Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz önce ilk defa iherb üzerinden sipariş verdim. Referans kodu için GrudgeR'a çok teşekkür ediyorum. 2 adet Twinlab amino fuel (948ml) indirimden sonra toplamda 35,60 USD'ye geldi. Halihazırda DHL'in %50'lik indirimiyle de 2-5 iş günü gönderim 13,50 USD ve toplamda 49 Dolara bir aksilik çıkmazsa ürünlere sahip olacağım. Piyasada 84 TL olduğu düşünülürse hemen hemen aynı bedele, kargo da dahil 2 şişe gayet iyi bir alışveriş oldu. Artık sıkıntı olmadan gelmesini bekleyeceğiz.

Dostum sen hiç kafaya takma birşey olursa benim siparişe olur, 180 lira gider... Baksana neler verdim, şimdi sizlerin verdiği siparişlere bakınca bir tuhaf oldum param çok gibi büyük risk aldım. Kalırsa kurtarma ihtimalim 0 birde babamın kartından çektim. Gelse bari şu ürünler:(

@osmanov34 önemli değil. İyi Günlerde kullan :)

Son düzenleme:
bende kupon numarası verdim modlar sildi o yüzden dedim :) çifte standart gibi oldu sinir oldum :) bu arada dediğim gibi dhl gerçekten iyiymiş ya online tracking inden baya sıkı takip ettim ilk siparişim olduğundan :) aynı anda fedextende sipariş vermiştim dhl nin gümrüğe girmesiyle çıkması nerdeyse bir oldu yalnız fedex baya bekledi..bu arada bilgi olsun diye veriyim fedex fransa üzerinden geldi dhl almanya üzerinden türkiyeye geldi..

bende kupon numarası verdim modlar sildi o yüzden dedim :) çifte standart gibi oldu sinir oldum :) bu arada dediğim gibi dhl gerçekten iyiymiş ya online tracking inden baya sıkı takip ettim ilk siparişim olduğundan :) aynı anda fedextende sipariş vermiştim dhl nin gümrüğe girmesiyle çıkması nerdeyse bir oldu yalnız fedex baya bekledi..bu arada bilgi olsun diye veriyim fedex fransa üzerinden geldi dhl almanya üzerinden türkiyeye geldi..

Sen neler sipariş vermiştin kaç kilo, kaç lbs? Bu arada ben sabah verdim siparişi onay bekleniyor yazıyodu sonra in progress yazdı fakat dhl tracking number vermemiş. Ne zaman veriyor? Kargoya verildigini nerden anlayacam?

ben sadece tribulus sparişi verdim mailini kontrol et gelir kargoya verildi yazısı dhl tracking number da maile gelicek sipariş onay mailinden hemen sonra ..picked up yazdığı zaman kargoya verilmiş olucak..

26.05.2010 tarihinde işleme alınan netrition siparişim dün öğlen eve geldi.. mavi bir çuval içinde kutuda gönderilmiş.. hiçbir şey açılmamış gümrükte.hatta çuval bile.. Now Whey Protein İsolate 5 lbs ve AST BCAA 4500 sipariş etmiştim.. bu arada NOW un duetche çikolatalısı idare eder, tadı içilebilir özellikte.

herkese iyi çalışmalar iherbin kargosu inanılmaz ucuzlamış. 2 arkadaş 4 kutu amino asit aldık 12.45 dolar kargosu tuttu hyper_hyper_hyper_
gümrükte kutu açılmamışbile, kargo dhl
Twinlab, BCAA Fuel, Strength, 180 Tablets $14.37
Twinlab, Amino Fuel 2000, 150 Tablets $23.28

Nature's Best, Iso Pure, Perfect Amino Acids, 2001 mg, 250 Tablets $26.25

Now Foods, L-Glutamine, 1000 mg, 240 Capsules $24.21

bu arada bb. ve netritiona kargo ücretlerini düşürmeleri için herkes 2şer tane mail atsa güzel olur. ortak bir mail yerine herkes kendi düşüncelerini belirtirse eminim dikkatlerini çekeriz. 60 dolara abd den ürün gelmesi mümkün değil çünkü iherbte ups ile yolluyor kargo ücreti yarı yarıya. demekki bb. ve netrition kargo firmalarını bağlamışlar. her gönderim için kargo firmalarından para almıyorlarsa neyim. 60 dolar olsa gönderim 20 dolarını kargodan kesiyordur gerçekten karlı iş. neyse ilk maili ben attım sizinde aynı tepkiyi vereceğinizi umuyorum. mail atanlar burada mail attıklarını belirtirse mail atmayanları teşvik edebilirler thums:

herkese iyi çalışmalar iherbin kargosu inanılmaz ucuzlamış. 2 arkadaş 4 kutu amino asit aldık 12.45 dolar kargosu tuttu hyper_hyper_hyper_
gümrükte kutu açılmamışbile, kargo dhl
Twinlab, BCAA Fuel, Strength, 180 Tablets $14.37
Twinlab, Amino Fuel 2000, 150 Tablets $23.28

Nature's Best, Iso Pure, Perfect Amino Acids, 2001 mg, 250 Tablets $26.25

Now Foods, L-Glutamine, 1000 mg, 240 Capsules $24.21

bu arada bb. ve netritiona kargo ücretlerini düşürmeleri için herkes 2şer tane mail atsa güzel olur. ortak bir mail yerine herkes kendi düşüncelerini belirtirse eminim dikkatlerini çekeriz. 60 dolara abd den ürün gelmesi mümkün değil çünkü iherbte ups ile yolluyor kargo ücreti yarı yarıya. demekki bb. ve netrition kargo firmalarını bağlamışlar. her gönderim için kargo firmalarından para almıyorlarsa neyim. 60 dolar olsa gönderim 20 dolarını kargodan kesiyordur gerçekten karlı iş. neyse ilk maili ben attım sizinde aynı tepkiyi vereceğinizi umuyorum. mail atanlar burada mail attıklarını belirtirse mail atmayanları teşvik edebilirler thums:

TwinLab'ın tablet amino-acid'i yerine bundan sonra likitini denerseniz daha memnun kalırsınız.

bu ayın 8.nde sipariş verdim ama bb.comdan 22 si gibi ulaşır dediler bakalım inş. başarılı olur takip numarası vermemesi çok garip geldi bana

Bodybuilding.com'da DHL ile verdiğiniz siparişlerde lokal servis uygulaması mevcut. Dağıtımı da PTT yapıyor, geç gelmesi bundan kaynaklanıyor. Türkiye'ye zaten geç giriyor, üstüne PTT'de geç dağıtıyor.

arkadaşlar iherb com dan dhl ile 08.06 da verdiğim sipariş dün öğlen saat 13:50 gibi elimdeydi.

inanılmaz bişey.. aldığım ürünler aşşağıda .a am yetersiz olduklarını düşünüyorum cla ve

glutamin almayı unuttum haftaya onlarıda sipariş edicem . kargo ücreti çok ucuz bir fiyat 15 $...aldığım ürünler
Order Details: #
Item
Price
Qty.
Discount
SubTotal
1
Solgar, Advanced Phytonutrient Male Mutiple, 180 Tablets
$41.60
1
$0.00
$41.60
2
Nature's Best, Iso Pure, Perfect Amino Acids, 2001 mg, 250 Tablets
$26.25
1
$0.00
$26.25
3
Twinlab, Amino Fuel Anabolic Liquid, Orange, 32 fl oz (948 ml)
$21.70
1
$0.00
$21.70
4
Twinlab, BCAA Fuel, Strength, 180 Tablets
$14.37
1
$0.00
$14.37
*
Extra Discounts:
  • Extra 5% discount for orders over $60.00 (12% if $240.00, 14% if $480.00)

sahibinden.com'da supplementleri amerikadan getirttiğini söyleyen kullanıcılar var.
güvenirlik bakımından da fedex'in malların amerikadan cıkısını gösteren linkini gösterdi.
fiyat da aşağı yukarı bb.com'dan alışveriş yapmak gibi.
bu tür kişilere güvenilebilir mi sizce?

Bodybuilding.com'da DHL ile verdiğiniz siparişlerde lokal servis uygulaması mevcut. Dağıtımı da PTT yapıyor, geç gelmesi bundan kaynaklanıyor. Türkiye'ye zaten geç giriyor, üstüne PTT'de geç dağıtıyor.
yani bi sorun olcağaından korkuorm kargoyla birlikte 86 dolar tuttu 32 doları kargo :S takip numarası olmaması çok kötü

Çarşamba öğle üzeri iherb'den verdiğim 2 adet 948ml'lik Twinlab Amino Sıvı siparişim yaklaşık yarım saat önce (48 saatte) elime ulaştı. Şu an bu hız karşısında nutkum tutulmuş durumda. 13.50 dolara Los Angeles'tan buraya bu hızda getiren DHL'e ve anında kargoya veren iherb'e gerçekten çok teşekkür etmek lazım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:27 ----------

sahibinden.com'da supplementleri amerikadan getirttiğini söyleyen kullanıcılar var.
güvenirlik bakımından da fedex'in malların amerikadan cıkısını gösteren linkini gösterdi.
fiyat da aşağı yukarı bb.com'dan alışveriş yapmak gibi.
bu tür kişilere güvenilebilir mi sizce?

Sahibinden.com'dan değil ama GG'den 2-3 alışverişim oldu. ABD fiyatlarının çok az üzerinde satanlar var. Doğru kişilerden almak lazım. En az 500-1000 işlem yapmış ve %100 geribildirimi olan kişiler var. Ben memnun kaldım ürünlerden açıkçası (Superpump 250 ve Lipo 6 Black almıştım). Çok da anormal değil o fiyatlar. Toplu getirtiyor olabilirler. Sağlam satıcı olduktan sonra bir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum.

Çarşamba öğle üzeri iherb'den verdiğim 2 adet 948ml'lik Twinlab Amino Sıvı siparişim yaklaşık yarım saat önce (48 saatte) elime ulaştı. Şu an bu hız karşısında nutkum tutulmuş durumda. 13.50 dolara Los Angeles'tan buraya bu hızda getiren DHL'e ve anında kargoya veren iherb'e gerçekten çok teşekkür etmek lazım.

Adamlarda ki lojistik ayağı çok kuvvetli

2 günde LA'den buraya kargo geliyor

aras,mng 2 günde ancak şehirler arası götürüyor kargoları.

325 gr creatine
omega 3-6-9
5 lbs whey ve 300 gr bcaa 80 dolara kapıma kadar geldi bu fırsatı bize sunan iherb e burdan saygılar bana yaklaşık 75 dolar gibide indirim kuponu sağladılar toplamda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı