Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstanbul'da yaşıyorsanız ve durumunuz müsayitse whey ürünlerini direkt olarak supplement satan mekanlardan almak daha mantıklı, ağırlığı ve kargo fiyatlarını uçuruyorlar. Tabii iherb yeni deposuna geçipte marka sayısını arttırırsa bu fikrimiz değişecektir.

Arkadaşlar BB'com'un dhl seçeneği galiba amerika sınırları içinde abd'den çıktıktan sonra Türkiyedeki dağıtım ptt yapıyor

İnsanların başı çok ağrıyor sanırım. iherb ve Netrition şuanda en makbulleri gibi görünüyor.

İnsanların başı çok ağrıyor sanırım. iherb ve Netrition şuanda en makbulleri gibi görünüyor.

Ben ilk siparişimi bb'den verdim hiçde başım ağrımadı. Belkide şanslıydım. Artık haftaya vereceğim siparişte anlicaz :D

İçerik 5lbs protein+325xAmino+Bcaa336g+Creatin1,2kg olucak :d

baş ağrımasına hiç gerek yok aslında biraz okusaydınız dhl nin airmail olduğunu kargonun geç geliceğini anlardınız neyse iherbden 10$ hediye yollamışlar anlamsız bir şekilde başka alan varmı şu an 40$ var hesapta

Body Building' den hiç alışveriş yapmadığım için okumaya gerek duymadım ama tabii ki alacak insanların dikkatli bir şekilde okumaları ve incelemeleri şart. Genelde kapsül ve ağırlığı fazla gelmeyen ürünler sipariş ettiğim için Netrition'dan sıkıntı çekmiyorum ve kargo olayıda sorunsuz. En azından airmail seçmediğim sürece.

iherb'den ilk siparişimi vermiştim, UPS'e vermişler ürünü. Ben hediye göremedim, sanırım eski üye olmadığım içindir.

UPS inanılmaz beyler 3 günde izmire teslim.valla helal olsun.UPS in başaka çok büyük bir avantajı var DHL göre ama burdan söyleyemem.

paketini almana sevindim gassal, biraz önce konustum sizin paket hala gümrükte diyolar, 2 haftadır gümrükte:) ben gelmesini beklemiyorum artık ama bikac ufak ders aldım giden 50 dolar sayesinde:)
herkese iyi günler.

Arkadaşlar merhaba,

en son bu sayfaları takip ettiğimde iki haneli hatta bellki tek haneli sayılarda idi sanırım :)

BobyBuilding.com dan 3 sene önce gibi 4-5 siparişim olmuştu ancak bir ara tamamen gümrüğe takıldığı için birdaha vermemiştim. sonra spora ara verdim, askerlik derken bu günlere geldik.

şimdi tekrar bir sipariş listesi hazırlıyorum, okuduğum kadarı ile bodybuilding ten başka yerler de kullanılıyor artık, gerçi netrition o zaman da vardı ama kargo çok yüksekti.

şimdi kısaca soracağım. nereden sipariş vermem daha kolay olur, 20-30 usd farklı olsun sorun değil ama sorunsuzca bana ulaşsın istiyorum.

netrition.com mu bodybuilding.com tercih etmek lazım. kısaca avantajlarını ya da sakıncalarını yazabilir misiniz? maksimum ağırlık ve kargo dahil-hariç tutar ya da sakıncalı ürünler gibi.

bir de eskiden western union ile ödeme gönderiyordun sanırım artık kredi kartı da kullanılmaya başlanmış.

çok kısa bilgi alabilirsem sizden siparişimi göndereceğim.

aslında bu hepimiz için güzel bir deneme olmuş. bu kadar büyük kutu gümrükte mutlaka açılacaktır ve geçip geçmediğini hepimiz göreceğiz.
ben şahsen geçmesi gerektiği kanaatindeyim.

muratd27 lütfen şu veya bu şekilde kargoyu aldıktan sonra bizi unutma ve sonucu bizimle de paylaş.

Vanesy pazar günü vermiş olduğum 18.10 lbslik ürünüm bu sabah elime geçti. 4 gün kadar kısa bir sürede ürünlerime kavuştum. Açıkçası bende biraz ümitsizdim gümrükten geçmesi konusunda ama demekki şanslıymışım :)

Paketiniz teslim edildi. Teslimat Kanıtını görüntülemek için lütfen bağlantıyı tıklatınız

Takip Numarası: 1ZWX00820406169351 Servis: UPS SAVER Ağırlık: 18,10 Lb Gönderildiği veyaFaturalandığı tarih: 29/03/2010 Teslimat tarihi: 01/04/2010 11:31 Teslim alan: TR
Darısı herkesin başına arkadaşlar. Alışverişe devam:)

Vanesy pazar günü vermiş olduğum 18.10 lbslik ürünüm bu sabah elime geçti. 4 gün kadar kısa bir sürede ürünlerime kavuştum. Açıkçası bende biraz ümitsizdim gümrükten geçmesi konusunda ama demekki şanslıymışım :)

Paketiniz teslim edildi. Teslimat Kanıtını görüntülemek için lütfen bağlantıyı tıklatınız

Takip Numarası: 1ZWX00820406169351 Servis: UPS SAVER Ağırlık: 18,10 Lb Gönderildiği veyaFaturalandığı tarih: 29/03/2010 Teslimat tarihi: 01/04/2010 11:31 Teslim alan: TR
Darısı herkesin başına arkadaşlar. Alışverişe devam:)

Helal olsun vallahi, bizimki 5.8 LB, umarım ulaşır. Gözünüz aydın =)

Arkadaşlar paketler büyük olmasın, pınarı kurutursunuz, sonra pişmanlık duymayın. Büyük paketler yapmayalım! Gümrüğü kıllandırırsanız kötü olur.

benım bb den 8 ınde yaptım sıparıs dhl glabol post u secen arkadaslar ıcın bugun elıme gectı kesın gelmez dıyen bır arkadasım vardı umarım yazıyı okumaz :)
sımdı dhl secenegı gonderım yontemı malesef turkiye ıcın gecerlı degıl bazı ulkelerde gecerlı bu bb den cıkan sıparıs almanyaya gelıyor orda deutsch post devreye gırıyor ve turkiyeye gonderıyor burda urun gumrukten kontrol ıcın beklıyor 25 ist da ımıs bugunde elıme gectı tahmınen 3, 4 gun bekledı .
urunun kutusu acılmamız ayrıca bb den cıkarkan kı kargonun etıketı , deutsch post etıketı , ptt kargonun etıketı var 3 tane farklı etıket var ustunde ayrıca kutuda bırde premium yazıyor sticker olarak urun temiz bir sekılde geldı ptt kargoyada 2tl verdım teslımat sırasında bir sorun yok yanı rahat olabılırsınız aceleniz yoksa secmekte fayda var

Gassal89 ürününün geldiğine sevindim bende 8 Mart'ta vermiştim dhl global post ile darısı bizim basımıza artık benimkide gelirse yarın geldiii diye yazmak istiyorum:)ama bi daha kendi adıma söyleyeyim dhl yi secmem fedex olursa olur yoksa kalsın

2. siparişimi gene bb'den fedex'le 23.30 civarlarında verdim. Hadi hayırlısı

OPT230Optimum BCAA 1000 Caps, 400 Capsules $21.99 1$21.99
OPT350Optimum Micronized Creatine Powder, 1200 Grams $27.99 1$27.99
BSN016BSN NO-Xplode, 2.25 Lbs., Orange $34.98 1$34.98
Subtotal: $84.96
Shipping cost: $49.99
SafeRedirect.aspx

Total: $134.95

Benim son siparişim için UPS takip sistemine girdiğimde ''ISTANBUL, TR 02/04/201012:07PAKET HEDEFE ASLA ULAŞMADI '' uyarısı ile karşılaşıyorum ve yukarıda istisna yazıyor. Sanırım takıldı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:31 ----------

Benim son siparişim için UPS takip sistemine girdiğimde ''ISTANBUL, TR 02/04/201012:07PAKET HEDEFE ASLA ULAŞMADI '' uyarısı ile karşılaşıyorum ve yukarıda istisna yazıyor. Sanırım takıldı.

Aradım ve bugün Amerika Birleşik Devletleri'nde tatil olduğu söyendi, yarın geleceğini söylediler.

Başka bir kullanıcınında başına gelmiş daha önceki sayfalarda ama akabinde bir bilgi verilmemiş. Umarım sadece aksamadır.

benım bb den 8 ınde verdım sıparıs bugun geldı dhl glabal post secenegını secmıstım

Aynı sorun bendede var dostum biraz daha detaya ihtiyacım var
acaba PTT nin sorduğu barkod numarası varmı gelen paketin üzerinde
birde BB den bana verilen 8 li bi kod var o neyinnesidir bu gibi detaylara açıklık getirecek bilgiler varmı gelen paketin üzerindeki etiketlerde yada sana gelen evrakta vesaire ben 12 sin de vermiştim siparişi henüz bi gelişme yok ve kargom nerde nedurumda sorunlumu kaldımı takıldımı biyerde hiç bi bilgiye ulaşamıyorum malesef yaptığın geri ibldirim için tşk.

Benimde iherb'ten ilk, genel siparişlerim arasında da son siparişim UPS ile bu sabah geldi. İstisna yazmasının sebebi kargo uçağının teknik arızası imiş. 1 gün gecikme yaşandı sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı