Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Qty Item ID Price Total
1 412-0010 27.99 $27.99
Axis Labs Creatine Ethyl Ester, 396 capsules

1 52-0070 32.95 $32.95
Universal Nutrition Animal M-Stak, 21 packs

1 84-0568 14.99 $14.99
Optimum Nutrition Glutamine Powder, 300 grams

1 40-0001 0.00 $0.00
Netrition T-Shirt, White, Large

Subtotal $75.93
Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days) $45.15
Total $121.08

Umarım takılmaz sağsalim elime ulaşır :)

Şu orjinal mi değilmi olayına baya takılıyo millet nedendir anlamadım..Tr bu kdrda güvensiz bi yer değil kanımca,orjinal ürün alıcam dediğinde güvenerek alabileceğin hiç yoksa 10 site sayabilirim ben sana,milyon dolar sermayesi olan alışveriş siteleri var ne sahte mal satarlar nede orjianalliğinden emin olmadıkalrı malı satarlar ayrıca dünya kdr supplement kullandım daha 1 kere dahi sahte ürünle karşılaşmadım sanıldığının aksine piyasada pekte sahte supplement olmadığını düşünüyorum..

Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim bulknutrition.comdan cuma günü 226 dolarlık sipariş verdim 3 günden beri bekliyordu bugün saat 6 da cancelled(iptal etmişler) mail attım cevap veren yok,2 tane daha mail attım neden iptal ettiniz,paramı nasıl alacam diye şimdi sabahın olmasını ve cevabı bekliyorum.Allah allah niye iptal oldu acaba,çökmezler inşallah paraya ,şimdi daha iyi anlamış oldum adamlar paramı vermek istemezse vermezler :) ara bulda dava et nereye edeceksem .Bakalım nolacak.

Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim bulknutrition.comdan cuma günü 226 dolarlık sipariş verdim 3 günden beri bekliyordu bugün saat 6 da cancelled(iptal etmişler) mail attım cevap veren yok,2 tane daha mail attım neden iptal ettiniz,paramı nasıl alacam diye şimdi sabahın olmasını ve cevabı bekliyorum.Allah allah niye iptal oldu acaba,çökmezler inşallah paraya ,şimdi daha iyi anlamış oldum adamlar paramı vermek istemezse vermezler :) ara bulda dava et nereye edeceksem .Bakalım nolacak.

bulknutrition.com'dan alışveriş yapmaya karar vermeden önce hiç araştırmış mıydınız? Kalitesini ve güvenilirliğini ?

Keşke, ilk olarak deneme amaçlı küçük bir parti sipariş etseydiniz. Baktınız deliver hizmetleri kaliteli o zaman büyük girerdiniz.

Eğer üzerinizden bu şekilde haksız kazanç sağladılarsa hukuki prosedür tam olarak nedir bilmiyorum? Hukukçu arkadaşlar veya bilenler bizleri aydınlatabilr mi acaba?

bulknutrition.com'dan alışveriş yapmaya karar vermeden önce hiç araştırmış mıydınız? Kalitesini ve güvenilirliğini ?

Keşke, ilk olarak deneme amaçlı küçük bir parti sipariş etseydiniz. Baktınız deliver hizmetleri kaliteli o zaman büyük girerdiniz.

Eğer üzerinizden bu şekilde haksız kazanç sağladılarsa hukuki prosedür tam olarak nedir bilmiyorum? Hukukçu arkadaşlar veya bilenler bizleri aydınlatabilr mi acaba?

Araştırdım başka forumlarda baya bir eleman siparişte bulunmuş,bakalım obirşey değil maile de cevap vermediler.

12/28/2009 8:21 pm Depart Facility
blank.gif
Los Angeles Gateway, CA 8:00 pm Processed at DHL Location.
blank.gif
Los Angeles Gateway, CA 7:29 pm Transit through DHL facility
blank.gif
Los Angeles Gateway, CA 7:27 pm Depart Facility
blank.gif
Los Angeles, CA 7:27 pm Processed at DHL Location.
blank.gif
Los Angeles, CA 4:39 pm Departing origin.
blank.gif
Los Angeles, CA 4:08 pm Shipment picked up
blank.gif
Los Angeles, CA
benım kargom yolda sanırım :)

gümrükten geçmez diye iptal etmişlerdir.para iadesi 5 günü bulabilir.eğer 5-6 günden sonra da yapmıyorlarsa bi sorun vardır.

metabot´isimli üyeden Alıntı
herkese merhabalar, çok bilgilendirici bir site, teşekkürler bunun için.

forumda ilk mesajım.

fitness'a başlayalı 2 ay oldu ve ağırlık arttırınca yorulmaya başladım. protein tozu ve aminoasit alma ihtiyacı hissetmeye başladım ufaktan.

bu başlıktaki (özellikle son sayfaları) yazıları okudum.

ben yurt dışından sipariş vermek istiyorum arkadaşlar. bu konuda tecrübeli olanlara birkaç sorum var:

1) protein tozu getirtmek mantıklı değil, buradan al diyenler var, sizce de öyle mi? (fiyat 2 katı, orjinal mi değil mi bi de burda...)

2) aynı markanın 2 veya 3 farklı ürününü (ör: optimum whey ve optimum aminoasit...) sipariş versem ticaret amaçlı diye düşünülüp gümrükte sorun olur mu?

3) gümrüklerde bu günler yılbaşı nedeniyle gelen kargoları daha mı sık denetlerler, yani sipariş için kötü bir zaman mı, beklemek mi lazım?

SON OLARAK
4) optimum nutrition'da tatlandırıcı olarak kanserojen madde kullanılmıyormuş (aspartam) , bunun için on. istiyorum. iherb sitesinde bulamadım bu markayı. güvenilir bir site ve kargo tavsiyeniz? netrition.com ve fedex kombinasyonunu çok gördüm bu başlıkta.

güncel olması da açısından sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

teşekkür ederim şimdiden...

2 aylık sporcusunuz, neden doğal gıdalardan(et, süt, yumurta, vs) yararlanarak gelişiminize pararlel ihtiyacınız olduğu zaman besin destek ürünlerini düşünmüyorsunuz?
hocalarımız ve diğer bilgili arkadaşların genel kabul görmüş tavsiyeleri forumda mevcut
hiç değilse bir 8-10 ayınızı veya 1 yılınızı doldurduğunuzda bu ürünlere danışmanızı tavsiye ederim, fakat karar yine de sizin

Yanıt için teşekkürler. Ben daha önce bir süre body'ye gidiyordum, bırakmıştım, o zaman da toz falan kullanmamıştım. Ancak şu an iş yerindeyim tüm gün, yeterli beslenemiyorum. Ağırlığı da arttırınca geçen hafta iyi yorulduğumu hissetmeye başladım. Yani tek sebep bu, yoksa hemen şişeyim, kas yapayım diye değil.

Tecrübelilerden yardımları bekliyorum, yanıt verenlere şimdiden teşekkürler.

Araştırdım başka forumlarda baya bir eleman siparişte bulunmuş,bakalım obirşey değil maile de cevap vermediler.

Bunun üstüne bir de karşı tarafın yanıtsızlığı eklenince verdiği stres açısından dayanılmaz bir hal alıyor.

Gönlünüzü ferah tutun yine de. Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi belirtiğiniz meblağ size geri ödenecektir fakat prosedür gereği bu işlem biraz uzamış olabilir.

bu iherb ile ilgili indirim kodu varya benım kodum nedir onu nasıl oğrenicem.

İlk siparişinizi verdikten sonra iHerb ''my account'' sayfasında beliriyor. Yani veriliyor.

Bu arada dün gece siparimi verdim bu sabah ''shipped out'' olduğunu gördüm. Umarım gümrüğe takılmaz. Takılırsa da bir dahaki sefer şansımı daha az çeşit ve miktardaki bir sipariş ile deneyeceğim.

Bunun üstüne bir de karşı tarafın yanıtsızlığı eklenince verdiği stres açısından dayanılmaz bir hal alıyor.

Gönlünüzü ferah tutun yine de. Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi belirtiğiniz meblağ size geri ödenecektir fakat prosedür gereği bu işlem biraz uzamış olabilir.

2mail daha atmıştım cevap yine yok,skype tan aradım 2-3 işgünü içerisinde yatıracaz paranızı dediler ,türkiyeden dolayı iptal etmişler, sormayı unuttum e peki türkiyeye göndermiceklerse neden paramı çekiyorlar ilk.

ben supplement değilde başka bi ürün için denemiştim tr kartını kabul etmemişlerdi ama çekip geri yatırmışlardı onlara özgü bişey değil sanırsam

2mail daha atmıştım cevap yine yok,skype tan aradım 2-3 işgünü içerisinde yatıracaz paranızı dediler ,türkiyeden dolayı iptal etmişler, sormayı unuttum e peki türkiyeye göndermiceklerse neden paramı çekiyorlar ilk.

Bu tarz alışveriş sitelerinde verdiğiniz siparişlerin bazı adımları sistem tarafından otomatik gerçekleştiriliyor. Hesabınızdn paranın çekilmesi sanırım bu sistemin marifeti. Yani sitedeki görevlilerden habersiz olarak ilkin otomatik paranız çekiliyor. Daha sonra sistem banka hesabınızın, limitinizin yetkin olduğunu sitedeki görevlilere bildiriyor. Görevlide siparişinizi inceleyip gereken koşulları sağlayıp sağlamadığınızı kontrol ederek ona göre teyit veya iptal ediyor.

Bu sebeple sanırım paranız ilk olarak çekilmiş. Ardından görevliler tarafından Türkiye (yurtdışı) olduğu gerekçesiyle sipariş iptal edilmiş. Diyeceğim ama siparişinizi verirken adres kısmına ''Turkey'' yazdığınızı bu sistem görmemişmi de parayı çekiyor hemen. Anlamadım.

Bu tarz alışveriş sitelerinde verdiğiniz siparişlerin bazı adımları sistem tarafından otomatik gerçekleştiriliyor. Hesabınızdn paranın çekilmesi sanırım bu sistemin marifeti. Yani sitedeki görevlilerden habersiz olarak ilkin otomatik paranız çekiliyor. Daha sonra sistem banka hesabınızın, limitinizin yetkin olduğunu sitedeki görevlilere bildiriyor. Görevlide siparişinizi inceleyip gereken koşulları sağlayıp sağlamadığınızı kontrol ederek ona göre teyit veya iptal ediyor.

Bu sebeple sanırım paranız ilk olarak çekilmiş. Ardından görevliler tarafından Türkiye (yurtdışı) olduğu gerekçesiyle sipariş iptal edilmiş. Diyeceğim ama siparişinizi verirken adres kısmına ''Turkey'' yazdığınızı bu sistem görmemişmi de parayı çekiyor hemen. Anlamadım.

Dahada ilginci ,cuma günü verdim siparişi pazara kadar Pending (Bekliyor),pazar günü Recieved(Alındı) ibaresi gözüktü ertesi günde cancelled oldu :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı