Zor karın hareketi !

durden

Üye
Arkadaşlar epeydir mekik çekiyorum artık mekikler çok kolaylaştı sıkmaya başladı.Çok tekrar yapabiliyorum.Bana önerebileceğiniz zor bir mekik karın hareketi var mı 15 tekrarda beni tıkayacak kasları sızım sızım sızlatacak birşey ?

machine crunches, hanging leg raises gibi hareketler güzeldir bence zorlar direnci de düzgün ayarlarsan makine de 15 tekrarda seni tıkar 1 tane fazla bile yapamazsın :)

metalman'in de dediği gibi hanging leg raises gerçekten zor ve etkili. Önemli olan vücudunun sallanmamasını sağlamak. Kolay gelsin :)

Çok sağolun.Gittiğim salonda malesef makine yok keşke olsaydı.Karın hareketlerini sadece evde yapabiliyorum 1 gün ara verip 1 gün çalışma prensibiyle.sıkıştırma bacak çekme falan yapıyorum.Hanging leg raises gerçekten zor bu hareket barfiks barındada olur mu spor salonunda o var

Adamım aşağıdaki hareketleri nizami şekilde yaparsan zor ve etkili hareketlerdir. Kolay gelsin ;)

attachment.php

http://www.******/images/uploadedImages/standart/392.jpg
Üstteki resim için;

• Ayaklarınızın altına katlanmış bir havlu alın. Bacaklarınızı kırmadan ileri doğru uzanın ve ellerinizi zemine koyun.

• El bilekleriniz, göbeğinizin hizasına gelecek şekilde iken, kollarınızı gövdenize doğru çekin. Karın kaslarınız gergin bir durumdayken bir elinizi ileriye doğru atın ve bir şınav çekin. Sonra diğer elinizi ileriye atın ve bir şınav hareketi daha yapın.

• Havluyu da ayağınızla birlikte çekerek, kolunuzu tekrar öne doğru uzatın. Sonra diğer kolunuzu uzatın ve bir şınav çekin.

Back
Yukarı