Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aslında bu hepimiz için güzel bir deneme olmuş. bu kadar büyük kutu gümrükte mutlaka açılacaktır ve geçip geçmediğini hepimiz göreceğiz.
ben şahsen geçmesi gerektiği kanaatindeyim.

muratd27 lütfen şu veya bu şekilde kargoyu aldıktan sonra bizi unutma ve sonucu bizimle de paylaş.

bence arkadaşın paketi gecse bile bu bizimkilerin geciceğinin garantisi olamaz ,arkadaş şanslıysa gecer eğer sizde şans yoksa kalır bunun örneklerini yaşadık (2 tn ufak ürün alan arkadaşların paketlerinin kaldığını unutmayalım.)

bu çok daha tehlikeli bir durum ytartacaktır. sonuçta bir zarfta ne idüğü belirsiz onlarca hap. ne bir açıklama var ne bir etiket :)

ama zarfın içine bakmıyorlar sonuçta ? xrayden geçiyor mu bunlar, xrayde haplar gözükür mü ki, eğer evet zarfı açarlarsa tutuklamaya felan gelirler heralde :) 90 tane hap dolu poşetçik:)

ama zarfın içine bakmıyorlar sonuçta ? xrayden geçiyor mu bunlar, xrayde haplar gözükür mü ki, eğer evet zarfı açarlarsa tutuklamaya felan gelirler heralde :) 90 tane hap dolu poşetçik:)

Gelmezler korkma, gerekli alet edevata sahiptir onlar :)

peki bakıyorlar mı zarfın içine ? :) daha güvenli değil mi öyle almak takılması bakımından gümrükte

O senin şansına kalmış birşey. Bazen açılıyor bazen açılmıyor.

Aklıma Netrition.com'dan yaptığım ilk siparişim geldi. 2.5 LB civarı bir paketti ama hacim olarak büyüktü. Whey'den dolayı koli ile geldi ve üstü açılmıştı. ''Gümrük tarafından kontrol edildi.'' bandı ile tekrar kapatılıp elime ulaştırılmıştı. Daha sonra adet olarak daha fazla ama hacim olarak küçük bir siparişim kontrol edilmeden geçmişti.

Ama bildiğimiz üzere başka kullanıcıların 10 LB ye kadar çıkan paketleri açılmadan ellerine ulaşabiliyor, tamamen şans işi.

Pazartesi bb 'den verdiğim siparişim bugün geldi.

optimum whey protein 5 lbs
optimum amino2222 325 tablet
optimum glutamine 600gr
----------------------------------------
Toplam ağırlık 10LBS

Ürünler 30x30 ebatlarında bir kutuya konmuş ve Gümrükden geçerken açılmamıştı. (Kutunun üzerindeki kağıtlar okunmuş mudur bilemiyorum.) Fiyat olarak kargo fiyatı eklenmemişti o kağıtlarda.

çarşamba günü aynı ürünlerden glutamine yerine creatin koyarak sipariş vereceğiz. umarım takılmazlar.

BB'den 13 gün önce sipariş verdim hala ulaşmadı malesef. Gümrüğe takılır diye 90$'lık sipariş vermiştim , syntha-6 ile animal pm. Bakalım bekliyorum inşallah ulaşır

slm arkadaşlar bende BB den bugün saat 16:00 gibi sipariş verdim hayırlısı
ağırlık : 11 lbs ( 5 kg )
ücret 131 dolar + 59.99 dolar kargo (fedex)

koli içeriği :

Universal Animal Cuts, 42 Paks
Optimum BCAA 5000 Powder, 336 Grams
Gaspari Nutrition SuperPump250, 800 Grams, Blue Raspberry Ice
Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Double Rich Chocolate

bu 4'üncü yurt dışı siparişim şu ana kadar hiç sorun yaşamadım umarım bundada yaşamam hayırlısı...

selam arkadaslar, biraz önce bb live chatte sordum paket hala gümrükte diyolar, 2 haftadır gümrükte , ufak 40 dolarlık bir paketti. BBdekiler ısrarla tracking number gibi birsey yok elimizde diyor, gümrüktekiler tracking numbersız adi postayla gelenler gümrüge hic ugramaz diyolar. DHLi aradım, dhl veya baska diger hicbir kargo sirketi referans numara (tracking number, bill of lading) vermeden gönderi yapmaz diyolar. Sizlere tekrar sormak istiyorum BB den dhl globalla alışveriş yapıp paketini alabilen var mı? varsa kac günde geldi? ödemeyi paypalla yapmıstım eger haftasonuna kadar haber alamazsam ödemeye itiraz etmeyi düsünüyorum. yardımlarınız ve görüşlerinizi bekliyorum.
iyi günler.

merhabalar arkadaşlar,

Bodybuilding.com dan sipariş ettiğim ürünler 8 gün sonra mng kargoyla(bb.com daki fedex seçeneğiyle) elime ulaştı... paket çok küçük ve hafifti bir sorun yaşamadım (1.3 kg) ... haber vereyim dedim herkese ... büyük sipariş vermeyi düşünüyorum (11 lbs ) bakalım sonuç ne olacak onuda paylaşırım mutlaka .... selamlar....

ayın 8 ınde bende sıparıs verdım bb den dhl yazan secenegı sectım kargo olarak ama arastırdım hatta dhl bıle aradım sımdı maıl attım bb ve 25 geldını gumrukten kontrol gecmek ıcın bekledıgını soyledı bb dekı dhl gonderım turu global post malesef turkıyede uygulanmadıgı ıcın aslında bazı ulkelerde gecerlı yanı bb nın gonderımıne gore bu normal posta yolu ıle gelıyor amerıkan postası olmalı ıngılızcem cok ıyı degıl ama sanırım bunlar bızım barkod la ne demek ıstedımızı anlamıyor bence eger ısteyebılen varsa kargonun makmuzunu maıl olarak gonderırlerse belkı ıse yarar kanatındeyım

Şimdi, iherb.com'dan bir siparişte bulundum:

Order Details: #
Item
Price
Qty.
Discount
SubTotal
1
Twinlab, Amino Fuel 2000, 150 Tablets
$23.28
1
$0.00
$23.28
2
Now Foods, Whey Protein Isolate, Dutch Chocolate, 1.8 lbs (816 g)
$29.14
1
$0.00
$29.14
3
Now Foods, Creatine Monohydrate, Micronized, 1.1 lbs (500 g)
$17.06
1
$0.00
$17.06
4
Jarrow Formulas, L-Glutamine 1000, 1000 mg, 100 Easy-Solv Tablets
$8.37
1
$0.00
$8.37
*
Extra Discounts:
  • $5 off for first time customers –Coupon code provided
  • Extra 5% discount for orders over $60.00 (10% if $120.00, 12% if $240.00, 14% if $480.00)
($8.64)

Order Totals: Sub Total:
$77.85
Discounts:
($8.64)
Rewards:
$0.00
Shipping Handling:
$24.91 ($99.64 off)
Total Before Tax:
$94.12
Tax:
$0.00
Total:
$94.12

Kargo olarak ''UPS'' seçtim. Aslında daha fazla NOW Foods ürünü var idi fakat Amino Complete isimli ürünü çıkarttım ve yerine TwinLab ekledim. Umarım bir sorun çıkmaz.

Pazartesi bb 'den verdiğim siparişim bugün geldi.

optimum whey protein 5 lbs
optimum amino2222 325 tablet
optimum glutamine 600gr
----------------------------------------
Toplam ağırlık 10LBS

Ürünler 30x30 ebatlarında bir kutuya konmuş ve Gümrükden geçerken açılmamıştı. (Kutunun üzerindeki kağıtlar okunmuş mudur bilemiyorum.) Fiyat olarak kargo fiyatı eklenmemişti o kağıtlarda.

çarşamba günü aynı ürünlerden glutamine yerine creatin koyarak sipariş vereceğiz. umarım takılmazlar.

Kutunun altına da baktın mı? Alttan açılabiliyor çoğu zaman.

bende 8 martta verdim siparişi ve hala bekliyorum:(BB'canlı olarak yazışmamda ürünün normal olarak teftiş edildiğini yazdı eleman, ne teftişmiş arkadaş:(adamlar kaçak mal getiriyor sokuyor ülkeye biz faturalı ürün sipariş ediyoruz e 20 günden fazla bekliyoruz ve nekadar bekliyecegimiz belli değil:(güçleri bize yetiyor belki kaçakları yakalayamıyoruz hiç olmazsa faturalılaramı kıllık yapalım diyorlar.şaşırdım valla....

Türkiye'ye günde 500 paket gönderiliyormuş, bb.com chat'teki elemanin dedigine gore, bu muthis bir sayı ve 3-5 tane gümrüğe takılması hiçbir şey sayılmaz aslında. Insallah takılan sayısı artmaz, sadece piyango cikmasi kadar bir oran olarak kalır.

Türkiye'ye günde 500 paket gönderiliyormuş, bb.com chat'teki elemanin dedigine gore, bu muthis bir sayı ve 3-5 tane gümrüğe takılması hiçbir şey sayılmaz aslında. Insallah takılan sayısı artmaz, sadece piyango cikmasi kadar bir oran olarak kalır.

500 paket gönderiliyor demiş ; ama sonuçta bunların gümrüğe girme zamanları da önemli. Düşünsene 500 BB kolisi gümrükçülerin önünden geçiyor :D

O yüzden yükte hafif pahada ağır şeyleri getirtmeye çalışalım.

Bol şanslar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı