pardon ismi yanlış yazmışım, binyamin nerden çıktı ya, ali trn yazıcaktım sorry
nema problem arkadaşım ama ürün takılırsa bende sizinle engin bilgilerimi paylaşacağım
pardon ismi yanlış yazmışım, binyamin nerden çıktı ya, ali trn yazıcaktım sorry
pttye gelen her urun geri iade edilir devlete kalır diye birşey yok
yıllardır yurtdısından urun getiririm gumrukte kalan urunlerın hepsi geri dondu
ya 1 ay bekletir gonderirler yada dilekce verirsin hemen gonderirler (kuruş ödemezsin)
2 ay once bbden dhl ile sipariş vermiştim saglık bakanlıgından izin fln istediler alamadım
ve bbden urun tutarına baska siparişler verdim bugun kargolicaklarını soylediler
ilk gonderdikleri paket kendilerine iade edilmedi bile daha
o yuzden cokda ısrarcı olmamak lazım cokopirens
arkadaşlar iherpten dhl verdiğim sipariş türkiyede anlaşmalı kargoya verildi diyor da anlaşmalı kargo hangisi acaba
bb. com da 2 ay ıcınde urunlerı teslım alamazsan urun bedeli iade edilir
sadece kargo paran yanar
diger yerler hakkında bir bilgim yok alışveriş yapmadıgım icin
ama iherb urun tutarından %20 kesiyomus sanırım onceki sayfalarda okumustum
iherb.com dan cuma gunu sparis verdim Shipped Out yazıyor fakat tracıng ı tıklayınca Track results summary diye bir yazı çıkıyor ne yapabılırm
Teşekkür ederim arkadaşım peki bende ayın 15 inden bb den bir sipariş verdim nitrotech tek ürün hiç bir şekilde takip olanağımız yok mu onu biliyor musun gümrüğe takılsa benim nerden haberimm olacak yada 10 gün oldu ürün hakkında hiç bilgim yok nerde olduğuna dair ?
BB.com dan sana gelen paket kayıtsız posta ile geldigi için takip etme olanagın yok. Eger bb.comdan dhl yi secip urun alıyosan 30 gun beklemeyi goz onunde bulunduruyosun demektir. Bu surec içinde paketin gumrukte kalırsa daha onceki mesajımda da belirttigim gibi postacı sana gumruk beyannamesinin oldugu bir zarf getirir. Eger paketin gumrukte kalmazsa o zaman direk paketini getirir postacı. Su asamada yapacagın tek sey beklemek. Baktın 1 ay gecti ses soluk yok paketten o zaman bulundugun yerdeki en yakın posta subesine gidersin durumu anlatırsın. Belki ordan bulundugun ildeki posta mudurlugune felan yonlendirirlr ama su asamada henuz erken. Yapman gereken beklemek.
Vallaha bende bekliyorum zaten ortağam. Bugün o kadar saçma biir olay oldu ki netnutri.com da anlatamam arkadaşlar universal gain in 11 ıbs ürünü vardı kargo ile 29.9 + 13.4 =50 dolara felan gelecekti neyse ben aldım felan sipariş ettim sonra mail geldi diyorlar ki sistem kargo ücretini yanlış hesaplamış işte kargo bedeli 65 dolar olacakmış da benim 52 dolar daha vermem gerekiyormuşta felan filan bende iptal edin dedim şimdi parayı 2-3 gün içerisinde geri yollarız dediler bekliyoruz bu amerikalılar acaip ya![]()