Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Piyango bana vurmuş bu sefer anlaşılan :) Bu arada alakasız biri imza atmış benim yerime ne iş anlamadım. Halen imza atmadım ama imza attığım gözüküyor..

fedex linkine baktığımda teslim edilmiş gördüm :

Delivered

progress_delivered_ltr.gif

Initiated
Picked up
In transit
Delivered

Delivered

Signed for by:
..........

zuzu sen şimdi bu ürünü teslim almadın mı? çok ilginç olan bişey varda o isimde;hatırlarsan hani bi zamanlar bana gg den önerdiğin satıcının ismi o ? garip değil mi ?

zuzu cevap ver bakalım nedir bu olay

uzun zamandır tekrar bu başlıgı takıp etmeye başladım. hatta buraya bırdaha yazmayacagım dıye de laf da etmıstım ama dayanamıyorum. burda yurtdısından bırşeyler getırmek ısteyen insanları nasılda yonlendırılıyor onları izliyorum tekrar. hiç degısen birsey olmamıs. demekki birileri işini iyi yapıyor.

başlıga uygun bırseyler yazmaya sıra gelırse eger;

1. herzaman ama herzaman urununuuzun gumruge takılma riski vardır. bu rısk her zaman vardır. isterse zerre kadar kucuk olsun urun gumrukcunun teki bu ne lan der açar bakar, olan size olur. o yuzden bu kısımdan anyalacagımız rısk her zaman var.

2. su ana kadar 2 yıldır yurtdısından en az ama en az 20 ye yakın siparis verdım. birçok yabancı sıteden verdım. bb.com netrition, ebay başta olmak uzere tomarla ismi bilinmeyen yerlerden sıparısler verdım. Çok şükür hiç biri ama hiç biri takılmadı. he bu demek degıldırkı sizinkiler takılmayacak hayır tabıkıde takılabılır bakınız 1. yazıdıgım madde.

3.burda aylarda takılan kargoların nasıl ozellıklerde olabılecegını sınıflandırmaya calıstık ama olmadı abuk subuk urunler takıldı (takılması mumkun degıldır dedıgımız urunler) ama bı genelleme vardır kı bu cok dogrudur buyuk ve agır olan seyler daha cok dıkkat cektıdıgı ıcın takılma olasıgı daha yuksektır.

4. fiyat olarak kargo harıc en pahalı siparisiim 147$ lık oldu ve gecti. en agır olarakda kargo bılgılerınde yazan agırlık kısmındakı agırlıgı soyluyorum(yanı paketlenmıs agırlıgı) toplamda 18 lbs lık urunlerı gecirdim. ama bakınız madde 1.

5. bu biraz şahsi olacak ama şu soruları sizlere soruyorum aranızdan bazılarınız bu olayları size yapma takılır demıyorda, bilmemne bilmemne kurallarına gore soyle soyle ye gore gecemez kural bu diye aylardı hatta yıllardır diyor. hayır maaşlı çalışan olsa işini bu kadar guzel yapamaz. o derece. o yuzden ben hep kendıme sorarrım ya bu adamlar acaba benı mı bu kadar cok onemsıyorlar yoksa bi çıkarlarımı var acaba bunların bu işlerden???

6. omrumde bi kere bile ne gumruge gıttım ne posta servıslerını dolastım nede gıdıp bı gumruk gorevlısıne bu protın tozu bunu gecırırmısın gumrukten dıye soracak kadar gumrukle içli dıslı olmadım. ya bırılerımız bularda dolasmayı cok sevıyor. yada ben gumrukculerın ziyaretıne gitmeyı unutuyorum.

hepinize saygılarımı iletiyorum arkadaslar.

en son 10 gun once sıparıs teslım aldım. 12 lbs 2 tane OP whey 5 lbs lık ve multivitamın teslim aldım.

NOT: tekrar tekrar soyluyorum takılma riski her zaman ama herzaman vardır. bunu tartısmaya gerek yok. sadece bu rıskın buyuklugu tartısılmadır BENCE...

memo kimse kimseyi yönlendirmiyor , seninde takılır şeklinde yazıların oldu benimde oldu diğerlerininde oldu , zaten bu olayların artık 99999 defa içinde olduk yeri geldi " ahkam kesip kesin gelir diye yırtındık (airmail ile) ama gene takıldı , bunun bi çaresi yok ama şu bir gerçek express kargo ile mng arasında ciddi farklar varr çünki 10 paketten 1 tanesini kesin patlatıyolar yada bize öle denk geliyor çözemedim ,artı dolar düşüyo diye seviniyoruz gümrük çıkıyor bu sefer , zaten böyle giderse muscletech ve gaspari ürünlerinin izinleri için bakanlık önünde eylem yapacaz gibi geliyo

zuzu sen şimdi bu ürünü teslim almadın mı? çok ilginç olan bişey varda o isimde;hatırlarsan hani bi zamanlar bana gg den önerdiğin satıcının ismi o ? garip değil mi ?

Satış yapan biri olsam buraya takip numaramı koymam kadar saçma birşey olabilir mi sence? Alış veriş yaptığım birinden memnuniyetimi söylemiştim sana forumda ilk defa niyeyse söylemez olaydım keşke. Dediğim gibi ürünü bırakın koşimento kağıdım bile geçmedi daha elime, ki imzada geçen soyadı ile alakam bile yok. Firebird seninde sorgular gibi olan yaklaşımın hoşuma gitmedi, geçtiğimiz yıl senden taktik istemiştim hatırlıyorsan ürün getirebilmek için yani beni az da olsa tanıyabilecek biri varsa sensindir.

junior sağolsun bana yolladı kargosunu eğer kabul ederse sizinle paylaşır ve benim takip olayımla nasıl bir farklılığı olduğunu görürsünüz. Hatta buna bile gerek kalmadan eski sayfaları kontrol ettiğinizde paperwork gerektiğini yazan bir takipin fotoğrafını bulursunuz. Hatta onuda geçtim madem yönlendirici biriyim ilk ürünlerimi aldığım zaman 2007 kasımıydı sanırım fotoğraflarını çekip foruma koymuş biriyim, bu tarz suçlamalar üzdü beni gerçekten.

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Quantity[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item ID[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Brand[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Size[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Unit[/SIZE][/FONT]

[SIZE=-1][FONT=Arial, Helvetica]Price[/FONT][/SIZE][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Total[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]52-0494 [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Universal Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Animal Pak[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]88 packs[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$52.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]52.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]84-0038[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Optimum Nutrition [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]100% Whey Gold Standard Protein, Delicious Strawberry[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]2.07 lb.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$20.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Subtotal[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$73.90[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping - [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]FedEx International Priority (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$58.86[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Your total is[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$132.76[/SIZE][/FONT]

bakalım bekliyorum

ürünlerim 2gün içinde elime ulaştı. kullanmaya başladım süper :)
sorunsuz alışveriş. www.netrition.com

Arkadaşlar birkaç mesaj önce yazmıştım.Kütahya'da bulunmaktayım gelir mi diye.Geldiğini öğrendim mng kargoyla.Mng kargo fedex ile işbirliğinde mi?Yoksa mng ile ayrıca bağlantı kurup yönlendirmem mi lazım?Bir de ayrıca mng'ye kargo parası ödemem gerekiyor mu?

zuzu sana gelen paketi çekmişler farkındamısın bilmiyorumda , seni suçladığım falan yok ama mng ye gidip olayı öğren burayada yaz

fedex siparişimi mng kargo teslim etti..üzerinde MNG custom controlled yazılı bir band vardı..Yani açıp içine bakmışlar ve kapatıp bantlamışlar..extra bir ücret almıyorlar..A4 dosya büyüklüğünde ince bir zarf içeriğinde 100 usd lık toplamda 1 t-shirt, tribestan,fish oil vardı.

Bende bugün amierkada ki abimden optimum whey ve hydroxycut hardcore istedim ok dedi bakalım ne zaman gelcek bi sorun olcakmı görcez daha önce de yollamıştı bi ürün fazla sorun olmadı bundada çıkmazsa bişey 2-3 ayda bir isticem bişiler =))

Sizce bu domuz gribinden sonra ürünler geçer mi?ben bu aralar çok fazla takılmalar olacağını zannediyorum.lütfen sipariş verirken bu konuyu göz ardı etmeyin.

İyi günler ben 5 aydır vücüt gelişitirme yapıyorum. o günden bu yana hiçbir destek protein amıno vs. kullanmadım ben hard lıne amıno 3000 ve universal REATINE MONOHYDRATE SAF ALMAN KREATİNİ almayı düşünüyorum bir faydasını görürmuyum birde aklıma takılan bir konu var bunlrın yan etkisi var mı ?

İyi günler ben 5 aydır vücüt gelişitirme yapıyorum. o günden bu yana hiçbir destek protein amıno vs. kullanmadım ben hard lıne amıno 3000 ve universal REATINE MONOHYDRATE SAF ALMAN KREATİNİ almayı düşünüyorum bir faydasını görürmuyum birde aklıma takılan bir konu var bunlrın yan etkisi var mı ?

sorunu yanlış yerde sormuşsun.forumu araştır biraz.doğru yerde sorarsan cevap alacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı