Bana az once bildirim geldi, "urununuz gumruge takilmistir" diye. Boylece ilk olarak urunum gumruge takildi, bu macerayı da yasamak varmis.
Bu arada pakette bir t-shirt, 1 optimen, 1 twinlab amino asit tablet, 1 usp jack3d, 1 30 serving olarak Xtend vardi. Toplam koli agirligi 2160 gr. Toplam ederi 80$
Simdi ne kadar odeyip alabilirim bu paketi, bilenler yardımcı olabilir mi acaba?? Ayrıca mektupta diyor ki " bekleme süresi icerisinde alınmayan koliler çıkış merkezine geri gonderilir", yani komple iade mumkun ise, bb.com'dan parami geri yatirmalarini isteyebilir miyim? Yardimlara simdiden tesekkurler..
sanırım airmail i seçtiniz ptt te durum değişik konjimento ücreti vs. yok bildiğim kadarıylaBana az once bildirim geldi, "urununuz gumruge takilmistir" diye. Boylece ilk olarak urunum gumruge takildi, bu macerayı da yasamak varmis.
Bu arada pakette bir t-shirt, 1 optimen, 1 twinlab amino asit tablet, 1 usp jack3d, 1 30 serving olarak Xtend vardi. Toplam koli agirligi 2160 gr. Toplam ederi 80$
Simdi ne kadar odeyip alabilirim bu paketi, bilenler yardımcı olabilir mi acaba?? Ayrıca mektupta diyor ki " bekleme süresi icerisinde alınmayan koliler çıkış merkezine geri gonderilir", yani komple iade mumkun ise, bb.com'dan parami geri yatirmalarini isteyebilir miyim? Yardimlara simdiden tesekkurler..
netrition.com da multipower ve weider ürünleri var mı ? bulamadım da.
evet airmail-i seçmiştim. Bugun gittim gümrüğe, dediler ki "ilaç ve eczacılık genel müdürlüğü'ne başvurun ve 'bu ürünlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne sokulmalarında sakınca yoktur' yazısı alın gelin hele bir". Oraya gittim, orada da imzaya yetkili müdür bugün yokmuş, yarın da koşturmaca var benim adıma.
evet airmail-i seçmiştim. Bugun gittim gümrüğe, dediler ki "ilaç ve eczacılık genel müdürlüğü'ne başvurun ve 'bu ürünlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne sokulmalarında sakınca yoktur' yazısı alın gelin hele bir". Oraya gittim, orada da imzaya yetkili müdür bugün yokmuş, yarın da koşturmaca var benim adıma.
dynamite 5lbs protein-500 gram kreatin ve 600 lük kapsül amino kargoyla 150 dolar tutuyor, gümrükte kalma ihtimali yüksekmidir ?
arkadaşlar bodybuilding.comda kargo fiyatlari yükselmiş gibi gecen 6 lbslik sipariş 49.99 tutarken şu anda 58.02 tutmakta yinede netririondan ucuz ama 10 $da 10$ dır yani.
dynamite 5lbs protein-500 gram kreatin ve 600 lük kapsül amino kargoyla 150 dolar tutuyor, gümrükte kalma ihtimali yüksekmidir ?
Ilac ve Eczacilik Genel Mudurlugu'ne giderek yazımı aldım sonra da PTT'ye giderek gumrukte takilan urunlerimi aldım, 2.5 lira verdim koliyi teslim alırken. Otopark ve benzin paralari da buna eklenebilir. Ama bazi arkadasllarin verdigi rakamları odemedigim icin sanslı kabul ediyorum kendimi.
Yardimci olan arkadaslara cok tesekkurler..
Ilac ve Eczacilik Genel Mudurlugu'ne giderek yazımı aldım sonra da PTT'ye giderek gumrukte takilan urunlerimi aldım, 2.5 lira verdim koliyi teslim alırken. Otopark ve benzin paralari da buna eklenebilir. Ama bazi arkadasllarin verdigi rakamları odemedigim icin sanslı kabul ediyorum kendimi.
Yardimci olan arkadaslara cok tesekkurler..
İlgili ürünlerin psikotrop madde içermediğine dair kısa bir yazı.
İlaç ve Eczacılık Gen. Müd'de Uyuşturucu Dairesine gidiliyor, siz bir dilekçe yazıyorsunuz, İlaç ve Eczacılık Gen. Müd'ne hitaben: "ekte bir listesi sunulan ürünlerin Türkiye'ye sokulmalarında bir sakınca yoktur yazan bir belgenin hazirlanmasi icin geregini saygilarimla arz ederim" gibilerinden. Onlar inceleyip, ürünler uygunsa, müdüre imzaya sunuyorlar.
Yazının altındaki mührün üstünde de "Bakanlığımızca bu ürünlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne sokulmalarında bir sakınca bulunmamaktadır" ibaresi var.
Ankara'da ek bina olduğundan, imzadan sonra başka binada bulunan evrak'a gidiyor belgeler. Evrak'ta bir defter var, oradan isminizi bulup, isminizin yanındaki dosya numarasını söylüyorsunuz, onlar da belgeyi size veriyorlar. (İdeal şartlarda boyle. ama benim olayda bulamadılar, ben 10-15 dakika yığılı dosyaların arasında kendim aradım ve buldum.Bazılarını, dilekçede adres olmadığından ilgili daireye geri göndermek için ayırmışlar, dosya numarasından bulunamayınca gidecek evrakı aramak zorunda kaldım. Ben de elden takip edebilmek için bilinçli olarak adres yazmamıştım.)