Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim sipariş aras kargodaymış sinopta olduğum için yarın gelcek :) ulan adamlar 2 günde istanbula getiriyo kargoyu istanbuldan sinopa nerdeyse 3 gün olcak :D

Bana da pazartesi aksamı verdiğim iherb siparişim yeni geldi. Yeni diyorum cünkü dün sabah gümrükten geçmişti.
Cincinnati (USA) - İstanbul arası 30 saat
İstanbul - Ankara arası yine 30 saat :D

valla kim ne derse desin şu 5lbliği 78,5tlye aldım ya ölsemde gam yemem :D

inşallag bu iherb şu dhl indirimini hep sürdürür çünkü bb . com a baktım adamlar 38 - 50 dolar aralığında fedex taşımacılığı parası istiyor, çok fazla yahu

Bodybuilding.com'dan gümrüğe takıldı

Merhaba,
Ben Sakarya'da yaşıyorum, Nisan 19'da aldığım sipariş 30 Haziran tarihinde geldi diye PTT Kargo'dan arandım. Fakat arayan kişi ile gümrükçü arkadaş (aka: Akif) anladığım kadarıyla kendi çaplarında bi örgüt kurmuşlar ve benim ürünlerimin sağlığa zararlı olduğunu söyleyerek siparişimi teslim alamayacağımı söylediler. Bende yapmam gerekenin ne olduğunu sordum. Tarım İl Md. gidip bu ürünlerin sağlığa zararlı olmadığına dair bir dilekçe almam gerekiyormuş O.o Neyse hay hay dedim... kimseye rüşvet vermek gibi bir niyetim olmadığından tarım müdürlüğüne gittim, sırayla odalara tıklayarak ilgili arkadaşı bulana kadar 3 kişiyi masalarında uyandırmak zorunda kaldım. Yetkili müdür ile görüşüp durumu anlattım. Oda diğer müdürlük personeli gibi artık iş yapmamaktan paslanmış bir halde bizim böyle bir yetkimiz yok istanbula gideceksiniz dedi O.o Ya dedim beyefendi beni gümrükten size yolladılar bi databaseiniz yok mu bakamıyor musunuz yada açın google dan araştırın sizin işiniz bu dedim. Adamdan en fazla Istanbul'daki müdürlüğün numarasını alabildim. Birkaç telefon bağlantısından sonra tatlı sesi olan yoğun bir hanımefendiyle konuştum (aka: Elif) Hanımefendi bana gerekli evrakların getirildiği taktirde (dilekçe, ürünlerin bilgisi, fatura vs. tam detayı yarın konuşacağım.) yardımcı olabileceğini söyledi.

Sizden ricam bu gece bu yazıyı okursanız eğer, aklınızda bana yardımcı olabilecek dilekçe örneği vs. gibi şeyleri yazarsanız çok memnun olurum. Siparişimin faturasını sizlerle paylaşıyorum.

Saygılarımla.

Date Ordered: Monday, Apr 19, 2010

Status: Shipped Monday, Apr 19, 2010
Tracking Number: There is no tracking information available for this shipping method.
Shipping Method | International Postal Service (7 - 14 Days)

Ürünler:
1 BSN NO-Xplode, 2.25 Lbs., Blue Raspberry

2 MuscleTech Nitro-Tech Hardcore Pro Series, 2 Lbs., Chocolate Milkshake

3 MuscleTech Nitro-Tech Hardcore, 10 Packets, Variety Pack

4 Bodybuilding.com Stainless Steel Water Bottles, 2 Bottles

5 Bodybuilding.com Shaker Bottle, 25 Oz. 3x

Fatura:

http://img413.imageshack.us/img413/6352/kopyassansal.jpg

TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞI'NA
ANKARA

Aşağıda bir listesi sunulan ürünlerin Türkiye'ye sokulmalarında herhangi bir sakınca olmadığını belirten bir belgenin hazirlanmasi icin geregini saygilarimla arz ederim.

Tarih​
Ad Soyad
TC Kimlik No: 000000000
İmza
Adres

arkadaşalar bende iherb den sipariş verdim. Fakat takip ettiğimde sabahdan beri gümrük çekim işleri tamamlandı yazısında duruyor daha yönlendirilmedi takılmış olabilir mi acaba...

Merhaba,
Ben Sakarya'da yaşıyorum, Nisan 19'da aldığım sipariş 30 Haziran tarihinde geldi diye PTT Kargo'dan arandım. Fakat arayan kişi ile gümrükçü arkadaş (aka: Akif) anladığım kadarıyla kendi çaplarında bi örgüt kurmuşlar ve benim ürünlerimin sağlığa zararlı olduğunu söyleyerek siparişimi teslim alamayacağımı söylediler. Bende yapmam gerekenin ne olduğunu sordum. Tarım İl Md. gidip bu ürünlerin sağlığa zararlı olmadığına dair bir dilekçe almam gerekiyormuş O.o Neyse hay hay dedim... kimseye rüşvet vermek gibi bir niyetim olmadığından tarım müdürlüğüne gittim, sırayla odalara tıklayarak ilgili arkadaşı bulana kadar 3 kişiyi masalarında uyandırmak zorunda kaldım. Yetkili müdür ile görüşüp durumu anlattım. Oda diğer müdürlük personeli gibi artık iş yapmamaktan paslanmış bir halde bizim böyle bir yetkimiz yok istanbula gideceksiniz dedi O.o Ya dedim beyefendi beni gümrükten size yolladılar bi databaseiniz yok mu bakamıyor musunuz yada açın google dan araştırın sizin işiniz bu dedim. Adamdan en fazla Istanbul'daki müdürlüğün numarasını alabildim. Birkaç telefon bağlantısından sonra tatlı sesi olan yoğun bir hanımefendiyle konuştum (aka: Elif) Hanımefendi bana gerekli evrakların getirildiği taktirde (dilekçe, ürünlerin bilgisi, fatura vs. tam detayı yarın konuşacağım.) yardımcı olabileceğini söyledi.

Sizden ricam bu gece bu yazıyı okursanız eğer, aklınızda bana yardımcı olabilecek dilekçe örneği vs. gibi şeyleri yazarsanız çok memnun olurum. Siparişimin faturasını sizlerle paylaşıyorum.

Saygılarımla.

Date Ordered: Monday, Apr 19, 2010

Status: Shipped Monday, Apr 19, 2010
Tracking Number: There is no tracking information available for this shipping method.
Shipping Method | International Postal Service (7 - 14 Days)

Ürünler:

4 Bodybuilding.com Stainless Steel Water Bottles, 2 Bottles

5 Bodybuilding.com Shaker Bottle, 25 Oz. 3x

Fatura:

http://img413.imageshack.us/img413/6352/kopyassansal.jpg

birşey sorucam 2 ay içinde ürün ulaşmazsa paranızı geri alabilme hakkınız var bunun için siteyle konuşmuymuydunuz

benzer durumda benimde paketim vardı fakat defalarca yazmama rağmen bodybuilding com paket ellerine ulaşmadan para iadesi yapamayacaklarını söyledi.
ya allah kahretsin bu dhl ile nasıl sipariş verdim ben ya

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:52 ----------

online konuşuyorum türkiye de gümrükte diyorlar avpim i arıyorum sizin adınıza bir kayıt yok diyo hangisi doğru ?

online konuşuyorum türkiye de gümrükte diyorlar avpim i arıyorum sizin adınıza bir kayıt yok diyo hangisi doğru ?

bu tamamen yalan. çünkü bir kere kargom gelmeden bir gün önce konuştuğumda yine gümrükte demişlerdi ama gümrükte olması imkansız. açıkcası seçtiğimiz kargo seçeneğiyle kargonun nerde olduğunu açıkcası sadece Allah bilir. Çünkü belirli bir kargo şirketiyle değil uğradığı ülkelerin devlet postalarıyla geliyor.

arkadaşalar bende iherb den sipariş verdim. Fakat takip ettiğimde sabahdan beri gümrük çekim işleri tamamlandı yazısında duruyor daha yönlendirilmedi takılmış olabilir mi acaba...

hayır arkadaşım bi sorun yoktur, neden dhl i arayıp son durumunu öğrenmiyorsunki? :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:20 ----------

ya allah kahretsin bu dhl ile nasıl sipariş verdim ben ya

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:52 ----------

istanbuldamı oturuyorsun yoksa türkiyenin başka bi yerindemi?

birşey sorucam 2 ay içinde ürün ulaşmazsa paranızı geri alabilme hakkınız var bunun için siteyle konuşmuymuydunuz
site sürekli sabırlı olmamı, kendilerinin ürünü ertesi gün gönderdiğini, gümrükteki beklemenin kendilerinden kaynaklanmadığını söyleyip sürekli özür dilediler... adamların bir suçu olduğunu sanmıyorum o yüzden o konuya girmedim.

Arkadaşlar, iherb'te Kargo indirimi devam ediyor

"June Special" yazıyor ama temmuz içinde bikaç gün gidecek sanırım.

Livechat yaptım, Karen'a sordum ne zaman kaldırılacak diye kesin bilgi yok dedi yani

hala indirimden yararlanabilirsiniz.

ya beyler takip numarası olmadan kargo şeçtiyseniz eğer, yani ptt ye gelen kargoyu, boşuna satın aldığınız yere sormayın. Kargonuz verildiği andan itibaren artık Allah'a emanet dir. Birisinin hoşuna gitse alsa hiç bir şekilde ispat edemezsiniz, takip edemezsiniz. Bir bardak suyu içiceksiniz. Gelirsede sevinip mutlu olucaksınız. Olay budur. Postane bile bilmez sizin kargonuzun nerde olduğunu. Topkapıda bile olsa onlarca koli arasından kimse sizinkini arayıp söylemez. Gümrük kontrolünden sonra zamanı gelince hepsi araçlara yüklenip dağıtıma çıkar

TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANLIĞI'NA
ANKARA

Aşağıda bir listesi sunulan ürünlerin Türkiye'ye sokulmalarında herhangi bir sakınca olmadığını belirten bir belgenin hazirlanmasi icin geregini saygilarimla arz ederim.

Tarih​
Ad Soyad
TC Kimlik No: 000000000
İmza
Adres

Dostum bence dilekçe işini halletmez gibime geliyor adamlar senden labaratuvar testi isteyeceklerdir. Her ürün için.

tarım ve köyişleri bakanlığını bilmem ama sağlık bakanlığı herhangi bir test istemiyor.

Bu bilgiye nerden sahipsin? Eğer dediğin gibiyse hiçbir ürün gümrükte kalmaz fakat tek sorun verilen dilekçeyi işleme koyma süreleri bu ayları alırsa zaten iiş işten geçmiş olur. Daha ben izin kağıdı alabileni görmedim sağlık veya tarım bakanlıklarından. Alabilirlerse bir nevi ithalatçı olacaklar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı