ZAYIFLAMA HIKAYEM + DİYET URUNU TAVSIYE EDER MISINIZ?

Merhaba arkadaşlar,

Ben 1.87 boyunda 114.7 kilo ile yaşamını sürdüren birisiydim :)Takı Canıma Tak edene kadar... Artık zamanı geldi deyip zayıflamaya karar verdim. 114.7 kilo olarak spora başladım. Spor+beslenme ile ( beslenmeden kastım asla şeker ve tatli yemedim hamur beyaz un ekmek bunlardan ağzıma asla sürmedim) 1 ay içinde 106 kiloya düştüm. Sporu bir süre bırakmak zorunda kaldım 25 gündür sadece yukarıda parantez içinde yazdığım gibi yeme içme yaparak ve akşam düzenli yürüyüş ile suan güncel kilom 96 oldu... zayıflamak cok güzel gerçekten büyük bir azim ile başladım mükemmel iradem ile 2 ay içerisinde 18 kilo verdim...
1 haftadır ise ;
Geçen aktardan yeşil çay aldım ama ben bunu yemeklerden 2 saat sonra içiyordum. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum öyle okumuştum...

Birde akşamları yatmadan 45 dakika önce yoğurt + zerdeçal + limon suyu bu kürü hazırlayıp yiyorum benim karaciğer yağlanması olduğu için zerdeçal karaciğer için mükemmel bir uzman olduğunu öğrendim....

**** ARA SIRA KARNIM ACIKTIGI ZAMANLAR YIYEBILECEGIM KILO ALDIRMAYAN MARKETTE SATILAN ÜRÜNLER ONERIR MISINIZ ****

Bu şekilde ilerliyorum ama tavsiyelerinize tabiki ihtiyacım var...

Teşekkür ederim

Öyle bir besin yok. Diyet yazan tek bir ürün dahi kullanma bence hepsi yalan dolan. Sadece 94 kalori diye reklam yapıyorlar ama içi şeker dolu. Bunu 94 kalori şeker mi zararlı 94 kalori yumurta mı gibi düşün. Kalorisi kadar ne yendiğine de dikkat et.

Dışarıdan yemeyin, uykunuzdan gerekirse arkadaslarınıza ayıracağınız zamandan 1 saat KENDİNİZ İÇİN fedakarlık edin ve öğünlerinizi kendiniz hazırlayın.. en azından içinde ne olduğunu bilirsiniz

Back
Yukarı