Zayıflama Hakkında

Merhaba, foruma yeni üye oldum gayet güzel başarılı bir forum bilgi edinme adına gerçekten harika. Benim sorum uygulamış olduğum sporun bana yağ yakma açısından özellikle göbek bölgesi açısından ne derece etkili yada ek neler yapabilirim bunu öğrenmek.

Antremana başlamadan önce yağ yakıcı alıyorum sıvı olandan. Sonrasında 1 saat koşu bandında hafir tempolu yürüyüş ve koşu yapıyorum. Ardından bisiklete geçiyorum elektronik olan değil onun üzerinde 20 25 dakika arası kalıyorum. 4 dakika twist yapıyorum. Sehpa curanh yapıyorum 2×30 ardından 3×30 makinede olanı. Dumbell ile yana eğilme yapıyorum 2×20.

Bunun haricinde göğüs kol felan çalışmıyorum oradaki antröner yaptırmıyor ne kadar doğru bilmiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum yani kendimce öyle düşünüyorum.

Spora başladığım ilk gün 87 kilo idim. 5 günde 83 düştüm. Göbeğim olduğu gibi duruyor hafif incelme var gibi biraz özellikle alt göbek yağım oldukça yüksek. Kalçamdan kıl dönmesi olduğum için mekik vs çok zor geliyor ameliyat olalı 3 sene olmasına rağmen sizlerden ricam durumumu değerlendirmeniz ve önerileriniz şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

2 ay kadar bu şekilde kardiyo yaptıkdan sonra ağırlığa geçmen gerekir. Yavaş yavaş kardiyoyu azaltır, ağırlığı arttırırsın, sonra hep ağırlık gidersin. Ben 108 kilo %29 cıvarı yağ ile başladım. ilk 2 ay kardiyo sonra ağırlığa geçtim, yaklaşık 1 yıl sonunda 83 kilo %15 altı yağ durumundayım. Ağırlıkla kilo yavaş düşüyor ama kas oranı artışı nedeniyle daha sağlıklı. O göbekde hep durur, en son onu halledersin.

İmkanın var ise
buradaki ilk 2 videoyu izlemeni öneririm. 1. video beslenmeyle ilgili, 2 videoda ise neden en baştan ağırlık çalışarak başlaman gerektiğini anlatıyorum. İzledikten sonra sorun olursa severek cevaplarım.

Hocam daha öncede 6 aylık spor yapmıştım 2 buçuk ayda tam 20 kilo vererek 69 düşmüştüm o zamanlar böyle 1 saat felan da koşmamıştım tıpkı anlattığınız gibi çalışmıştım ama şimdi gittiğimde en başta dediğim gibi her gün 1 saat koşu bandı felan vs var ne kadar verimli bilmiyorum oradaki hocam tarif ediyor ben yapıyorum fakat ne kol çalışıyorum nede göğüs bunları dahil etmelimiyim üstelik yukarıda eklemeyi unutmuşum antremanın en sonunda cross fit yapıyorum.

Back
Yukarı