Arkadaşım benim tavsiyem 3 set olarak girmen ve bir bölgeye 2 hareket olarak girmendir. Ve piramit olarak gir ama mesela şöyle yapabilirsin ben bunu uyguluyorum mesela ; mesela bench presste ilk set ısınma amaçlı 8, 2. set 15, 3. set ise maximum giriyorum ve kesinlikle çok sağlam çalıştırıyor bende sende nasıl bir etki yaratır bilmiyorum ama iyi olucağını düşünüyorum.
Ve arkadaşım hacim için protein ve kaloriyi fazla alman lazım normal öğünlerinde bile yiyebildiğin kadar yemelisin zaten bir süre sonra miden de daha fazla almaya başlıyacaktır. Günde 3 öğün olarak düzenli sabah öğle akşam yemeğini yemelisin ve özellikle öğlen çalışıyorsan (ki öğlen çalışmak en güzelidir) öğlen normalin yanında doyuruculuktan daha çok kalori ve protein içeren şeyler yemelisin. Genel olarak ne yediğinin çok önemi yok kalori ve protein yönünden iyi olduğu sürece ama bunların yanında sadece öğlen çalışmadan 1,5-2 saat öncesinde ek besin almalısın örneğin ton balığı çok güzel bir kaynak ama biraz tuzlu malesef. Daha başka besinlere sayacak olursak kesinlikle pekmez hergün 5 kaşıktan fazla tüketmelisin ne pekmezi olursa olsun ama ben daha çok dut ve keçi boynuzu pekmezinden yanayım

Kahvaltın için reçel ve krem peynir, marmelat gibi daha özenli bir kahvaltı yapabilirsin (ki kesinlikle yapmalısın çok önem taşıyor bence).
Arkadaşım bu şekilde doğal olarak çok güzel gelişirsin birazda motive oldun mu tamamdır

Motivasyon için müzikle birlikte çalışmanı tavsiye ederim özel bir liste yapabilirsin mesela kendine

Haftada çalışmanda 4 günü geçmesin ve günde çok fazla bölge girme arkadaşım.
Bildiğim çoğu şeyi aktardım ki çok çok da faydasını göreceğini umuyorum, kolay gelsin arkadaşım şimdiden
Unutmadan belirtiyim ısınma işinde de abartılı şekilde olmadan yap ve ısındıktan hemen sonra girme en az bi 3-5 dk dinlen derim (zaten sadece gireceğin bölgeleri ısıtman yeterli)