Zeytinyağı yemeğe çiğ atmak

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve alperkrt17 tarafından 22 Kasım 2020 başlatılmıştır.

  1. alperkrt17
    Offline

    alperkrt17 Üye

    Katılım:
    8 Mayıs 2020
    Mesajlar:
    41
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Dostlar bu zeytinyağını yemeği haşladıktan sonra örnek pilav haşladıktan sonra üzerine çiğ olarak dökmemiz gerektiğini duydum. Ben pirinç pilavı yaparken 250 gram çiğden yapıyorum 1 yemek kaşığı yağ ile kavuruyorum bu yanlış mı 250 gramı haşlayıp haşlandıktan sonra çiğ mi dökmek gerek? Bana pişerken atarsan kalorisi düşer falan dediler çok saçma geldi yorumlarınızı bekliyorum.
     

Sayfayı Paylaş