Zayıflamak için tavsiyelerinizi bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan effe_gs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhaba. Yaşım 17 Kilom 83 boyum 1.85
Dıştan görünüşte biraz kilolu görünüyorum vücut yağ oranım %19
Yaz ayına kadar vücudumu fit bir hale sokmak istiyorum. Evimde yürüme bandı var.
Zayıflamaya yönelik neler yapabilirim yemek konusunda ve yürüme bandı işe yarar mı?
Bilenler yardımınızı bekliyorum Şimdiden teşekkürler :)

seninle hemen hemen aynı ölçülere sahibiz. Ben bundan 1 yıl önce 3 ay kadar salona gitmiştim 10 kg vermiştim. Bırakmıştım birtakım nedenlerden dolayı. Şimdi yeniden başladım 2.ayımı doldurdum 6 kg verdim. Önceden cardio calısıyodum hergün koşu yapıp bisiklet çeviriyodum ama artık onları yapmıyorum yaparsam haftada bir kez. En önemlisi yemek yememek ekmeği kesmek.Ekmek yemiyorum ve abur cubur. yersem 1 dilim kepek. sabah evde kahvaltı ediyorum bide saat 5 te yiyorum. 6 dan sonra yemek yok bu sayede kg veriyo. En önemlisi yemeğe dikkat etmek

Evet 6 dan sonra yemek yememeyi duymuştum dediğin gibi en önemlisi beslenmeye dikkat etmek. Böyle böyle yaparak yaklaşık kaç ayda vicudumdaki yağları eritebilirim?

kardio + dıyet ama dıyet en onemlısı ben dıyetsız kardıo yaptım başta dedım zaten kosuyorum zayıflarım abur cuburu kesmedık belım spor yapmama ragmen 2 cm daha kalınlasmıstı ardından bı dıyet yaptım bel 100 den 84 e ındı :)

Çok detaylı bir bilgim olduğu söylenemez ama takip ettiğim kadarıyla şu anki kilon veya koşu bandı işe yarar yaramaz bunlardan daha önce bilmen gereken şey metabolizman hızlımı yavaşmı.eğer yavaşsa çok disiplinli çalışman lazım yemek spor uyku hepsi düzenli olmalı güzel bir görüntü için.ama metabolizman hızlıysa çokta kendini kasmana gerek yok biraz spor ve yemeklerde abartıya kaçmamak seni güzel bir görüntüye sahip yapar.Hadi kolay gele

Back
Yukarı