hurkanyy
Üye
Merhaba , yaklaşık 6 aydır spor yapıyorum amacım zayıflayıp kas yapmak...boyum 1.70 kilom 63 altı ay önce 84kiloydum.ama hayla göbeğim var ve sol kolum ve six-packlerim istediğim gibi gelişmedi...spor programım şu -->her gün 10 kilometre :2 SAAT yürüyüş 1 gün kas egzersizleri bir gün 1000 calorie hııp cardio . Dinlenme günü yok. Cardio günleri en fazla 800 kalori yiyorum az yağlı, proteinli ve karbonhidratlı meyve ve sebzeler sadece.. kas egzersizi günleri ise yer fıstığı, yumurta, süt ve süt ürünleri , haşlanmış bakliyat ve brokoli, ıspnak avocado gibi besinleri tercih ediyorum ..ve fazla yemiyorum kilo almamak için ayrıca kas çalışması günlerinde bu egzersizleri yapıyorum --> front raise : her kol için 30×3 set (5kg dumbbell)
şınav :20x4 set
mekik :30 DAKİKa farklı pozisyonlarla istasyon çalışması.
squat : 100 tekrar istasyon
plank:5 dakika
wallsit:3 dakika
bench press :2 10 kg dumbbelss ile 15x4 set
biceps curl : 4×10 set (10 kg dumbbell) her kol için
triceps extension : 10 Kg 4×10 set
sizce yaptığım diyet ve egzersiz hatası ne ? Neden bu kiloya rağmen göbeğim var.? Zayıflama günleri proteini kesmek doğru mu? Günlük ne kadar protein ve karbonhidrata ihtiyacım var ?yapılan egzersiz arttıkça protein ihtiyacı artar mı ?
şınav :20x4 set
mekik :30 DAKİKa farklı pozisyonlarla istasyon çalışması.
squat : 100 tekrar istasyon
plank:5 dakika
wallsit:3 dakika
bench press :2 10 kg dumbbelss ile 15x4 set
biceps curl : 4×10 set (10 kg dumbbell) her kol için
triceps extension : 10 Kg 4×10 set
sizce yaptığım diyet ve egzersiz hatası ne ? Neden bu kiloya rağmen göbeğim var.? Zayıflama günleri proteini kesmek doğru mu? Günlük ne kadar protein ve karbonhidrata ihtiyacım var ?yapılan egzersiz arttıkça protein ihtiyacı artar mı ?
Son düzenleme: