Evet arkadaşlar size
www.netrition.com sitesinden yaptığım bir alışverişin anatomisini çıkaracam.Öncelikle şunu belirteyim verdiğiniz siparişin gelme olasılığını
artırmak (garantilemek demiyorum) istiyorsanız kesinlikle ürünlerin toplam ağırlığı 4 lbs yi geçmesin ve koli boyutu küçük olsun,bunun içinde Türkiye'de az bulunan ve pahalı ürünleri seçin mesela 'Gaspari Mitotropin' yani aldığınız ürünler genelde tablet ve kutulu olsun(kutuya orantılı bir şekilde yerleştiriliyor).Gelelim verdiğim siparişe,
1 Scivation [FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Xtend, Refreshing Apple 390 grams
$19.99
1 Gaspari Nutrition Mitotropin 30 day kit
$40.99
1 Optimum Nutrition [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Opti-Men Multi-vitamin 180 tablets
$19.99
------------------------------------------------------------------------------------------
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$80.97[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
------------------------------------------------------------------------
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping -
UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][SIZE=-2][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$49.75[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
------------------------------------------------------------------------
Genel Toplam $130.72
1-Siparişi 20 Mayıs akşam 16:27 de kredi kartı ile verdim
2-Bankadan cep telefonuna ödeme mesajı ertesi gün (21 Mayıs) öğlen geldi
3-Siparişim UPS ile 22 Mayıs sabahı 10:45 gibi elime ulaştı
Kutu boyutlar: Boy 30cm En 22cm Yüks. 20cm
Kutu ağırlığı : 4 lbs (Netrition kutunun 3.3 lbs olduğunu yazmıştı,sanırım kutu+hava destekleri ile 4 lbs olur)
Resimleri eklemeden son bir şey daha söyleyeyim aslında bu ürünlerle shaker ya da tshirt free gift olmasına rağmen seçemedim çünkü her hangi birini, seçtiğim anda shipping $5 daha fazla oluyordu,adamlara rica ettim ilk alışverişim bir güzellik yapın diye ama olmadı sağlık olsun.
Bu sefer son resimleri ekleyecem ama aklıma takıldı sorayım dedim
www.hammaddeler.com adlı siteden çok çok ucuza naturel ve kaliteli protein tozu almak var iken niye dışardan protein tozu siparişi verip kutu ağırlığını artırıp gümrük riskine sokuyorsunuz anlamış deilim.Umarım yazdıklarımın bir faydası olmuştur ve forumdaki ilk yazım diye ciddiye alınmamazlık yaşamam

herkese güvenli alışverişler dilerim.