptım.
120 mekik çektim sonra kahvaltıya oturdum.
Peynir salca yumurta salata bal süt ile kahvaltı yaptım
5 gram universal Creatin aldım ve Optimum proteinımden bir ölcekle 250 ml süte ilave edip protein hazırladım
Kahvaltı sonrası Protein creatin takviyesi yaptım
Antreman öncesi Tekrar Protein ve 3tablet amıno asit aldım
10.30da spora gittim ÖN KOL VE GÖĞÜS ANTREMANI YAPTIM
CREATİN PROTEİN AMINO KOMBİNESİNDEN COK ÜMİTLİYİM DOSTLAR)
15.10.2012 tarihinde tekrar ön kol ve gögüs çalıştım
Amıno asit+Creatin+Protein takviyesi yaptım
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:24 ----------
16.10.2012
kahvaltı ve ögle yemegini eksiksiz yaptım kahvaltı sorası Protein+Creatin aldım Ögle yemegi sorası Sadece Creaitn aldım Bu aksam Arka kol Ve Kanat Çalışacagım
Bu arada Kendime Çok iyi bir KARDİO ŞEKLİ HAZIRLAYACAGIM BU GECE PAYLAŞIRIM
dün Kanat Ve arka kol Çalıştım Ardından Protein+Amıno takviyesi yaptım
bugun sabah 2 yumurta ve güzel bir kahvaltı sonrası Protein+kreatin aldım
bugun OFF gunum yanı dinlenıcem sadece kardio yapıcam
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:19 ----------
Düzenli çalıştıktan sonra motivasyonum gitgide artıyor
Ailem olmadıgından beslenmede sıkıntı yasadım ancak protein amıno creatin alımı gercekleştirdim.
Omuz ve bacak calıstım hafta sonu foto ekleyecegim saygılar.
Futbol antremanlarım oldugundan antreman yapamadım ancak Dumbell setimi aldım 3+5+7 kg bayram için memlekete gidip orda genel çalışacagım bayramdan sora tam randımanlı devam