Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar netretiondan başka fedex ve ups kargo ile gönderen site biliyormusunuz? benim alacaklarım netretion da yok malesef.

içeriği nedir siparişinin
siparişin verildiği tarih: 13 Haziran Çarşamba
internet adresi: netrition.com
sipariş tutarı: 198 $ (toplam 347 $)
ağırlık: 24 lbs (10.9 kg)
kargo tipi: FedEx International Priority (2 to 3 days)

bugun elime ulaştı ayrıca son 2 siparişi getirdiklerinde fedex görevlisinin uzattığı imza kağıdında ismim bilgisayarla yazılmış şekilde gözükmekte, önceden görevli ismimi sorup kağıda kendisi yazardı.

Benim siparişimde şu an Türkiye sınırları içerisine girmiş, bakalım büyük heyecan var takılmaz inşallah gümrüğe (=

Fikir olması açısından bir yöntem daha belirteyim, amerika'da bazı şirketler "mail forwarding" yani posta yönlendirme hizmeti veriyor.
Bunlara kayıt olduğunuzda size Amerika'dan online alacağınız satın alacağınız malların kargo yapılabileceği bir Amerika adresi veriyorlar.
Siz de aldığınız malları Amerika'da bu adrese kargolattırıyorsunuz satın aldığınız siteye, buraya gelen malları şirket hemen size kargo yapıyor.

Bu yöntem elbette ekonomik yöntem arayanların tercih edeceği
bir yöntem değil.

Mesela bir ürün buldunuz ama satın aldığınız yer ürünü Türkiye'ye kargo yapmıyor çeşitli nedenle, başka da yöntem bulamadınız ve ürünü mutlaka almanız lazım...o zaman bu yöntemi kullanabilirsiniz.

Sadece supplement için geçerli değil, mesela deneyenler bilir, amazon.com kitap, cd, dvd dışında bir çok ürünü Türkiye'ye kargo yapmıyor, bu durumda yukarıdaki yöntem (paraya kıyıp) kullanılabilir.
fikir almak isteyenler http://www.mailforwarding.biz/ adresine bakabilirler.
Not: denediğim ve tavsiye ettiğim bir yöntem değil, sadece fikir vermek için yazdım, sorumluluk kabul etmem :D

Benim de siparişim elime geçti, eh birazcık şanssızlıkta olsa işin içinde ( bizim taraflara kargo dağıtan arabanın camı patlamış falan)
Netrition.com diyorum yani (= (=

arkadaşlar siparişiniz netretionda var ise bence diğerleri ile uğraşmayın kargo biraz pahalı falan ama problemsiz bir alışveriş olur. netretionda alacaklarım olmadığı için b.b. den almaya karar verdim kredi kartı kabul etmiyorlar malesef. ön sayfalarda arkadaşın biri netten sanal wire kart çıkartıp b.b. den alışveriş yaptığını yazmış bende deneyeyim dedim wire sanal çıkardım, alışverişim kabul olmadı ve bu wire kartta param revize edildi revizenin kalkması için bekledim sonunda kalktı fakat bu wire kartla gittigidiyor bir alışveriş yapayım dedi gittigidiyor da kabul etmedi sonuç ne olacak bilemiyorum wire kartı iptal etmem halinde 10 euro keseceklermiş zaten para yatırırkende 10 euro gitmişdi heralde biz 20 eurodan olacağız ve artısı uğraşmam boşa vakit ve stres olacak. bu kadar uğraşın sonunda mutlaka bu alışverişi gerçekleştirmliyim diye düşündüm western union yöntemiyle b.b. den alışveriş yapayım dedim. oyak banka gittim banka memuru uğraştı falan yapamadı öğleden sonra gel ben merkezden öğreneceğim dedi öğleden sonrada bir saatlik bir beklemeyle yapamayacağını ve oyak bank dan daha tecrübeli olan finans banka gitmemi söyledi radaki memurda uğraştı falan tam parayı yatıracaktım vezneye bi bilgiye ulaşamadığının gerekli olmayabileceğini ama riskli olduğunu söyldi ve ulus şubesine gönderdi. oradaki memurun yakını gelmiş benim beklememi söyledi neyse bekledim bakıyor ha hah ha ki ki ki neyse sonunda misafiri gitti western union formlarının görünce elimde aaa bizim o işle ilgilenen arkadaş yeni gitti benimde tecrübem yok deyip salladı iki laf söylemek vardı ama söylemek bir işe yarasa nasıl olsa sonuç yok her şey yine aynı olavak. oradan ptt ye gitmeye karar verdim 1 sattlik uğraşı sonunda nihayet yollandı. alışverişim kabarık olduğu için ikiye ayırdım ve arkadaşımın ismini vererek iki sipariş yapmış oldum gümrüğe falan takılmasını istememişdim. sonra mail geldi ve arkadaşım üzerine olan sipariş problemiz bi şekilde kargolandı. kendi üzerime olanda ise yine problem nasıl olur aynı adres aynı anda para gönderimi baktımki bana ptt tarafından verilen form örneğinde bb nin benden istediği (paranın ben tarafından gönderildiğini teyit için) bilgilerin bir kısmı yok tabi yine ptt ye gitmek lazım hocalara dil dök ve izin alıp yine ptt ye git. tabi işi bilen yok ve malesef bb nin istediği bilgilere ulaşamadık ülkede işini iyi yapan beceren zaten sayılı bizim gitmemiz hataydı zaten. sonunda b.b. ye mail atmaya karar verdim kıt ingilizcemle yarım sayfaya yakın arkadaşımın gönderiminin kabul edildiğini benimkinin olmadığını tarzında biraz sitemvari ail attım. önce mailimin şeflerine yönlendirildiğine dair mail geldi ve ardından da şefleri senin siprişini kabul edebiliriz anlamında bir mail attı fakat sipariş takibimde hala ödemenin yapılmadığı yazıyor hakkımızdan hayırlısı bakalım ne olacak.

Pyros, hakkaten uğraşmışsın, kolay gelsin..

Ben bb.com'dan deneme amaçlı bir sipariş daha vereceğim, bunda ödemeyi döviz havalesi ile yapacağım (swift), ehh bunda da olmazsa artık ne yapalım netrition'la devam edeceğiz..

bb.com da controlled labs green magnitude free sample sepetimde ;) :D sipariş verecekler ekleyebilirler sepetlerine bu free ürünü ;)

son 10 günde netritiondan siparişi gelen varmı yaw ?

Eh sonunda başlık geri gelmiş sevindim buna.
19 haziran'da gelmişti benim siparişim..

şu an istanbulda... yarına (gümrükte takılmazsa) elimde olur sanıyorum..

ups ise formula hub yazısını gördüysen geçmiştir
fedex ise ticari gümrük izni verildi yazıyor zaten

hangisi seninki ?

gozun aydin tosbaa,ne kadarlik siparis vermistin?

gozun aydin tosbaa,ne kadarlik siparis vermistin?

Sağol saydam..
NoExplode+Cellmass+ON Whey (5lbs)+ Animal Pack (44) = $131,84
Fedex = $101,19
Toplam = $233,03

ON Whey ambalaj etiketini değiştirmiş, yeni ambalaj etiketi dandik taklit ürünlere benziyor, o nedenle de zaten birde not eklemişler üzerine "paket değişti ama içerik aynıdır" gibilerinden :badgrin:

Bu netrition.com hakkaten hızlı bu arada, Pazartesi öğleden sonra siparişi verdim, aynı gün kargo yaptılar, Perşembe sabahı paket geldi... kargo ücreti pahalı filan ama serviste o oranda iyi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı