zayıflama,gelişme vs

sa beyler
7 aydır vg yapıyorum yaşım 18 boy 1.71 kilo 65
öncelikle karın ve yan bölgesinde yağ sorunum var ve vücudun tüm şeklini bozuyor daha önce okuduğum kadarıyla sadece bir bölgeden yağ atılmazmış o zaman ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz.

diğer problem ise yeterince gelişemiyorum 7 ay olmasına rağmen pek bi görünüm yok tabi vücut kendisini belli ediyor ama protein az mı alıyorum diye şüpeleniyorum .

Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:
cardio yapman lazım tabii ki...aynı zamanda tatlı ve şekerli içeceklerden uzak durman lazım.

günde 5-6 öğün bol proteinli yemekler yersen sorun olmaz supplement haric.min 8 saat uyu bi de.

çok teşekkür ederim peki cardioyu vg den öncemi yapmam gerek
genelde sonra yapılır cunku kardıyodan sonra senın dus almaya gucun kalmıyor en azından bende oyle oluyor dene gorursun once vg sonra kardıyo daha ıyı saatlerce yurursun kosarsın ama saatlerce vg yapamazsın yorulkursun kosu zaten butun enerjını alır

bence aşırı bir kilon yok. Sadece beslenmene dikkat etmen yeterli olucak gibi geliyor.. K.hidratı kısıp proteine ağırlık vermelisin, Forumun beslenme bölümünü biraz detaylı incelemeni tavsiye ederim.. 7 aydır vg yapıp az gelişim göstermenin sebebi olarak da düzensiz beslenmen olduğunu düşünüyorum..

Kilo sorunun olduğunu düşünmüyorum. Mekik ve bazı karın hareketleriyle o bölgeyi sıklaştırabilirsin.

Back
Yukarı