Zayiflasam bu tipten adam olur mu? (SS li )

136 kgydim 1 ayda 125 kiloya düştüm sizce bu tipten adam olurmu devam etmeli miyim spora
gqkOz0.png

ldkOYQ.jpg

Kardeşim bu tipten adam olur mu ne demek estağfurullah. Bak spordan sonuç almaya başlamışsın neden bırakasın ki. İlla soruyorsan bu tipten adamın dibi olur :)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim yok adam olmaz desek sporumu bırakacaksın. Sorma bile. Tam tersi asıl sporuna. Beslen adam gibi. O zaman görsünler ADAMIN DİBİNİ!!!! :) lannnn kafiyeli oldu :)

bu sporu benimse sana çok şey verecek sadece git ve dambılları kaldır kahrolası herif :D
şaka bi yana bu sporu yapıpta tipsiz kolay kolay görmedim nedeni düzgün beslenmeyle birçok sivilce ve benzeri deri hastalıkları düzeliyor yağ yakarak yüzündeki incelmeyi farkedebilirsin ilerledikçe ve ilerleyen zamandada dağ gibi bicepsler tank gibi göguslere sahip oluyorsun burda hepimiz çalışıyoruz ve emeğimizi zorda olsa alıyoruz zamanını kaybetme haftada en az 3 gun sporunu yap ve duzenlı beslen

kardeş bi kere saçma sapan konuşma, tipini seviyim, çok sempatik duruyon ;) ( abin olarak sölüyorum)
ikincisi kilo verme olayı tamamen senin beynin de bitiyo, eğer gerçekten ister, sabredersen istediğini elde edersin...

Back
Yukarı