Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardeş eğer ürünlerin posta yani ptt ile geldiyse alamazsın ürünlerin normal bi vatandaşın sağlayamıcağı belgeler istiyorlar eskişehir gümrüğüne daha dün gittim gümrük müdür yardımcısı kadın imkansız alamazın anakraya gidip bi sürü belge getirmen lzm fln dedi en iisi sen onların..

yaw neymiş o bi sürü belgeler.senin malın ticari değil sadece bir yazı yazacaklar ilgili bakanlığın ilgili müdürlüğüne o kadar.betrerin beteri var bende izmirdekilere laf ediyordum.allah kimseyi düşürmesin bu cahil devlet memurlarının eline.

ohh ya cidden çok sevindim ilk yurt dışı siparişimiz geçti 5 lbs twinlab ama bir şey sormak istiyorum şimdi daha önceki okuduğum sayfalarda animal serisi geçirebilen olmamış galiba yasakmış şuanda hala geçmiyor mu iherbden? birde bu ürünlerin yerine tutabilcek ürünler varmı iherbde biliyormusunuz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:16 ----------

mesela cuts ve nitro alcaktım 2 şer tane 2 ay diet artı define olcaktım sonra stak ve pak la devam edip işte pump la m-stak kullanmayı düşünüyordum bunların yerine iherbden neler alınabilir acaba ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:18 ----------

o kadar da fiyat farkı tutmuyor.. kargo dahil 193 liralık ürünleri çok rahat 250 ye toparlarsın burada

bunları nerden toplaya bilirim acaba yardımcı olurmusunuz bana?

ohh ya cidden çok sevindim ilk yurt dışı siparişimiz geçti 5 lbs twinlab ama bir şey sormak istiyorum şimdi daha önceki okuduğum sayfalarda animal serisi geçirebilen olmamış galiba yasakmış şuanda hala geçmiyor mu iherbden? birde bu ürünlerin yerine tutabilcek ürünler varmı iherbde biliyormusunuz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:16 ----------

mesela cuts ve nitro alcaktım 2 şer tane 2 ay diet artı define olcaktım sonra stak ve pak la devam edip işte pump la m-stak kullanmayı düşünüyordum bunların yerine iherbden neler alınabilir acaba ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:18 ----------

bunları nerden toplaya bilirim acaba yardımcı olurmusunuz bana?
dostum iherb de o seri yok no ürünleri(sadece bikaç çeşit) var ama animal serisi yok......
animal serisi yasak değil alayı yasak ama geçiyo mesela 2ay önce 2*pump netritiondan sonra 2 hafta öncede yine netritiondan 2* usp jack3d getirdim
geçen haftada 2tane twinlab whey aldım.
çünkü 10lbs whey3 kere getirdim bütün sitelerde kargo tuzlu oluyor ama iherbde dhl kampanyası var............

Aug 28, 2010 11:55 AM
Int'l shipment release

ISTANBUL TR

Aug 28, 2010 11:54 AM
In transit
ISTANBUL TR
Package available for clearance​

son 2status bole fedexin sitesinde..anladıgım kadarı ıle gumnrukten gecmıs paketim.simdi benım sorum 30 agustos p.tesi gunu kargom elime ulasabılır mı yoksa o gun tatıl mı oluyor? ben izmirdeyim bu arada,istanbuldan izmire gelecek su asamada sadece sanırm..

arkdaşlar iherbden bu ay içerisinde 2. siparişimi vereceğim indrim kodundan yararlanmak için yeni üyelik açıyorum kodu yazıyorum kabul ediyor fakat kart numaramı yazıp siparişi sonuçlandıracağım sıra indirimi geri alıyor acaba kredi kartı numarası ve ismindenmi tanıyor bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar

yok arkadaşlar zaten iherbden değil netritiondan soylemeyi planlıyoruz daha önceki sayflardan birisinde arkadaşın birisi yazmıştı gümrükçüyle konuşmuş oda yasak girişi asla yok falan demiş ondan dedi ama şimdi siz boyle diyince sipariş veririm heralde artık ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:39 ----------

he birde birşey sormak istiyorum benim almanyada halamlar oturuyor şimdi ben siparişlerimin takılmaması için onların evine sipariş etsem onlarda buraya postalasa gene gümrük sorunu olur mu ne dersiniz birde animal serisi için bayramı bekliyimmi yoksa vereyimmi sizce?

gunaydın!!
kargom ulastı az once fakat ıcınde scavition xtend eksık:s
myo fusion+scavition x tend+shaker toplu halde satılıyodu ben de onu almıstım.fedexten takıp ederken ilk once 5.4 kg gozukuyodu aldıklarım fakat nijeryada tam 5kg olarak deıstı.kanımca orada bısıler oldu..bb coma maıl atmayı dusunuyorum bısey cıkacagını sanmasamda..yapmam gereken baska bıse var mı arkadaslar??

gunaydın!!
kargom ulastı az once fakat ıcınde scavition xtend eksık:s
myo fusion+scavition x tend+shaker toplu halde satılıyodu ben de onu almıstım.fedexten takıp ederken ilk once 5.4 kg gozukuyodu aldıklarım fakat nijeryada tam 5kg olarak deıstı.kanımca orada bısıler oldu..bb coma maıl atmayı dusunuyorum bısey cıkacagını sanmasamda..yapmam gereken baska bıse var mı arkadaslar??
kaç kere dedik kargolarda imza atmadan önce içeriği kontrol edin diye(tutanak olmadan hiçbirşey yapılamaz) geçmiş olsun yapacak bişey yok.

bb.com dan siparişi vereli gün itibari ile 2 hafta oldu.2 haftalık dhl yi seçmiştim.yarın ptt ye gidip kargonun durumunu öğrenmeye çalışıcam.inşallah kaybolmaz

blackpunch ben de bb.comdan 141 USD'lik sipariş vermiştim. 13 ağustosta gemiye yüklenmişti. ben de 14 günlük DHL seçmiştim. Buradan arkadaşlarla yaptığım yazışmalar da bu tür postanın gelmesinin 1 ay sürebileceğini şimdiden panik yapmamamı söylemişlerdi..Ben çok yoğun çalışıyorum..Araştırma yapmak için izin almam söz konusu bile değil. Seninle durumumuz aynı gibi.. PTT'ye gidersen, ne yapıp, ettiğin hakkında bilgi verirsen çok sevinirim.

şimdi arkadaşlar ben bir kaç soru sormak istiyorum bu konularda deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

1) şimdi animal serisi düşünüyorum ama daha önceki yorumlarda yasak denmiş ama geçirebilende var sipariş versem mi?
2) yada bu animal serisinin yerini tutabilecek ve geçme ihtimali daha yüksek olan sup. varmı tavsiye ederbileceğiniz
3) şimdi benim almanyada halamlar oturuyorlar hani siparişi oraya versemde onlar yollasa gene takılma gibi bi olasılık varmı ?
4)weider satan site yok galiba ama genede bir sorayım?
5) bu aralar sipariş için en uygun zaman hangisi sizce ?

Merhaba arkadaşlar,
Bugun iherb.com dan sipariş vericem. 3 adet ürün 10.40 lbs (4.72kg) yapıyor. Fiyat olarak ise 58.23 $ ürün + 26.60 $kargo = 84.83$ yapıyor toplamda. Kargomun gümrükte takılma ihtimali varmı acaba. 5 kg altı rahat geçer demişti bir iki arkadaş. Bir sıkıntı olmaz ise hemen geçeceğim siparişi.

Merhaba arkadaşlar,
Bugun iherb.com dan sipariş vericem. 3 adet ürün 10.40 lbs (4.72kg) yapıyor. Fiyat olarak ise 58.23 $ ürün + 26.60 $kargo = 84.83$ yapıyor toplamda. Kargomun gümrükte takılma ihtimali varmı acaba. 5 kg altı rahat geçer demişti bir iki arkadaş. Bir sıkıntı olmaz ise hemen geçeceğim siparişi.
250 gramlık ürünü takılanda var,25lbs geçirende:confused:

ama evet 8lbs altı geçme ihtimali daha yüksek oluyor........

5-6 tane 12lbs lik whey siparişim olmuştu sorunsuz......

kısaca herzanman için ufak bir takılma ihtimali va.

yukarda bi arkadaş animal serisi için sormuş kardeşim daha önce yazdığım gibi bu ürünlerin hepsi yasak ama çoğunlukla ya kontrol edilmiyor yada gümrükçüler miktarı az görünce göz yumuyolar onun için şu geçermi bu geçermi diye sormanın bi anlamı yok.

bench_O

Kimse takılır veya takılmaz diyemez. Mevzuatta sıkıntılı olmayan ürün olsa sadece fiyat ve adet olarak abartırsan takılır, vergisini verip alırsın derim. Fakat bu ürünlerde kimse bir şey diyemez, sadece şansını denersin. Aynı konulara geliyoruz sürekli. Ürünün takılma nedeni 3 kilosu 5 kilosu değil. TAKILMA NEDENİ ürünlerin cinsi: Türkiye gümrüğünün bu doğal ürünlere ilaç-besin muamelesi, tütüne alkole kokain, çakıya samuray kılıcı muamelesi yapması... Tekel kazansın, ithalatçı bayiler kazansın, Türk halkı her zamanki gibi her şeyi dünyanın en yüksek fiyatlarına alsın.

Bazı arkadaşlar malesef bunları kişisel değil satış amaçlı sürekli bu yoldan getirmeye çalıştıkları için olan ayda yılda bir sadece kendi ihtiyacı için alan bizlere de oluyor. Yani diğer taraftan bakınca memurlara da hak vermek lazım. Bu işi de ticaret amaçlı kullanarak suyunu çıkaracaklarını bekliyordum zaten.

Gümrükteki paketinizi izin belgesi alınca veriyorlarsa USPS, PTT gibi, ülkelerin resmi devlet kargolarıyla getirirseniz sadece izin belgesiyle alırsınız paketi. Nereden ne izni alınacaksa onu öğrenip her ihtimale karşı önceden almak lazım. Fiyat sınırını aşsanız bile tek vergiyle alırsınız. Olmadı geri yollar paranızı geri alırsınız. Fakat özel kargo şirketleriyle gelip de gümrüğe takıldıysa işiniz zor. Söylediklerine göre özel kargoların gümrüklü ürünleri kendi depolarında kendi gümrükçüleri tarafından kontrol ediliyormuş, dolayısıyla takılsın diye can atarcasına masraf üstüne masraf çıkarıyor özel kargolar, geri yollamaya kalksanız bile öyle...

blackpunch ben de bb.comdan 141 USD'lik sipariş vermiştim. 13 ağustosta gemiye yüklenmişti. ben de 14 günlük DHL seçmiştim. Buradan arkadaşlarla yaptığım yazışmalar da bu tür postanın gelmesinin 1 ay sürebileceğini şimdiden panik yapmamamı söylemişlerdi..Ben çok yoğun çalışıyorum..Araştırma yapmak için izin almam söz konusu bile değil. Seninle durumumuz aynı gibi.. PTT'ye gidersen, ne yapıp, ettiğin hakkında bilgi verirsen çok sevinirim.

ptt ye gitmeden evden telefonla aradım.önce mahalledeki şubeyi aradım.daha üst bir yere yönlendirdiler.sonra orayı aradım bir üst makama yönlendirdiler. barkot numarası sordular yani takip numarasını.yok dedim, isim soy isim verdim.yarım saat sonra tekrar aradım.şu an izmirde değil dedi.barkod numarası olmadığı için ülkeye gelip gelmediğini de şu an bilemiyolarmış.yani yapılacak bir şey yok şu an için.beklemeye devam.

gerçi benim derdim geldiği süre değil,siparişimin kaybolmasından korkuyorum.ülkeye giriş yaptığını öğrensem rahat edicem :D

bilgilendirme için sağol blackpunch..ben de senle aynı endişeleri taşıyorum..ben de süresinde değilim de, gümrüğe mi takılacak, takılırsa ne yapacağım vs. yapacak birşey yok, beklemeye devam..umarım siparişlerimiz elimize geçer..ben bayram sonrasına kadar beklemeye karar verdim..bir gelişme yaşarsak birbirimizi bilgilendirelim..yalnız bir daha yurtdışından supplement siparişi verir miyim emin değilim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı