Zor durumdayım. HELP

berat34

Üye
Merhaba , ben 22 yaşında 1.80 boy 115 kg erkeğim , spora yeni başladım. Sınav dönemi geçirdim ve ilaçlar kullanıyordum 35 kilodan fazla kilo aldım. En büyük şikayetim memelerim aşırı derece de yağlandı ve büyüdü nerdeyse kız göğüsü kadar. Dışarı cıkmaya utanıyorum en hızlı şekilde nasıl eritebilirim yardımlarınızı bekliyorum

Kız memesi değil yağ memesi o hemen kızlarla karşılaştırmana gerek yok. sen 115 kilo olduktan sonra dümdüz bir göğüs düşünebiliyor musun her yerin yağlıyken? Yağ yakım günlüğünü inceleyerek başlayabilirsin.

Ben 76 kilodayken bile vardı bende. Etkili bir diyetle gidiyor ama gençliğin tadını çıkarmak varken geçe bırakmamak lazım

Carnitinden ölen mi :) Ette, balıkta, tavukta vs vs. bulunan bir madde seni öldürebilir mi ? O gördüğün tvdeki ölümleri protein tozu, amino asit, carnitin vs gibi besit destek ürünleriyle sağlayamazsın. Ölmek için kimyasal abuk subuk şeyleri kullanman lazım :) Ayrıca yağ yakıcı diye başlık açmanda tuhaf carnitinden korkarken :) sen şuan direk yağ yakıcıya sarılarak kilo verilir sanıyorsun. En iyi yağ yakıcı boğazına hakim olmakta :)

Kullandığınız ilaçların ne olduğunu bilmiyorum ancak en basitleri dahil bir çok ilaç hormonel yan etki yapbiliyor,özellikle sağlıksız beslenildiğinde.

Göğüsteki yağlanma da büyük ihtimalle kilodan dolayıdır kilo verdiğinizde geçer.Kilo vermek için de ilk yapmanız gereken şu üç konuyu öğrenmek ve hayata geçirmek; glisemik index,kalori hesabı,makro besin ihtiyacı hesabı.(makro hesabı vücudunuzun günlük protein,karbonhidrat ve yağ ihtiyacı hesaplamasıdır)

Kolay gelsin :)

Kullandığınız ilaçların ne olduğunu bilmiyorum ancak en basitleri dahil bir çok ilaç hormonel yan etki yapbiliyor,özellikle sağlıksız beslenildiğinde.

Göğüsteki yağlanma da büyük ihtimalle kilodan dolayıdır kilo verdiğinizde geçer.Kilo vermek için de ilk yapmanız gereken şu üç konuyu öğrenmek ve hayata geçirmek; glisemik index,kalori hesabı,makro besin ihtiyacı hesabı.(makro hesabı vücudunuzun günlük protein,karbonhidrat ve yağ ihtiyacı hesaplamasıdır)

Kolay gelsin :)
Anti depresan kullandım 2 tane ve mütiş kilo aldırdı. Hareketsizdim sınava hazırlanıyodum... Teşekkürler bilgilerin için

Komsunun kızı benim.ilaclarla 10 kılo.aldı nerde aldırmaz bılmeden konusmayalım. Doktorum bıle dedı doktordan iyimi bilcen

Hic bi hap kilo aldirmaz,bol bol yemek yedim istahimi acti dersen daha dogru

Doğru diyorsunuz,ama ben hormonel yan etki yarattıysa diye düşünmüştüm ne kullanıldığını bilmediğim için...kortizol yükselebilir,testosteron düşebilir,tiroid yavaşlayabilir,östrojen artabilir gibi...ne bileyim mesela bir arkadaşım düzenli kortizol kullanmak zorunda kaldığı dönem tam bir ay parçası olmuştu o aklıma geldi:D

Back
Yukarı