Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Z bar çok yönlü ve kullanışlı bi' alet olduğundan ayrı bi başlığı hakkettiğini düşündüm.herkes z barla yapılabilen herhangi bi hareketi paylaşırsa sevinirim,teşekkürler.
Bende Z değil tam S Bar var (tam olarak şu:http://images.hepsiburada.com/assets/Spor/500/spordelta1093.jpg) ve barbell curl, lying triceps extension,barbell row vs egzersizlerini yapıyorum. S barın z bardan farklı olduğu noktaları da bilen arkadaşlar burada belirtebilir mi? Hangi tür hareketleri S Bar için tavsiye edersiniz?
sanki s barda triceps extension daha rahat yapılırmış gibi geldi bana yani tutma yeri daha bir belirli gibi sanki ama hiç kullanmadım ilk defada s barı sizin linkde gördüm
sanki s barda triceps extension daha rahat yapılırmış gibi geldi bana yani tutma yeri daha bir belirli gibi sanki ama hiç kullanmadım ilk defada s barı sizin linkde gördüm
evet dediğiniz gibi tutuş kolaylığından dolayı triceps extension daha kolay oluyor ayrıca barbell row yaparken bar'ı çeneye çekişlerde daha rahatlık sağlıyor.