Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@sohbetseli bartın yok galiba telefonla arasam olmuyor mu ? illa gitmem mi lazım
birde bb de nsipariş vermek istiyorum bu ürünleri ama çoğu kişi sorun yaşıyor bb de galiba fiat olarak en uygun orası geldi
bb.com da ürünün ağırlığına göre ve tarifeye göre ücret değişiyor. örneğin;

1 kutu animal pak (44 paks)
1 kutu animal cuts (42 paks)
1 kutu animal nitro (44 Paks)
1 kutu animal pump (30 paks)

sipariş etmeye kalksan ürünlerin kargosuz ücreti 127.92 dolar. sonra sıra kargoya geliyor.

Global DHL Post ( 7- 14 gün) ---------39.66 dolar
Global FedEx Express ( 3 - 7 gün) --- 58.18 dolar.

FedEx le getirtirsen toplamda 186.10 dolar
DHL ile getirirsen toplamda 167.58 dolar ediyor

ben bunları almak istiyorum ama 2 postamı alsam yoksa tek tek mi söylesem sizce yada bb den başka hangi siteden bu animal serisini temin edebiliriz yakın fiata? fedex daha garanti onu düşünüyorum birde

draft bende ögrenciydım hazırana kadar yenı bıtrıdım :).öğrenciler için olan kredi kartım da var.ben forumda turkiyeden kredı kartı kabul etmıyorlar dıye wester ile gondermeye calısıyodum...cunku yorumlarda coğu kişi denediklerini ve ürün alamadıklarını söylüyorlardı.bende o yuzden bankalarla ugrasıyorum:(.. sen de alısverısını bb. den yapmıstın dimi....kesin olduğunu söluyorlarsan bende vazgeçip bu akşam kredi kartına para yatırıp alışveriş yapacam :)

draft bende ögrenciydım hazırana kadar yenı bıtrıdım :).öğrenciler için olan kredi kartım da var.ben forumda turkiyeden kredı kartı kabul etmıyorlar dıye wester ile gondermeye calısıyodum...cunku yorumlarda coğu kişi denediklerini ve ürün alamadıklarını söylüyorlardı.bende o yuzden bankalarla ugrasıyorum:(.. sen de alısverısını bb. den yapmıstın dimi....kesin olduğunu söluyorlarsan bende vazgeçip bu akşam kredi kartına para yatırıp alışveriş yapacam :)
dostum k.k ile alışveriş yapabilirsin sorun olmaz.

Arkadaşlar, BB.com da kredi kartı ile alışveriş yaptığımda pin kodunu sormadı kaç gündür on hold sipariş durumu dün sordum bir şey demediler ve bugün live chat ten öğrendim ki benden pin kodu bilgisi bekliyorlarmış. Biraz garipsedim böyle bir şey olabilirmi ya... İptal ettim siparişi.

arkadaşlar sizce netrition mu daha iyi bb.com mu yani takılma olsun ne biliyim memluniyet olsun biraz okudum bb.com yanlış ürün vs gönderiyormuş peki bu takılma olayı için teker teker 1 gün arayla sipariş etsek olur mu birde ürünlerin kargoları nerde yazıyor acaba?

Gümrükte takılırsa ve paketi vermeyiz derlerse telefon edersin geldiği yere 1 ay sonra geri yollanır, gümrüğe gidip dilekçe yazarsan hemen geri yollanır. Bana dün yazdırdılar yasaklı üründü paketin içinde bomba yok dedim :)) ne kadar ısrar etsem de vermediler. Site kabul ediyorsa paketi geri alınca paranı yol parası hariç geri verir. Vergi vs. ile verilecekse o zaman paketi bizzat gidip alman gerekir. Gümrüğe girmezse zaten evine gelir paketin.

Yasağını boşverip paketi fiyat sınırını aştı diye vergi karşılığında falan verecek olsalar bile özel kargolarla getirdiğiniz için bu firmalar gümrükte takılınca bir sürü kafadan masraf çıkartıyormuş bilginize.. USPS, PTT gibi resmi postalarla gelirse sadece vergi veya 1-2 tl ardiye ücreti ödersiniz. Yasak olunca verilmeme ihtimali yüksek olduğundan ve özel kargolarla gönderildiğini de düşünürsek en mantıklısı sanırım takılınca iade etmek bu tür ürünlerin siparişlerinde...

Son düzenleme:
bb.com dan kargo ureti dahil 200 dolarlık sıparısım ıcın daha once yazdıgım gıbı kredi kartı ıle sıparısı verdım.bıkac saat ıcınde adresslerın farklı olması sebebıyle benden nufus cuzdanı resımlerımı ve pin numaramı ısteyen bı mail aldım.onları maile ekleyıp gonderdım.sabah uyandııgımda kargomun yola cıktıgını ogrendım sevındım..ılk once 2-5 gunluk kargo secılmıs gıbı gozukuyodu ve 5,4kg tuttugu yazıyodu,sonrasında 3-7gun suren fedex olarak deıstrılmıs ve bugun de kılosu 5kg olarak deıstırılmıs..bu arada ılk once track number gelmemstı.o da mail olarak geldı..suan o number ıle kargom nerde gorebılıyorumm.tahmını varıs suresı olarak ayın 1 i yazıyo bakalım artık hayrlısı :) gumruk falan ugrastrmazlar ıns.

zarfla falan para gondermek eskılerdendı cok,380sayfanın baslarında ben de okumustum ole seyler ama artık kredı kartı ıle halledılebılınıo..ben de ogrencıyım ve az lımıtlı bı kartım var.ıcınız rahat olsun ;)

Arkadaşlarım suan sızlerı hiç bir şekilde anlamıyorum.Sacma sapan yorumlar yapıp dınlemeden iş yapıyorsunuz su yuzlerce sayfalık topıgı karıstırsanız içinde bütün cevaplar var .
1-son gunlerde kargoda takılma arttı galıba?
cevap en sıparıs verılmemesı gereken zaman razaman oruc sıcak --sinirli gümrük ve en büyük etken bayrama az kaldı
2-biraz beklersenız yılbası ve dını bayramlarda gumrukler kısa bı sure cogu seye musama gosterır yuzde 10larda olan tehlıke 1-2lere ıner.
ben 7-8oldu daha dakılmadı her zaman getıren adama derım bugun cok katıldı mı dıe hepsıde gumrukcunun keyfıyle alakalı cumle kurdu sıkın dısınızı az kaldı bayrama

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:28 ----------

yukarıda soyledıgım tesbıt bır tecrube deıl gumruk yasalarında olan bı kuraldır bılgınıze

bb.com dan kargo ureti dahil 200 dolarlık sıparısım ıcın daha once yazdıgım gıbı kredi kartı ıle sıparısı verdım.bıkac saat ıcınde adresslerın farklı olması sebebıyle benden nufus cuzdanı resımlerımı ve pin numaramı ısteyen bı mail aldım.onları maile ekleyıp gonderdım.sabah uyandııgımda kargomun yola cıktıgını ogrendım sevındım..ılk once 2-5 gunluk kargo secılmıs gıbı gozukuyodu ve 5,4kg tuttugu yazıyodu,sonrasında 3-7gun suren fedex olarak deıstrılmıs ve bugun de kılosu 5kg olarak deıstırılmıs..bu arada ılk once track number gelmemstı.o da mail olarak geldı..suan o number ıle kargom nerde gorebılıyorumm.tahmını varıs suresı olarak ayın 1 i yazıyo bakalım artık hayrlısı :) gumruk falan ugrastrmazlar ıns.

Thank you for the email. I am more than happy to help you today! I pulled up your order 13302099 and I was able to get you partially verified. The only thing we need now is your credit card billing address linked to the card you used to place the order. We look forward to your reply! If you have any other questions or concerns, don't hesitate to give us a call or send an email our way! We are here for you 24 hours a day, 7 days a week. Have an excellent week and thank you for choosing bodybuilding.com! arkadaslar bana da böyle bı msj gelmıs ne yapmam gerekıyor fıkrı olan var mı?bariş senın de basına benzer sey gelmıs galıba yardımcı olabılecek mıısın?

ya bu kadar seylee neden ugrasıyorsunuzkı kredı kartınızı paypala kaydedın ordakı adresınızle bb.com dakı profıl adresınız aynı olsun ve turkce karakter kullanmayın yeterlı hıc ıptal msj ı almazsınız , bu ayın 1ve 2 sınde verılen sıparıslerın cogu bayram arıfesıne gelecegı ıcın muafıyet sınırı 300 eurodur bılgınıze yanı yınede fazla abanmadan dırekten donmek soz konusu. bb veya netrıtıon veya ıherb hangısının referansı ıyı dersenızz bu gumruk memuruna sızın paket agırlıgınıza fatura bedelınıze baglı bu tıp faktorlerı goz onunde bulundurmak gereklı ok

benim bb.comdan yaptığım siparişin yüklendiğinden beri 14 gün oldu. Sanırım benim herşey dahil 141 USD'lik siparişim de gümrüğe takıldı. Elimde tracking number falan da yok, ne yapmam lazım gümrükten ya da posta gümrüğünden kağıt mı gelmesini bekleyeceğim..

benim bb.comdan yaptığım siparişin yüklendiğinden beri 14 gün oldu. Sanırım benim herşey dahil 141 USD'lik siparişim de gümrüğe takıldı. Elimde tracking number falan da yok, ne yapmam lazım gümrükten ya da posta gümrüğünden kağıt mı gelmesini bekleyeceğim..
airmail ise daha erken rahat 1ay sürebiliyo yani daha strese girmek için erken.........
bench_O

bb com

airmail ise daha erken rahat 1ay sürebiliyo yani daha strese girmek için erken.........
bench_O

jakooo okuduklarım kadarıyla sen bu siparş işinde bilgilsiin..bana yardımcı olrusan sevinirm 11 temmuzda 3 kutu nitro tech söyledim toplam maliyet 130 dolar küsür 27 temmuzda gümrüğe geldi ve bir ar bekledim posto gümrüğünden ulaştım eskişeihr gümrük müdürlüğüne ürününüz gümrüklü dediler gelmeiz lazım gittim benden bazı belgeri tamamlamam için yetki almam gerektiğini bi dilekçe yazmam gerektipği söylediler ama bu dosylaarı toplamak imkansız mız açıkcası yok ankaraya gitcekmişim fln dedim geri gitsin kadın uluslar arası kargo şirketlerinin bu belgerli tmamldğını fakart vergi olarark daha çok para aldığını söyledi şimdi sorum şunlar

1-bu ürün dhl ile geldi gümrüğe takıldı ama fed exle gelse bu ürünün izin işlemlerini onlar yaparmıydı

2 dhl de vergi düşük fed exin vergisi 200 liralık bi ürün için ne kadar

yarın bb com gaspari super pump 250 söylicem fedexle..tek ürün ve çok ucuz yinede takılma ihtimali varmı takılırsa vergisi çok mudur

m.kemal sanırım siteye verdiğin adres ile kredi kartının adres bilgileri tutmuyor. senden bunu teyitlemeni istiyorlar. gerisi ıvır zıvır teşekkür falan ediyorlar sana, 7/24 ordalarmış istediğini sorabilirmişsin falan filan..

şimdi öğrendim bartında gümrük varmışmış ama ben farkında değildim:) deniz yoluyla geliyormuş buraya şimdi diyelim benim mallar gümürüğe takıldı bartındaki gümrüğe gidip ne yapacağım malımı almak için birde bu takılan mallar istanbulda takılıyor değil mi

şimdi öğrendim bartında gümrük varmışmış ama ben farkında değildim:) deniz yoluyla geliyormuş buraya şimdi diyelim benim mallar gümürüğe takıldı bartındaki gümrüğe gidip ne yapacağım malımı almak için birde bu takılan mallar istanbulda takılıyor değil mi

kardeş eğer ürünlerin posta yani ptt ile geldiyse alamazsın ürünlerin normal bi vatandaşın sağlayamıcağı belgeler istiyorlar eskişehir gümrüğüne daha dün gittim gümrük müdür yardımcısı kadın imkansız alamazın anakraya gidip bi sürü belge getirmen lzm fln dedi en iisi sen onların..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı