Zayıflayıp kas geliştirmek.

Kas kütlesi yüksek insanlar genelde cardio yaparken bunun yanında body çalısırlar yani aksine hızlandırır

Benim düşüncem aslında ilk 10-15 gün kadar kas çalışmamak fazlalığı atıp biraz rahatlamak ardından başlamak.Öncedende çalışmışlığım var fakat çok saldığım için 15 kilo kadar aldım :)

yag yakarken kas kutlesını artırmak ıcın body de yaparsanız daha fazla kas kutlesı daha fazla enerjı harcaması demek vucudun daha hızlı kılo verırsınız şahsen kendım 20 kılo verdım hem kardıo hem body seklınde
kısacası ne kadar fazla kas o kadar fazla enerjı harcamak demek her ıkısınıde yapın

ağırlık ve kardiyo çalışmalarını birlikte yapabileceğiniz bir program istek ve hedeflerinize daha çabuk ulaşmanızı sağlayacaktır..Ayrıca ağırlık antrenmanlarınıza supersetler ekleyerek yada setler arasında dinlenme sürelerinizi biraz daha düşük tutarak da metabolik hızınızı yükseltebilirsiniz ki buda yardımcı olacaktır..

Aklımda sabahları 10:30-11:00 gibi kardiyo ve 3:00-3:30 gibi ağırlık çalışmak var,tabi ağırlığa biraz zaman geçtikten sonra başlayacağım.

yarım saatte yakabilecegın maksımum kalori 400-500.

Oglenden sonra vücudu yorman seni geceye kadar sürekli birşeyler yeme hususunda zorlayabilir.

Aklımda sabahları 10:30-11:00 gibi kardiyo ve 3:00-3:30 gibi ağırlık çalışmak var,tabi ağırlığa biraz zaman geçtikten sonra başlayacağım.

xxxxxxx bende kondisyon bisikletiyle cardiyo çalışmalarına başladım daha 2. günüm aynı anda diyette yapıyorum.Kafada bitirdim bu işi gerisinin geleceğine inanıyorum.1-2 ay sonra yazarım gelişmeleri...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı