zayıfım ama göbeğim var

selam arkadaşlar çok zayıf olmamdan ve kendimi bu yüzden özgüvensiz ezik bir tip olarak görmemden dolayı spora başladım. 3 hafta oldu başlayalı mükemmel bir azimle gidiyorum bu forum sitesini tepeden tırnağa inceleyerek çok fazla teori sahibi oldum fakat bir sorun var ;

yaşım 22 boy:175 kilo:62 3 haftada 2 kilo aldım ve 29 cm olarak ölçtüğüm kollarım 30 cm olmuş ayrıca hafif kamburdum şimdi dik yürüdüğümü hissediyorum bilmiyorum psikolojikte olabilir fakat bu ince vücuduma rağmen sürekli bir göbek var antreman sırasında şişen göğüslerin bütün görüntüsünü bozan bir göbek...
şimdi size soruyorum kilomun düşük olmasına rağmen kardiyo çalışmalımıyım yada başka tavsiyeleriniz nelerdir ??? yağ oranı : %13 omuz ölçüsü:102 cm kullandığım brogram flexor hocanın başlangıç programı : https://www.bodyforumtr.com/threads/body-buildinge-yeni-başlayanlar-İçin-program.4738/

Hayir kesinlikle kardiyo yapmamalisin zaten zayifsin kardiyo sadece enerjini alir buda daha fazla kalori harcamak demek yani istedigin hedefe ulasamassin sen kas calismasina devat et zaten kaslandikca yaglar azalicaktir cunku kaslar yaglari tutar bi tavsiyem daha var hayatindan basit karbonhidratlari cikar yani sekeri cunku seker karacigerde yaglanma yapar ve ve bu yaglar gobekte birikir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anterior Pelvic Tilt'in var :) aynisi bendede var, bunun icin egzersizler var internetten arastirarak esneme hareketleri vb. yaparak duzeltebilirsin.

Back
Yukarı