bb. den animal pak,nitro,stack siparişi vericektim bugün :S
sonucu acil foruma bildirir misin ?
-- bu işe aşikar olan arkadaşlar bu 3 ürün + yanına on creatine olabilir, ne düşünüyorsunuz , geçer mi geçmez mi ?
birde dhl / fdex seçimi korgonun geçip geçmemesinde etken midir. ?
dostum sana tavsiyem hangi siteden olursa olsun siparişin ne olursa olsun eline ulaştığında konrol etmeden imza atmamak aksi takdirde hiçbir şekilde ispatlayamazsın ,çünkü imzayı attığın anda makbuzda yazılı içeriği kabul etmiş oluyorsun......Gumruk meselesi degil bence, ben Amerika'da olmama ragmen benzer bir problemle karsilastim. Gectigimiz gunlerde BB.com'dan optimum whey ile jack3d siparis ettim ve paketten jack3d cikmadi. Adamlar ile belki 10 defa mesajlasmama ragmen yardimci olmadilar, sucu Fedex'e attilar ve sanki ben yalan soyluyormuscasina biz koydugumuzde urununun agirligi su kadarmis icinde olmasi lazim diyerek ve beni yalanci durumuna dusurup uste cikarak bana yeni urunu yollamadilar. Fedex de bizim kabahatimiz yok deyip isin icinden cikti. Olan benim 35 dolarima oldu. Bir daha asla BB.com'dan urun almayacagim, konustugum herkese de basima gelenleri aktaracagim. Izninizle bu yazdiklarimi inglizce olarak tekrar edip adamlarda link yollayacagim okusunlar diye.
dostum sana tavsiyem hangi siteden olursa olsun siparişin ne olursa olsun eline ulaştığında konrol etmeden imza atmamak aksi takdirde hiçbir şekilde ispatlayamazsın ,çünkü imzayı attığın anda makbuzda yazılı içeriği kabul etmiş oluyorsun......
bizede geçmiş olsun demekten başka bişey kalmaz.....
bench_O
yok canım adam 50-60 dolar için hiç uğraşmaz bile hem kameralar vardır recepsyonda ayrıca böyle hatalar olabiliyor netten alışverişte yani onlar hatayı yaptı ama işte ispat imkanı yok,tekrardan geçmiş olsun.Tavsiye icin tesekkurler ama bu konuda yapabilecegim fazla bir sey yoktu. Apartman complexinde oturuyorum ve gelen paketleri guvenlik alip imzaliyor. Guvenligin boyle bir rezillige neden olacagini sanmiyorum o yuzden BB.com ya da Fedex'in kabahatli olmasi olasiliklari uzerinde duruyorum.
arkadaşlar bende bb. den ürün almaya çalısıyorum ama kargo seçeneklerinde seçilmesi önerilen international express courier 2-5 days çıkmıyor.onun yerine acaba global fedex express 3-7 days i mi sececez...
hakkaten nerden toparlarız.50 lira için heyecan yaşamaya gerek yok hani![]()