Yurtta kalanlar için alınabilecek karbonhidratlar

Evet arkadaşlar yurtta kalıyorum büyümeye çalışıyorum ve yeteri kadar karbonhidrat alamıyorum.Şuan sadece ara öğünlerde pirinç patlağı yiyorum. karbonhidrat olarak ara öğünlerde yemeklerin yanında falan yemek için marketten falan alabileceğim neler önerirsiniz şimdiden teşekkürler

Evet arkadaşlar yurtta kalıyorum büyümeye çalışıyorum ve yeteri kadar karbonhidrat alamıyorum.Şuan sadece ara öğünlerde pirinç patlağı yiyorum. karbonhidrat olarak ara öğünlerde yemeklerin yanında falan yemek için marketten falan alabileceğim neler önerirsiniz şimdiden teşekkürler
Aynı sıkıntıyı bende çekiyorum etinin buğday patlağı ve pirinç patlağını bende kullanıyorum. Yulafı shake haline getirip içiyorum fakat karbonhidrat eksiğimi tamamlıyamıyorum. Tamamlasam bile yulafı sevmediğim için benim için işkence haline geliyor.

Dostlar, 5 liralık kettle alın ve onda bulgur, pirinç, mercimek haşlayın. Bozuldukça yenisini alırsınız.

bebe büskivisi ile sütü karıstırarak shake yapabilirsin gayet iyi kalori verir en azından günü kapatırken karb ihtiyacını karsılarsın.

Back
Yukarı