boksbody
Özel Üye
başlıktanda anlaşılacağı üzere herkes zor gelişen bölgelerini nasıl geliştirdiğini çözümünü nalatırsa bu konunun insanlara faydalı olan bir yer olacağını düşünüyorum
kendimle başlayayım
özellikle bicepslerde gelişim sağlayamıyordum denemediğim şey kalmadı diyebilirim
ancak son zamanlarda haftanın bir günü omuz antremanından sonra ( en hafif antreman günü olması önemli) tek hareketle 5 set azalan piramit sistemde dumbell curl yaptım
açık yazacak olursam ,
6*17,5
6*15
8*12,5
9*10
10*7,5
sonrasında ise 1 * 15 kg ile antremanı bitirdim
kollar dinlendikten iki gün sonra biceps - göğüs antremanımda normal piramit olarak antremanıma devam ettim
barbel curlhammer curl
eğilerek dumbel curl
2 hafta içinde gelişimi görsel olarak farkettim şimdi 2 ay kadar geçti ve aynı sistem çalışıyorum sonuçlarındanda memnunun
bunu diğer geri kaldığını düşündüğüm bölgelerede uygularsam aynı sonucu alacağımı düşünüyorum
tabi bu sistem bende işe yaradı diye herkeste yarayacak değil
herkesin kas yapısı vs tepkileri farklı olabilir
kendimle başlayayım
özellikle bicepslerde gelişim sağlayamıyordum denemediğim şey kalmadı diyebilirim
ancak son zamanlarda haftanın bir günü omuz antremanından sonra ( en hafif antreman günü olması önemli) tek hareketle 5 set azalan piramit sistemde dumbell curl yaptım
açık yazacak olursam ,
6*17,5
6*15
8*12,5
9*10
10*7,5
sonrasında ise 1 * 15 kg ile antremanı bitirdim
kollar dinlendikten iki gün sonra biceps - göğüs antremanımda normal piramit olarak antremanıma devam ettim
barbel curlhammer curl
eğilerek dumbel curl
2 hafta içinde gelişimi görsel olarak farkettim şimdi 2 ay kadar geçti ve aynı sistem çalışıyorum sonuçlarındanda memnunun
bunu diğer geri kaldığını düşündüğüm bölgelerede uygularsam aynı sonucu alacağımı düşünüyorum
tabi bu sistem bende işe yaradı diye herkeste yarayacak değil
herkesin kas yapısı vs tepkileri farklı olabilir