Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence de öyle $5.95 falan gibi rakamlar sonuçta ama anlamadım biri aydınlatırsa cok memnun kalıcam:)

yeni gelen cevap:

Hello

USPS First class international is about 1-2 weeks costing $5.95 . USPS Priority international 5-7 d
ays $16.95 to 20.95 depending on weight.

Üstüne basa basa Türkiye için geçerli fiyatlar ne diyorum böyle yazmış.
Yani usps priority ile 5lbslik whey en fazla $20 kargo bedeli gelecek doğru mu anlıyorum?

yeni gelen cevap:

Hello

USPS First class international is about 1-2 weeks costing $5.95 . USPS Priority international 5-7 d
ays $16.95 to 20.95 depending on weight.

Üstüne basa basa Türkiye için geçerli fiyatlar ne diyorum böyle yazmış.
Yani usps priority ile 5lbslik whey en fazla $20 kargo bedeli gelecek doğru mu anlıyorum?

kargo fiyatları düşük bile olsa bana sitedeki fiyatlar biraz yüksek geldi.örneğin nitrotech hardcore fiyatı bb de 46.99,bu sitede 67$,optimum bb de 42.99 iken americannutrition'da 53$,tabi diğer ürünleri kıyaslamadım belki uygun olanlada vardır.genede kargo fiyatıyla birlikte 10-20 dolar ucuza geliyor,ama bu kadar fiyat farkı için bu risk alınır mı orasını bilemem.kaldı ki kullandıkları kargo şirketi de usps yani fedex kadar hızlı gelmeyebilir.;)

ayrıca cümlenin sonunda depending on weight yani kiloya bağlı olarak diyor burdan anlaşılan senin dediğin gibi en fazla $20.95.bence sen emin olmak istiyosan siparişlerini mail olarak yolla kargo fiyatını iste en azından merakını gidermiş olursun.

Son düzenleme:
bb.comda fedexi seçince takip edebiliyorduk değil mi ? bir de 3 adet 4 lbslik nitrotech almayı denemiş olan biri vardı geldi mi o sipariş ? :)

4lbs getiren yok mu yav
ben 7-8 kere getirttim netrition dan ups ile sorunsuz. ama teker teker getirttim. tek nitro başka ürün yoktu yanında (bazen tişort veya küçük hap) en son da gaspari 5 lbs getirttim sorunsuz.

arkadailar bodybuilding com dan iki ay kadar önce verdiğimiz dhl global post gönderili paket ortalarda yok. bb com paketin gümrükte olduğunu eğer kendilerine dönerse geri ödeme yapacaklarını söylediler. fakat pek geleceğini zannetmiyorum bundan sonra. hemen para iadesi istsem yaparlar mı ya da nasıl isteyebilirim para iadesini. yanlış hatırlamıyorsam bunu yapan arkadaşlar vardıı. nasıl bir yol izlemem gerek acaba?

netrition veya bodybuilding den verilen siparişlerde hangisinin gümrükten geçme ihtimali daha yüksek. arada bi fark var mı?

Netrition da gift olrak gönderi yapması işe yarıyor mu? Bodybuilding de kutu üzerinde ismi yazması takılmada etkili mi? netrition şuan için daha pahalı ama düz kutu ve gift yazarak yolluyormuş bu işe yarar mı?

dhl ile airmail aynı mı? netrition da airmail seçeneği daha pahalı?

Fedexle takıldıgında airmail e göre gümrükten malı çekmek daha mı zor?

Arkadaşlar 5lbs twinlab + mrm 1 kg kreatin monohidrat getirtecem iherbden.
Takılırmı sizce getirten var degilmi bu sekilde ürün, birde bunun yerine 10lbs mrm + mrm 1 kg kreatin monohidrat getirtsem kesin takılır mı? 10lbs örneği varmı forumda?

Arkadaşlar 5lbs twinlab + mrm 1 kg kreatin monohidrat getirtecem iherbden.
Takılırmı sizce getirten var degilmi bu sekilde ürün, birde bunun yerine 10lbs mrm + mrm 1 kg kreatin monohidrat getirtsem kesin takılır mı? 10lbs örneği varmı forumda?

10lb getiren çok kişi var, yalniz 5 lb lik protein tozu kavanoz oldugu için kargo kutusu büyük oluyor eger yaninada 1kg lik bir kavanoz daha eklersen sanirim 55 ekran tv kutusu kadar olucaktir kargo kutun, oldukça dikkat çekici bir boyut :) agirlik ve fiyat olarak riski olmasada boyuttan dikkat çekip takilma riski var.

Takılırsa nolur ya gider mi bütüm para yolu yokmu ben ıspartada oturuyorum burada gümrükle ilgili bir birim varsa onlarla konusup hallemezmiyim? Bu arada 5 lbs + 1 kg toplam lbs boyutu 9.77 olarak gösteriyor iherbde, o kadar büyük gözükeceğini sanmıyorum. Bu gümrük işi çok sinirimi bozuyor keyfe göre iş mi yapılır arkadaş 5 kilomu 150 dolar mı tamam bu sınırı aşmayalım ama hacimde sınır belirtmiyolarsa nedir bu ya birisi 15 lbs geciriyor birisi 5 lbs gecirirken toz deliniyo yada takılıyor. Bela okunacak türden zaten gümrük memurlarının cogunun durumu baya iyiymis duyduguma göre neden acaba? Cevabı bulması cok zor olmasa gerek.

Takılırsa nolur ya gider mi bütüm para yolu yokmu ben ıspartada oturuyorum burada gümrükle ilgili bir birim varsa onlarla konusup hallemezmiyim? Bu arada 5 lbs + 1 kg toplam lbs boyutu 9.77 olarak gösteriyor iherbde, o kadar büyük gözükeceğini sanmıyorum. Bu gümrük işi çok sinirimi bozuyor keyfe göre iş mi yapılır arkadaş 5 kilomu 150 dolar mı tamam bu sınırı aşmayalım ama hacimde sınır belirtmiyolarsa nedir bu ya birisi 15 lbs geciriyor birisi 5 lbs gecirirken toz deliniyo yada takılıyor. Bela okunacak türden zaten gümrük memurlarının cogunun durumu baya iyiymis duyduguma göre neden acaba? Cevabı bulması cok zor olmasa gerek.

sınır belli aslında... bu tarz malzemelerin gelmesi yasak... veya sağlık bakanlığından onay alıcaksın ki o zaman çok pahalıya geliyor... bizim burada yaptığımız gümrükçülerin göz yumdukları veya gözden kaçırcaklarını ummak... 15-20lbs alıp takılmayanda oluyor 3 lbs alıp takılanda... bu şans... ama tabiki de 15-20 lbs olunca göze çok daha fazla çarpıyor ufak paketlerde göz yumabiliyorlar...

sınır belli aslında... bu tarz malzemelerin gelmesi yasak... veya sağlık bakanlığından onay alıcaksın ki o zaman çok pahalıya geliyor... bizim burada yaptığımız gümrükçülerin göz yumdukları veya gözden kaçırcaklarını ummak... 15-20lbs alıp takılmayanda oluyor 3 lbs alıp takılanda... bu şans... ama tabiki de 15-20 lbs olunca göze çok daha fazla çarpıyor ufak paketlerde göz yumabiliyorlar...

Hm bu tarz ürünlerin listesini gösterebilir misin, hangi nedenle yasak merak ettim bir saçmalık daha.. Seçtiğim ürünlerin degeri böyle; cok sakat oldu ama napalım hayırlısı, risk alacaz artık.

MRM, Creatine Monohydrate 1000, 2.2 lbs (1000 g)
Now Foods, Branched Chain Amino Acid Powder, 12 oz (340 g)
Twinlab, 100% Whey Protein Fuel, Lean Muscle, Chocolate Surge, 5 lbs (2268 g)
Country Life, Iron-Tek, Essential Glutamine Powder, 17.6 oz (500 g)

Sub total: $91.85 (€77.68)
Savings: $9.83(9.7%)
Shipping Weight: 12.37 lbs (5.61 kg)

beyler bakın fedex in farkı çok büyük ama aldıkları para gerçekten helal olsun.ben bunda 1,5 ay önce DHL ile 4LBS. NİTROTECH siparişi veridm,siapariş inanılmayacak kadar geç sürede geldi ve gelen süre 43. günnn. Şimdi 4.gün önce fedexle bi kargo verdim ben kendim dedim çok büyük ihtimal takılacak hem fiyat olarak geçtin hemde kilo olarak verdiğim siparişler.
2+1 muscletech nitrotech 4lbs
optimum nutrution amino acids 325 tab.
ultimate bulgarian tribulus
üniversal kreatin 1000 gr.
ve şiparişler geçmiş gümrüğü ama bugün paza olduğundan gelmiyor elime .harika birşey ya 75 dolar kargo parası aldılar ama helali hoş olsun.DHL - fedex arasındaki fardı görmenizi isterim........

beyler bakın fedex in farkı çok büyük ama aldıkları para gerçekten helal olsun.ben bunda 1,5 ay önce DHL ile 4LBS. NİTROTECH siparişi veridm,siapariş inanılmayacak kadar geç sürede geldi ve gelen süre 43. günnn. Şimdi 4.gün önce fedexle bi kargo verdim ben kendim dedim çok büyük ihtimal takılacak hem fiyat olarak geçtin hemde kilo olarak verdiğim siparişler.
ve şiparişler geçmiş gümrüğü ama bugün paza olduğundan gelmiyor elime .harika birşey ya 75 dolar kargo parası aldılar ama helali hoş olsun.DHL - fedex arasındaki fardı görmenizi isterim........

Kaç lbs toplam?

Kaç lbs toplam?

15 lbs yi geçiyor total ücrette 229 dolar..bi ipucu daha veriyim siparişi verirken not yazmak için ayrılmış bi bölüm var oraya bb.den hediye kolisi yapmasını rica edin büyük kolilere öle yapıyolar takılmasın diye bana gelen koli çamaşır makinası gibi bişey kocaman ..

Son düzenleme:
15 lbs yi geçiyor total ücrette 229 dolar..bi ipucu daha veriyim siparişi verirken not yazmak için ayrılmış bi bölüm var oraya bb.den hediye kolisi yapmasını rica edin büyük kolilere öle yapıyolar takılmasın diye bana gelen koli çamaşır makinası gibi bişey kocaman ..

Geç gelmesi pek sorun değil bu yüzden dhl ile alacam fakat iherbden sipariş verecem kargo fiyatları yüzünden (haziran ayında iherb dhl kargoda %50 indirim var kacırmayın arkadaslar). Senin durum çok iyi olmus vay be hem 229 dolar hem 15 lbs i gecti ha. Şans işte. Ben dedigim gibi ya yukarıdaki 4 parcalık siparisi verecem yada tek olarak 10lbs mrm whey pro, oda 12küsür lbs yapıyor kendi basına. Keske iherbde de dediğin gibi hediye paketi şeklinde hazırlasaydı.Geçiş olsun.thums:

Öncelikle hayırlı olsun valla çok iyi geçmiş gümrükten :)
Eğer bu siparişler gümrükte takılsaydı, iade edileceginden (sanırım 30 gündü), bb.com ödediğin ücretin kargo hariç olan bedelini sana iade mi edecekti?

Yani gümrükte ürünümüz takıldığında eğer bir şekilde geçiremiyorsak verdiğimiz paranın ne kadarı yanıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı