Şu bir gerçekki önceki sayfaları kimse okumuyor bu forumda artık ben bunu anladım !!!
son 4 sayfadaki mesajları okudum hemen cevaplara geçeyim
Tanıdık mevzusu dünyanın heryerinde geçerli bir kavram ve kullanılmasında sakınca yok ama illegal bir yöntem olduğu için tasvip etmek mümkün değil.
Airmail ile ürünün sorunsuz ulaşmasındaki keramet memurla değil sistemle alakalı ama onu burda anlatmaya gerek yok !
Bazı arkadaşlar demişki airmailde paket kayboluyor

Amerikadan direkt türkiyeye posta girişi söz konusu değil !!! önce almanyaya gider ordan posta uçağıyla türkiyeye giriş yapar , airmailde 4 tür mevcuttur
airmail standart (maximum 1 ay)
airmail first class ( maximum 10 gün)
airmail priority ( maximum 10 gün + gümrükte bekleme)
airmail express (maximum 5 gün + aps bölümünde muhafaza)
standart ile paketiniz normal şartlarda kapıya gelir ve kaybolma ihtimali %0,1 gibi düşüktür
first class ile hiç bir şirket size gönderi yapmaz sadece ebaydeki satıcılar bu yolu kullanır ancak genelde mektup sınıfı bu yolla geldiği için paketiniz turşuya dönebilir yada içinden birisinin sevgilisine yada annesine yazdığı mektup çıkabilir (bonus hesabı)
priority ile genelde internet alışverişlerinin büyük kısmı gönderilir , sözde önceliklidir ama türkiyeye gelip sisteme giriş yapması (takip no ile takip) yaklaşık 20 günü bulur , siz takip edenee kadar ptt pusulayı kapınıza gönderir ve sizi posta gümrüğüne çağarır
express gerçekten adı gibi expressdir ve hesaplıdır ancak sadece ebaydaki satıcılar bu yolla gönderir ve 2-3 kiloluk bir kutuya yaklaşık 40 dolar isterler , paketler direk aps bölümüne gider ve ordan gümrük memuruna paketinizin muayene ettirilme ihtimali kaçınılmazdır
Gelelim ups ve fedex cevaplarına
Arkadaşlar ambardkai tüm paketler açılır ve rastgele bazıları muayene edilir , gümrükte adam eğilip bakim burda ne varmış diye birşey yapmaz böyle bi olay söz konusu değil !!!
açar paketi masaya getirir inceler ama bir uçak dolusu kargoyu tek tek masada bakmak şizofrenlerin yapacağı bir iştir !!! 100 eurodan afzla değere sahip olanlar sistem tarafından ayrılır kalan paketlerde açılır ambarda beklerken rastgele veya en dikkat çekenler seçilir bakılır sonra takılanlar ayrılır diğerlerinede kontrolü yapılmıştır bandı yapıştırılıp gönderilir
Gelelim en meşhur soruya !!!
" O getirdi ben niye getiremiyorum yaaaaa

"
arkadaşlar böyle bir mantık olamaz gerek yöneticilerimiz gerek bu işten anlayan bizler size hep şunu söyledik
Bu ürünlerin Türkiyeye girmesi illegal bir olay eğer siz buna rağmen getirmek isterseniz risk almış olursunuz ve şansınızı kendi iradenizle denersiniz , bizim amacımız sizi bilgilendirip artıları eksileri göstermek çünki paketin takılması durumunda kaybınız bir işçi maaşının yarısı kadar olabiliyor bu nedenle yurtdışından supplement getirmeden önce 2 defa düşünün sonra şansınızı deneyin . Ayrıca son dönemde distribütörlerin yaptıkları protein gainer amino gibi temel ürünlerdeki kampanyalarıda yabana atmayın adamlar özelliklede supplementler.com çok iyi indirimler yaptı sağolsun ve risksiz bir şekilde amerikadan getirme fiyatından
3-5 kuruş fazlasına proteinimizi aldık
Bu uzun açıklamamın amacı bu başlıkta lütfen mesaj kirliliği yapmayalım ve yöneticilerimize yardımcı olalım , eğer konu hakkında bilgi sahibiysek onlarıda anlaşılır şekilde özetleyip üyelere yardımcı olalım