Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüm iyi niyetimizle ve bu topic'in amacına uygun olarak tecrübe ve fikirlerimizi paylaşıyoruz, bu yaptığımız yanlış birşeyse bir daha yazmayalım.

Diğer bir husus ise, sık sık gündeme gelen "yurtdışından mal getirtmek zaten yasak,malın gümrükte kalırsa firmayı suçlama ve bunu kimseyle de paylaşma" yaklaşımını da anlamış değilim. Yaptığımız şeyin yasaya uygun olmadığını biliyoruz elbette, bunu sık sık dile getirmenin anlamı ve faydası yok, ama bu topicin adı "Yurtdışından Supplement Siparişleri" değil mi? Yani zaten tüm diyaloglar ve paylaşımlar, illegal olmayan bir çerçeveyi temel aldığı için, "yasaya aykırı, eve geldiğine şükret" bakış açısı hakim olmamalı. Yurtdışı supplement siparişlerimizin elimize ulaşma olasılığını nasıl maksimize ederiz, asıl tartışma konusu bu olmalı..

üslup öğrenene kadar, evet yazma!

Biraz önce bende netrition.com dan alışveriş yaptim

1 163-0021 Lipo-6 Black, 120 black-caps $32.99 $32.99
1 52-0018 GH Max, 180 tablets $19.95 $19.95
1 84-0571 BCAA 5000 Powder, Instantized, 336 grams $21.95 $21.95
Subtotal $74.89
Shipping - UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) $44.17
Total $119.06

gelişmeleri size bildirecem.

Bugün Lipo 6 Black içeriğini inceledim.

Açıkçası kafeini bırakıp bir deneyesim geldi.

Gerçekten çok sağlam bir ürüne benziyor.

Hayırlı olsun şimdiden. :)

Bugün Lipo 6 Black içeriğini inceledim.

Açıkçası kafeini bırakıp bir deneyesim geldi.

Gerçekten çok sağlam bir ürüne benziyor.

Hayırlı olsun şimdiden. :)

bodybuilding.com formunu bir incele istersen sleepy..Ondan sonra dene..Öyle aman aman bir özelliği olmadığını iddaa ediyorlar..Ama gaspari mitotropin deneyebilirsin..Çok ciddi şekilde güzel yorumlar var

mitotropin en iyi yag yakici suanda direk tiroid bezine hucum ettiriyor ve tiroksin hormonu salgilatiyor nekadar cok tiroksin okadar hizli metabolizma yag yakimi demektir diger urunler yaninda cocuk oyuncagi gibi kaliyor 21 yas alti kullanmamalidir zira hormonel etkisi var

gaspari mitotropin için tanıtımında "yarışma öncesi hazırlık" yazıyor..sadece profesyoneller için mi acaba ? Ya da normalde yağ oranı % 18 olan bir vücutta işe yarayıp 8-9 lara çekebiliyormudur acaba ?

bilgisi olan ?

tşk

KK

Mitotropin-Lean extreme-scvation sesamin kombinesi için çok olumlu şeyler okuyorum ama..% 18 lik yağ oranını 8-9 lara sadece bu supplementlerle çekmek çok zor bence..İyi bir beslenme ve cardio şart..O kadar etkili ürünler olsa zaten herkes alır yağsız bir vucuda sahip olur..Ben yağ yakıcıların etkisini max % 15 olarak görüyorum..Ama bu bahsettiğim kombine baya iyi gibi görünüyor..

yuzde 18 den yuzde 9 a ceken bir urun olsaydi yapan adam dunyanin en zengin adami olurdu eheheheheh o seviyeye ancak kurle ulasirsin oda heralde rahat bir 6 aylik kur yapman lazim :D:D

ben lean extreme degil ama mitotropin novedex kuru yapicam ikisininde beraber cok etkili oldugunu soyluyolar son definasyon kombinem olcak bu yazin sonunda biliyorsunuz h-drol kurume basliyorum

mitotropin cardio esnasında sıkışma yapabilir nabızınızı iyi ayarlayın

Bugün netrition'da gördüm.

Nutrabolics'in Hemodrene diye mitotrophin tadında bir ürünü var.

İçerik olarak benziyorlar; fakat hangisi daha iyidir bilemem. Fiyat olarak ise Hemodrene nerdeyse Mitotrophin'in yarısı.

Bir de MHP SARM-X diye yeni bir ürün çıkarmış. Belirli anrogen reseptörlerini uyarıyormuş sanırım. O tarz birşeyler yazıyor açıklamasında.

Bu tarz bir kategoriyi ilk defa gördüm ben.

Bilmiyorum ama, sanırım NO ürünleri ve cell volumizerlardan sonra yeni popüler supplementlar bu tarz ürünler olacak.

Etkili bir ürüne benziyor, steroid taklidi diyor firma.

Bugünlerde prohormonlardan konu açılmışken bunu da araya bir yere sıkıştırayım dedim.

Aklınızın bir köşesinde olsun. :)

İyi sporlar.

Benim bu prohorme konusu çok ilgimi çekiyor..Günlerdir hakkında herşeyi araltırdım..18 yaşında bile kullananlar var ve adamlar günlük tutmuşlar ve şimdiye kadar okuduklarımda kimse yan etki görmemiş..Belki 5-6 ay içerisinde küçük çaplı bir lg kürü yapabilirim..Aslında h-drol olsa daha iyi olur ama netrition.com dada bu ürün yok..bb.com da kredi kartı kabul etmiyor..bende bankaya falan gidip western union la uğraşmak istemiyorum..Bilmiyorum napıcam..Ama en az 5 ay diğer supplementleri kullandıktan sonra denerim oda belki..

Özendirmek gibi olmasın ama Iforce Dymathazine de çok ilgi ören bir supplement.

Sanırım o da prohormon kategorisinde.

Kullanma düşüncesi olanlar en azından geniş bir yelpazeden seçsin, farklı ürünleri görsün.

İyi sporlar.

kaç kiloydu ve gumruk kısıtlamaları neler ben bodybuilding.com la netrituions arasında pek fark göremedim:) sen nerden aldın nwler aldın?

kaç kiloydu ve gumruk kısıtlamaları neler ben bodybuilding.com la netrituions arasında pek fark göremedim:) sen nerden aldın nwler aldın?

Biraz önce bende netrition.com dan alışveriş yaptim

1 163-0021 Lipo-6 Black, 120 black-caps $32.99 $32.99
1 52-0018 GH Max, 180 tablets $19.95 $19.95
1 84-0571 BCAA 5000 Powder, Instantized, 336 grams $21.95 $21.95
Subtotal $74.89
Shipping - UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) $44.17
Total $119.06

gelişmeleri size bildirecem.

netritiondan aldım.

supplementlerin toplam ağirliği 2.3 lbs . ama kolide 3 lbs yazıyor.

iyide ben bodybuilding.com la netritionu karşılaştırdım hatta aynı 6 adet ürün siparişi verir gibi yapım bodybuilding. com 139 dolar shippingle beraber198 dolar netrition da ise 227 dolar shippingle beraber yaptı nasıl en ucuz bu site deneyin isterseniz hem bodybuilding.comda daha zevkli alışveriş markalar aynı mg lar aynı adetlerde aynı bilginiz olsun....

bu site benim yaklaşık 5 defa kullandığım ve çok memnun kaldığım bir site artık bu tür ürünlerde 100 doları geçince ürün gümrüğe takılıyor ama genede tr den daha ucuza geliyor bu ürünler kargo ups veya fedex veya air maille geliyor ürünlerin ağırlığına göre de değişiyor ama en fazla 100 tutuyor kargo ücreti bu siparişimde şunları istedim 2 iş günüde teslim ediyorlar bunları yazmamın sebebi belki sizede bi faydası olur ve bu işi haince yapanlara çarpılmamış olursunuz adama gluta diye nişasta satanları kastediyorum
Qty Item ID Product Price Total
1 84-0083 BCAA 5000 Powder, 300 grams $21.95 $21.95
1 84-0407 100% Whey Protein, Strawberry, 5 lb. $27.95 $27.95
1 86-0040 GlutaLean 100% Pure Glutamine, 500 grams $23.95 $23.95
1 87-0758 Creatine Monohydrate, 1000 g $23.99 $23.99
1 40-0020 Ultimate Shaker Bottle, 25 oz $0.00 $0.00
Subtotal $97.84
Shipping - UPS Worldwide Express (2 to 3 business days + Customs) $78.93
Total $176.77

bcaa optimum,whey optimum,creatin ve gluta da kalite ve hemen hemen her marka var www.netrition.com ve sanal kart çıkarttırın garantiden güvenliğiniz için ;)

iyide ben bodybuilding.com la netritionu karşılaştırdım hatta aynı 6 adet ürün siparişi verir gibi yapım bodybuilding. com 139 dolar shippingle beraber198 dolar netrition da ise 227 dolar shippingle beraber yaptı nasıl en ucuz bu site deneyin isterseniz hem bodybuilding.comda daha zevkli alışveriş markalar aynı mg lar aynı adetlerde aynı bilginiz olsun....

Son düzenleyen: Moderatör:

Chosen alıntı yaptığın adam mesajı ne zaman atmış gördün mü?

Ayrıca mesajlarını art arda 2 kere atıp flood yapıyorsun.

Kuralları oku.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı