10 tekrar yapabiliyorumÇok daha yararlı olacaktır yapabilirsen.
Şınavı çekip zıplıyorum her zıpladığımda elimi göğsüme değdirmeye çalışıyorumÇok daha yararlı olacaktır yapabilirsen.
Ama göğsüme değdiremiyorum sadece ellerim biraz havaya kalkiyoŞınavı çekip zıplıyorum her zıpladığımda elimi göğsüme değdirmeye çalışıyorum
VIA_T8B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tskr ederim birde ben bunu yaparken olabildiğince kendimi zıplatmaya calisiyorumzıplayarak sınav patlayıcı güçte artış sağlar fakat yapmadan önce bileklerini iyice esnetmen lazım bileklerine ekstra yük binecek yaparken
Peki alkisli sinavla sadece kendini ziplatmanin bir farki varmidirAmaç o zaten, yoksa adı zıplayarak şınav çekme olmazdı![]()
Ben denedim ama sonuçta kendini ziplatirken patlayici kuvvetin artiyor havada ne yaptiginin bir önemi yok sonuçta havada iken güç harcamiyorsunBen denemedim bir şey diyemem o yüzden onu da deneyerek cevabını bulman gerekiyor kardeşim.
Ama alkışlı sınav yaparken dar tutuslu yapmak gerekiyor geniş tutuslu yapinca alkış yapana kadar kendini yerde buluyorsun ama dar tutuşlu yapınca şak şak yapılabiliyor.Ben denemedim bir şey diyemem o yüzden onu da deneyerek cevabını bulman gerekiyor kardeşim.
Ben denemedim bir şey diyemem o yüzden onu da deneyerek cevabını bulman gerekiyor kardeşim.