Zayıf Olmama Rağmen Göbek Var

Fotografcilik konusunda bilgilimisin bilmiyorum ama bu isigi kullanmakla alakali bir durum photoshopla degil. Ayrica o powerifter larin aldigi ilaclari da bir dusun istersen eh bir de tecrubelerini vs. Biz furkanin kendi dalinda iyi ldugunu soyluyoruz zaten en iyi degil

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sporda ilaç kullanmayan adam ne kadar tecrübeli olabilir? Bu sporun gerçek yüzü ilaçlar,kendi üzerinde bişey denememiş ilaç konusunda bilgisi olmayan adam istediği kadar anlatsın dursun.

Öncelikle reis PhotoShop la olcak iş değil zaten ışıklandırma yaptığını felan kendisi söylüyor onun dışında videolarda neyi var neyi yok zaten herkes görüyor :D ve söylediği şeyleri sallamıyodur :D sonuçta programları felan zaten kendisi yapmıyor bilindik programları değiştirip sunuyor. Ve herkes nefret ediyorum bilmem ama bu piyasada çok eski olmayıp şuan en fazla bilinen kişilerden (130 k takipçili pek Türk bb/powerlifting/ fitness kanalı yok :) )
Ayrıca kendisine hayri yok derken hiç de fena değil ki ? :D 195 kg deadlift var. O kiloda çok iyi. Son katıldığı yarışmada 1. Olmuştu. Zaten kendiside paylaşıyo gelişimlerini :) kendiside paylaştığı programları uyguluyor ayrıca :D yanı samimi birisi tüm videolarını izledim. İzlemeye de devam ederim herhalde pek bi sorunum yok gibi :)
Usta bak 130k takipçili hedef kitlesini buldum adamın (: 125k sı 10-15 yaş aralığı..

Bu sporda ilaç kullanmayan adam ne kadar tecrübeli olabilir? Bu sporun gerçek yüzü ilaçlar,kendi üzerinde bişey denememiş ilaç konusunda bilgisi olmayan adam istediği kadar anlatsın dursun.

Usta bak 130k takipçili hedef kitlesini buldum adamın (: 125k sı 10-15 yaş aralığı..
Yav hocam adam zaten ilac kullanmayan icin anlatiyor niye ilac kullansin. İlac kullanmadan gelismenin yollarini bilmek icin ilac mi kullanmak lazim yapma lutfen. Su yukarda bahsettigin isimlern cogunun dogal gecirdigi dogru durust zaman bile yok ne anlar bu adamlar dogal sporcudan. Bu arada elit powerlifter lar arasinda arastirma yaoildiginda cogunun kas kutlesinin bb cilerle ayni oldugu gorulmus. Guc kasa da baglidir yani :)

Usta bak 130k takipçili hedef kitlesini buldum adamın :) 125k sı 10-15 yaş aralığı..
Kitlesi farketmez verdikleri doğru ve faydalı :) gerisi np. Ayrıca ilaç kullanmasını gerektirecek birşey yokki :D üniversitesini okuyor spor olarak yapıyor ve araştırıyor. Fazlasını beklemeye gerek yok :)

Yav hocam adam zaten ilac kullanmayan icin anlatiyor niye ilac kullansin. İlac kullanmadan gelismenin yollarini bilmek icin ilac mi kullanmak lazim yapma lutfen. Su yukarda bahsettigin isimlern cogunun dogal gecirdigi dogru durust zaman bile yok ne anlar bu adamlar dogal sporcudan. Bu arada elit powerlifter lar arasinda arastirma yaoildiginda cogunun kas kutlesinin bb cilerle ayni oldugu gorulmus. Guc kasa da baglidir yani :)

Kaynak gösterirmisin? Big Rramy deki 135 kg kuru kas kütlesinin herhangi bir powerliftercıda olabilceğine inamıyorum

The winners had significantly larger proportional muscle mass (53.9 ± 2.2%), muscle to bone mass ratio (5.3 ± 1) and crural index (1.21 ± 0.12) than the non-winners.
Aynen bu cümle açıklıyor kasın farkettiğini.Powerlifterlar kısa boylulardan oluyor zaten çünkü ağırlığı indirdikleri yada kaldırdıkları mesafeyi olabildiğince kısaltıyorlar.Yada aşırı iri oluyolar mesela benchte kural gögüse değmesi adam 10 cm indirince deyiyor.

ufak sikletteki powerlifterlara bakmamak lazım , adam bulk yapmıyor çünkü sikletini geçmemesi lazım , yapıyorsa da 2-3 kg alıp yarışmaya doğru kesiyor. bu şekilde pek kas gelişimi olmaz. vücutçular ise hiç boş durmazlar her zaman cut ya da bulk halindedirler. ağır sikletteki powerlifterlar bicep vs. hariç her türlü vücutçularla kapışabilecek kütleye sahiptirler. konu sahibinin konusunu kirlettik kusura bakma , postürün bozuk bu yüzden göbeğin var. aslında göbeğin yok , omurgan çıkık bu da kalçanı ve karnını ileri ittiriyor.

ufak sikletteki powerlifterlara bakmamak lazım , adam bulk yapmıyor çünkü sikletini geçmemesi lazım , yapıyorsa da 2-3 kg alıp yarışmaya doğru kesiyor. bu şekilde pek kas gelişimi olmaz. vücutçular ise hiç boş durmazlar her zaman cut ya da bulk halindedirler. ağır sikletteki powerlifterlar bicep vs. hariç her türlü vücutçularla kapışabilecek kütleye sahiptirler. konu sahibinin konusunu kirlettik kusura bakma , postürün bozuk bu yüzden göbeğin var. aslında göbeğin yok , omurgan çıkık bu da kalçanı ve karnını ileri ittiriyor.
110+ powerlifterlardan bahsediyorsun galiba, bb ciler 120-130 kg arasi sahneye cikiyolar ve yag oranlari %2-3 civari oluyor,powerlifter da 130-140 kg cikiyor sahneye diyelim en az 30 kg yag oluyor,bence karsilastirilmamasi gereken bi konu

Back
Yukarı