Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bütün bu okuduklarımdan sonra bb.com a verdiğim siparişi iptal ettim DHL global post seçmiştim gönderi şekline, PTT ile uğraşamam. Online yardım dan iptal ettim umarım kredi kartıma geri yüklerler toplamda 135 USD lik alışveriş yapmıştım.

bb. den animal pak,nitro,stack siparişi vericektim bugün :S

sonucu acil foruma bildirir misin ?

-- bu işe aşikar olan arkadaşlar bu 3 ürün + yanına on creatine olabilir, ne düşünüyorsunuz , geçer mi geçmez mi ?

birde dhl / fdex seçimi korgonun geçip geçmemesinde etken midir. ?

Bahsetmiş olduğum kargoyu almak için bugün AVPİM'e gittim. Gümrük memuru bu tip şeylerin yasaklandığını, kesinlikle içeriye alınamayacağını, reçete gerektiğini, hatta sağda solda daha pahalıya satıldığıyla alakalı ihbar geldiğini o nedenle içeriye alınamayacağını söyledi. Ben de kişisel kullanım için olduğunu, bir daha almayacağımı söyleyerek ikna etmeye çalıştım. Sağolsun, paketi verdi. Ancak içinden çıkanla benim sipariş ettiğim tutmuyor malesef. Animal Pak, Animal Cuts, Animal M-Stak ve Animal Nitro sipariş etmiştim ama içinden Animal Pak, Animal Cuts ve BSN Cellmass çıktı!

Ya bb.com'dan yanlış yüklediler (sevk irsaliyesinde faturada vs yazanlar doğru, 4 parça gözüküyor) ya da gümrükte herhangi bir yerde biri 2 adet Animal'ı alıp BSN koydu........... :confused:kafa_:mad:

Gumruk meselesi degil bence, ben Amerika'da olmama ragmen benzer bir problemle karsilastim. Gectigimiz gunlerde BB.com'dan optimum whey ile jack3d siparis ettim ve paketten jack3d cikmadi. Adamlar ile belki 10 defa mesajlasmama ragmen yardimci olmadilar, sucu Fedex'e attilar ve sanki ben yalan soyluyormuscasina biz koydugumuzde urununun agirligi su kadarmis icinde olmasi lazim diyerek ve beni yalanci durumuna dusurup uste cikarak bana yeni urunu yollamadilar. Fedex de bizim kabahatimiz yok deyip isin icinden cikti. Olan benim 35 dolarima oldu. Bir daha asla BB.com'dan urun almayacagim, konustugum herkese de basima gelenleri aktaracagim. Izninizle bu yazdiklarimi inglizce olarak tekrar edip adamlarda link yollayacagim okusunlar diye.

It might not be a custom's issue. I had a similar problem on my order at BB.com. Sometime ago I ordered Optimum Whey and Jack3D from their websites but Jack3D didn't arrive. I had to send like 10 e-mails to resort the problem but they were not helpful at all and treated me like I was trying to sneak a free product. They said it might be a Fedex issue and when they sent out the package, the weight of the package indicated the product must be there so I should report the problem to Fedex. After that, I filed a claim to Fedex and one week later I got a mail from Fedex telling me that they are not responsible for my loss. Basically, I paid $35 for a product that I didn't receive and spent probably $100 worth time to track the problem down. I am pretty much pissed off and I swear I will never every buy anything from the BB.com and will definitely suggest the same to whomever I speak with.

Gumruk meselesi degil bence, ben Amerika'da olmama ragmen benzer bir problemle karsilastim. Gectigimiz gunlerde BB.com'dan optimum whey ile jack3d siparis ettim ve paketten jack3d cikmadi. Adamlar ile belki 10 defa mesajlasmama ragmen yardimci olmadilar, sucu Fedex'e attilar ve sanki ben yalan soyluyormuscasina biz koydugumuzde urununun agirligi su kadarmis icinde olmasi lazim diyerek ve beni yalanci durumuna dusurup uste cikarak bana yeni urunu yollamadilar. Fedex de bizim kabahatimiz yok deyip isin icinden cikti. Olan benim 35 dolarima oldu. Bir daha asla BB.com'dan urun almayacagim, konustugum herkese de basima gelenleri aktaracagim. Izninizle bu yazdiklarimi inglizce olarak tekrar edip adamlarda link yollayacagim okusunlar diye.
dostum sana tavsiyem hangi siteden olursa olsun siparişin ne olursa olsun eline ulaştığında konrol etmeden imza atmamak aksi takdirde hiçbir şekilde ispatlayamazsın ,çünkü imzayı attığın anda makbuzda yazılı içeriği kabul etmiş oluyorsun......

bizede geçmiş olsun demekten başka bişey kalmaz.....

bench_O

Umarım benim pakete birşey olmaz:( Aslında Dymatize Elite 12 hour ürününden sipariş etmiştim Ramazan ayında sahurda kullanmak için ama Ramazanı yarıladık paketten haber yok:(

dostum sana tavsiyem hangi siteden olursa olsun siparişin ne olursa olsun eline ulaştığında konrol etmeden imza atmamak aksi takdirde hiçbir şekilde ispatlayamazsın ,çünkü imzayı attığın anda makbuzda yazılı içeriği kabul etmiş oluyorsun......

bizede geçmiş olsun demekten başka bişey kalmaz.....

bench_O

Tavsiye icin tesekkurler ama bu konuda yapabilecegim fazla bir sey yoktu. Apartman complexinde oturuyorum ve gelen paketleri guvenlik alip imzaliyor. Guvenligin boyle bir rezillige neden olacagini sanmiyorum o yuzden BB.com ya da Fedex'in kabahatli olmasi olasiliklari uzerinde duruyorum.

Tavsiye icin tesekkurler ama bu konuda yapabilecegim fazla bir sey yoktu. Apartman complexinde oturuyorum ve gelen paketleri guvenlik alip imzaliyor. Guvenligin boyle bir rezillige neden olacagini sanmiyorum o yuzden BB.com ya da Fedex'in kabahatli olmasi olasiliklari uzerinde duruyorum.
yok canım adam 50-60 dolar için hiç uğraşmaz bile hem kameralar vardır recepsyonda ayrıca böyle hatalar olabiliyor netten alışverişte yani onlar hatayı yaptı ama işte ispat imkanı yok,tekrardan geçmiş olsun.

birkeresinde banada fazladan bi muscletech hydrxycut 210 gönderdiler :) avustralyaya göndereceklerine kutunun üstüne benim adımı ve adresimi basmışlar.kutunun içinden çıkan faturadan hem ürünün gerçek sahibini hemde evitaminmi neydi onlara mail attım durumu.Valla avusturalyadı ki kız ürünün sahibi ,teşekkür etti.firmada dürüstlüğüm için beni tebrik etti ürünün bende kalabileceğini söylediler.bende bi arkadaşıma hediye ettim.

ya arkadaşlar animal serisinin hepsini düşünüyordum ama takılanlarda en çok galiba bu seri takılıyor yanlış mı düşünüyorum ne yapabiliriz ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:39 ----------

birde mesela diyelim benim kargom takıldı ben bartında oturuyorum burdan ne yapabilirim takılan kargoma ?

ben de bu sabah bb.com a sıparısımı yolladım.mail gondermısler ve credi kartı adresı ile benım sıteye yazdıgım adres farklı oldugu ıcın shippinge baslamamıslar..benden nufus cuzdanı resimlerini ve cvv2 numaramı istediler.gonderdim simdi bakalım ne sonuc cıkıcak?? live chat yaptık bıde ordan bırıyle,umarım hallolmustr =))

arkadaşlar bende bb. den ürün almaya çalısıyorum ama kargo seçeneklerinde seçilmesi önerilen international express courier 2-5 days çıkmıyor.onun yerine acaba global fedex express 3-7 days i mi sececez...

arkadaşlar bende bb. den ürün almaya çalısıyorum ama kargo seçeneklerinde seçilmesi önerilen international express courier 2-5 days çıkmıyor.onun yerine acaba global fedex express 3-7 days i mi sececez...

ben fedex i secmistim, ustte de yazdıgım gıbı tutarı oduyecegızn kredi kartının kayıtlı adresi ile billing adresinin aynı olmasına dikkat et..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 25.08.10 00:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 24.08.10 23:35 ----------

Tracking Number: There is no tracking information available for this shipping method.
Shipping Method | International Express Courier (2 - 5 Days)
Payment Method | Visa

ben fed ex i secmeme ragmen onaylanan siparisimde, ustte pasteledgim gibi oldu..ben sımdı tracking numberım olmadıgı ıcın takıp edemeyecek mıyım kargom nerde falan??

valla ben 2-3 gün önce bb com ile baya sert bi tartışma yaşadım. anormal derece beyinsiz bir topluluk. nasıl bir numara oldular ben anlamıyorum. heriflerde anlayış sıfır. artık almıyorum ordan bişey

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:35 ----------

hakkaten nerden toparlarız.50 lira için heyecan yaşamaya gerek yok hani :)

ne istediğini söyle sana linkini vereyim

baris1319 bende öyle bir sorun olmadı. Kredi kartının adresiyle shipping ve billing adreslerimin hiçbiri aynı değil ama 4 kere siparişim geldi.

m kemal öyle bir form olduğunu ilk kez senden duyuyorum. Sadece netten alışveriş yapacağını söyleyip bankadan kredi kartını buna göre ayarlatıyorsun o kadar. Hatta tavsiyem sanal kredi kartı çıkarman.

draft baska bir baslıkta okudugum bodybuilding alışveriş rehberinde başlıklı konuda türkiyedeki kredi katlarını güvenlık nedeniyel kabul etmedıklerını ve ödeme işlemini dediğim sekılde yapılması gerektigini söylüyorlardı...sen de bodybuilding.com dan mı yapıyodun alışverişini???

4 defa ordan yaptığım sipariş sorunsuz şekilde elime ulaştı. Türkiye den yapmak istemedikleri şey bildiğim kadarıyla paypal. O nedenle kredi kartı sorun olmuyor.

Bartın gümrüğüne gidip paketini almaya çalışırsın, vermezlerse dilekçe yazıp iade edilmesini istersin. Bartın'da gümrük yoksa en yakın gümrük neresiyse oraya çağırırlar adresine gelen kağıtta.

arkadaşlar bb için para yatırmaya gıttıgım fınansbank da bana bb nın hesap numarasını sordu.sıtede baktıgımde öyle bırsey yazmıyordu.acaba hesp numarası yerıne order number mı yazdırmmız gerekıyor.zaten blue form cıkarmadı direk pc ye gırıyodu bılgıler.ilk basta 22 dolar dıyodu masraf ıcın sonra telde konusunca tamam 15 dolarmıs dedı ama bu sefer de şirketın hesap numarasını istedi.yardımcı olursanız sevınıırm.5 bucuga yetiştirmeye calısıcam

m kemal sadece internetten alışveriş e olanaklı visa veya mastercard lı bir kredi kartı işini görecektir. Şimdiye kadar dediğin işlemlerin hiçbirini yapmadım. Eğer benim gibi öğrenciysen bankaların öğrencilere yönelik kredi kartları var ben reklam olmasın diye firma ismi vermiyorum onunla işimi görüyorum. Ayrıca firmaya havale edilen para nasıl olur bilmiyorum havale masrafıyla falan uğraşma. En kısa zamanda bir kredi kartı edin. Ayrıca limitinide elindeki paraya göre belirle. Mesela benim aylık limit 250. Bu hayli işimi görüyor supplement konusunda. Tabii yanlış anlaşılmasın öğrenciyiz bu kadar paranın hepsini supplementte yatırmıyorum:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı