phobiabenjamin
Üye
4lbs getiren yok mu yav
Limon 2 ay once 4 lbs sadece nıtro getırmıstım yenı serıden sorun olmadı takma kafayaa baska arkadaslarımda hem bb den hemde netrıtıondan verdı onlarda geldı
4lbs getiren yok mu yav
bence de öyle $5.95 falan gibi rakamlar sonuçta ama anlamadım biri aydınlatırsa cok memnun kalıcam![]()
yeni gelen cevap:
Hello
USPS First class international is about 1-2 weeks costing $5.95 . USPS Priority international 5-7 days $16.95 to 20.95 depending on weight.
Üstüne basa basa Türkiye için geçerli fiyatlar ne diyorum böyle yazmış.
Yani usps priority ile 5lbslik whey en fazla $20 kargo bedeli gelecek doğru mu anlıyorum?
ben 7-8 kere getirttim netrition dan ups ile sorunsuz. ama teker teker getirttim. tek nitro başka ürün yoktu yanında (bazen tişort veya küçük hap) en son da gaspari 5 lbs getirttim sorunsuz.4lbs getiren yok mu yav
Bugün diğer kolim takılmadan geldi 150 euro üstünde olmasına rağmen şimdi sıra diğer koliyi gidip almakta![]()
Arkadaşlar 5lbs twinlab + mrm 1 kg kreatin monohidrat getirtecem iherbden.
Takılırmı sizce getirten var degilmi bu sekilde ürün, birde bunun yerine 10lbs mrm + mrm 1 kg kreatin monohidrat getirtsem kesin takılır mı? 10lbs örneği varmı forumda?
Takılırsa nolur ya gider mi bütüm para yolu yokmu ben ıspartada oturuyorum burada gümrükle ilgili bir birim varsa onlarla konusup hallemezmiyim? Bu arada 5 lbs + 1 kg toplam lbs boyutu 9.77 olarak gösteriyor iherbde, o kadar büyük gözükeceğini sanmıyorum. Bu gümrük işi çok sinirimi bozuyor keyfe göre iş mi yapılır arkadaş 5 kilomu 150 dolar mı tamam bu sınırı aşmayalım ama hacimde sınır belirtmiyolarsa nedir bu ya birisi 15 lbs geciriyor birisi 5 lbs gecirirken toz deliniyo yada takılıyor. Bela okunacak türden zaten gümrük memurlarının cogunun durumu baya iyiymis duyduguma göre neden acaba? Cevabı bulması cok zor olmasa gerek.
sınır belli aslında... bu tarz malzemelerin gelmesi yasak... veya sağlık bakanlığından onay alıcaksın ki o zaman çok pahalıya geliyor... bizim burada yaptığımız gümrükçülerin göz yumdukları veya gözden kaçırcaklarını ummak... 15-20lbs alıp takılmayanda oluyor 3 lbs alıp takılanda... bu şans... ama tabiki de 15-20 lbs olunca göze çok daha fazla çarpıyor ufak paketlerde göz yumabiliyorlar...
beyler bakın fedex in farkı çok büyük ama aldıkları para gerçekten helal olsun.ben bunda 1,5 ay önce DHL ile 4LBS. NİTROTECH siparişi veridm,siapariş inanılmayacak kadar geç sürede geldi ve gelen süre 43. günnn. Şimdi 4.gün önce fedexle bi kargo verdim ben kendim dedim çok büyük ihtimal takılacak hem fiyat olarak geçtin hemde kilo olarak verdiğim siparişler.
2+1 muscletech nitrotech 4lbs
optimum nutrution amino acids 325 tab.
ultimate bulgarian tribulus
üniversal kreatin 1000 gr.
ve şiparişler geçmiş gümrüğü ama bugün paza olduğundan gelmiyor elime .harika birşey ya 75 dolar kargo parası aldılar ama helali hoş olsun.DHL - fedex arasındaki fardı görmenizi isterim........
Kaç lbs toplam?
15 lbs yi geçiyor total ücrette 229 dolar..bi ipucu daha veriyim siparişi verirken not yazmak için ayrılmış bi bölüm var oraya bb.den hediye kolisi yapmasını rica edin büyük kolilere öle yapıyolar takılmasın diye bana gelen koli çamaşır makinası gibi bişey kocaman ..
beyler bakın fedex in farkı çok büyük ama aldıkları para gerçekten helal olsun.ben bunda 1,5 ay önce DHL ile 4LBS. NİTROTECH siparişi veridm,siapariş inanılmayacak kadar geç sürede geldi ve gelen süre 43. günnn. Şimdi 4.gün önce fedexle bi kargo verdim ben kendim dedim çok büyük ihtimal takılacak hem fiyat olarak geçtin hemde kilo olarak verdiğim siparişler.
2+1 muscletech nitrotech 4lbs
optimum nutrution amino acids 325 tab.
ultimate bulgarian tribulus
üniversal kreatin 1000 gr.
ve şiparişler geçmiş gümrüğü ama bugün paza olduğundan gelmiyor elime .harika birşey ya 75 dolar kargo parası aldılar ama helali hoş olsun.DHL - fedex arasındaki fardı görmenizi isterim........